Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min gravide kæreste mistede følelserne på én aften...

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    ... Fortsat fra forrige indlæg ...

    Det første "tegn" jeg bider mærke i, er da vi står i kø til en forlystelse. Vores børn snakker og hygger i køen sammen med hende og mig og pludseligt griber vores øjne hinanden i et stille øjeblik ligesom de har gjort siden den dag vi mødte hinanden. Faktisk var det blandt andet den øjenkontakt da vi var totalt fremmede for hinanden i den lokale svømmehal som gjorde at jeg i det hele taget tog kontakt til hende i første omgang. Følelsen jeg får når vi har den øjenkontakt kan simpelthen ikke beskrives.. Desværre kommer jeg til at bryde den øjenkontakt efter 5-6 sekunder fordi jeg simpelthen er bange for at hun kan se smerten i mine øjne, ét eller andet sted kan man vel kalde mig meget usikker. Jeg har virkeligt fortrudt at jeg ikke bevarede den øjenkontakt der i køen og nød den så længe det overhovedet kunne være muligt.. Det kilede virkeligt meget i maven i de få sekunder det stod på.

    Det næste tegn er da jeg driller hende lidt for sjov imens børnene prøver en forlystelse alene.. Selvom hun har en utroligt flot kvindefigur (ikke mager, men lidt tyndere end "normal bygning" og med utroligt flot talje og med svagt-tydelige mavemuskler) drillede jeg hende med at hun ikke ville kunne prøve en forlystelse pga. hendes ekstremt brede hofter (det har hun på ingen måde) og der gav hun mig et kærligt slag på skulderen imens hun sendte mig sit vilde blik (undskyld detaljerne her, men det er de samme øjne som hun sender under vild s**). Om det er tilfældigt at det lige kommer der eller ej skal jeg lade være usagt.

    Da vi allesammen prøver den nye forlystelse "Spøgelseshuset" hvor man sidder placeret i en lang sæderække for at blive hejst op og derefter falde i frit fald for at blive vægtløs, oplever jeg endnu engang noget fra vores tid som kærester. Hun sidder placeret med sine børn på hver side og jeg sidder så på rækken foran sammen med mine børn. Før selve forlystelsen starter drejer jeg lige hovedet om for at se hende og der får vi endnu engang øjenkontakt. Jeg smiler denne gang til hende og vipper en enkelt gang med øjenbrynene og hun smiler tilbage med sit frække skæve smil og vipper tilbage med øjenbrynene. Derefter går forlystelsen i gang og det bliver derefter praktisk talt umuligt at beholde øjenkontakten..

    Da børnene vil prøve forlystelsen med The-kopperne, bliver hun stående tilbage udenfor forlystelsen imens mig og børnene stiller os i kø. Hendes børn har været lidt hurtigere end mig og mine børn og de er derfor kommet et godt stykke foran i køen og vi kommer derfor ikke til at sidde i samme "the-kop" selvom vi prøver forlystelsen under samme tur. Hendes børn sidder i den helt modsatte ende af forlystelsen af hvad mine børn og jeg gør, men alligevel kan jeg se at hun holder sit blik stift hen imod mig, både før forlystelsen går i gang og under selve turen.

    Det sidste jeg oplever under selve turen til Legoland, er da vi skal sige farvel til hinanden. Hun siger pænt farvel og krammer mine børn imens jeg siger pænt farvel og krammer hendes børn.. Jeg bemærker ikke at hun siger meget andet end farvel og tak for i dag til mine børn imens jeg siger til hendes at de må passe rigtigt godt på sig selv og tak for en dejlig dag. Som udgangspunkt gik/går jeg ud fra at det er sidste gang jeg skal være sammen med dem sådan rigtigt. Da hende og jeg skal tage afsked, sker der dog noget som er lidt uventet for mig.. Siden hun i lørdags sagde stop på den lidt utvetydige måde, er vores farvel foregået med et stort, dybt og kærligt knus som nok har varet en 30-40 sekunder og det har så været det. Da jeg ikke regnede med mere kærlighed fra hende i fremtiden, valgte jeg at trække mig fra vores knus allerede efter 5-6 sekunder, men da jeg trækker mig er det jeg oplever hvad jeg ikke havde regnet med - det er som om hun ikke vil give slip.. Jeg har dog allerede sluppet hende så hun kan ikke rigtigt holde mig tæt, men til gengæld holder hun stadig sin ene arm om min ryg i cirka 10 sekunder før jeg trækker mig helt. Efterfølgende har jeg tænkt meget på hvorfor hun gjorde det, men det er nok ikke noget jeg nogensinde får svar på medmindre vi nogensinde skulle blive et par igen. Desuden bliver hun også stående lidt før vi begge vender os om og går i hver vores retning som om at hun gerne ville sige noget.. Der kom dog ikke noget ud af hendes mund..

    Derefter regner jeg egentligt ikke med at høre fra hende igen. Jeg havde selvfølgeligt håbet, men jeg regnede på ingen måde med noget. Pludseligt sent om aftenen kommer der dog en sms fra hende med 3 billeder som hun har taget udelukkende af mine to børn.. Her stopper jeg så op og tænker hvorfor hun mon tager billeder kun af mine børn hvis hun ikke vil noget med mig i fremtiden. Det undrer jeg mig stadigvæk over..

    Det skal dertil også siges at de få sms'er vi har udvekslet i vores tid efter at have været kærester, fra hendes side har været utroligt kortfattede og nærmest som om hun er totalt ligeglad.

    Fortsættelse følger (igen)...
  • Indstillinger
    ... Endnu en fortsættelse fra forrige indlæg...

    Det ser for mig ud som om at beskederne efter vores forhold er blevet skrevet mere af pligt end af lyst og når jeg har forsøgt at spørge ind til om der er noget galt, bliver jeg garanteret at der på ingen måde er noget galt. Det ændrer dog ikke på hvordan jeg opfatter beskederne, for aldrig nogensinde har jeg oplevet hende skrive beskeder på den måde før. Da jeg via en sms spørger hende hvorfor hun pludseligt skriver som hun gør, svarer hun mig at sådan gør hun bare og det ville måske også være det bedste for mig når hun gør sådan.

    De få beskeder vi har haft udvekslet efter turen i Legoland i går, har fra hendes side også været med den utrolige kortfattethed som hun har praktiseret efter bruddet. Det skal dertil siges at jeg ikke selv har startet med at sende en besked, det er hende som har stået for den første besked begge gange vi har haft en sms-korrespondance siden i går. Der har dog hverken været liv eller glæde i de beskeder hun har startet med at sende afsted; den ene samtale startede ved at hun sendte de tre billeder fra Legoland hvorefter vi fik udvekslet få sms'er indtil hun er faldet i søvn. Den anden samtale startede i formiddags da hun fortalte at hun har været ved lægen og at hun skal på sygehuset for at få foretaget en abort i morgen.

    Vil også lige bemærke at jeg her til eftermiddag har sendt en besked på Facebook til hendes bedste veninde (som jeg kun har mødt kort ganske få gange men som er den som står hende allernærmest) hvor jeg beder veninden passe godt på hende fordi jeg tilsyneladende ikke længere må komme for tæt på. Jeg skriver desuden også at de par måneder jeg har haft med hende er den bedste periode i mit liv. Det skal her også tilføjes at min "store kærlighed" (som jeg nu ynder at kalde hende, synes ikke at eks-kæreste er helt passende) selv har nævnt at hendes bedste veninde har bedt hende om at gå til psykolog med det problem hun har med at ville udfordres når nu hun har fået alt hvad hun kunne ønske sig af mig (det ved jeg at hun selv har sagt til sin veninde under en telefonsamtale hvor jeg i samme øjeblik hun siger det kommer gående ind af hendes dør og ind i gangen hvorfra jeg kan høre hvad hun snakker om inde i stuen).

    Så fik jeg i hvert fald også skrevet en lille update.. Hvordan jeg skal forholde mig pt. ved jeg ikke, da min hjerne og min mavefornemmelse ikke er enige i hvad jeg ser/oplever. Min mavefornemmelse siger mig at det er helt slut mellem os mens min hjerne prøver at overbevise mig om at tegnene fra Legoland sammen med de tre billeder af mine børn kan være begyndende tegn på at hun stadig ikke er helt uinteresseret..

    De bedste hilsner,
    Morten
  • Indstillinger
    Drop hende, hun leger med dine følelser og det vil aldrig blive til noget selvom du tror noget andet grundet du er forelsket. Hun har ekstrem lavt selvværd derfor gør hun det her mod dig for at styrke hendes selvværd og få det lidt bedre med sig selv, på en måde kan man godt sige at hun bruger dig som terapi. Hun har haft 2 dårlige forhold bag sig, den ene mishandlede hende og den anden var hende utro så man kan godt se hvor hendes lave selvværd kommer fra. Hun møder dig der er anerledes og vil kun hende og bruger hendes dårlige oplevelser mod dig ved at såre dig og sende dig falske signaler derefter såre dig igen og igen. Tro mig du kommer ikke langt med hende, hun har tydelige mange problemer med sig selv og hun er ikke klar til et seriøst forhold før hun søger hjælp. Glem hende og kom videre, du har kun kendt hende i 2 måneder så din forelskelse skal nok dø med tiden.
  • Indstillinger
    Ja, her er forskellige meninger og ingen på en debat kender jo rigtigt til sagen. Man kan jo kun sige, hvad man mener om den situation, der bliver opridset.

    Jeg mener du, Falken, virker meget usikker, måske mærker hun det tydeligt og det er derfor hun siger, hun vil udfordres. Hun er sikkert stadig i tvivl eller også døde hendes følelser, da du opførte dig mindre pænt.

    Følelser der opstår hurtigt kan dø lige så hurtigt, hvis man pludselig indser, at her er noget galt. Og ja, undskyld, men jeg syntes din reaktion var meget uheldig. Jeg ville også trække mig i en sådan situation.

    Hvis jeg var dig ville jeg ikke tage kontakt, for jeg mener heller ikke hun helt kan være den opførsel bekendt, give dig håb og tage det igen.
    Jeg tror ikke der kommer noget godt ud af den kontakt. Sagt ud fra det jeg udleder af det du skriver.
  • Indstillinger
    Ja, man kan jo kun forholde sig det, der står – og jeg ser også nu, dels er du meget usikker, har nok været det hele tiden, hvorfor der nok ikke er den store udfordring i dig. Du reagerede lige lovligt umodent og barnligt omkring kys på ryggen, hvilket nok har været dråben for hende, dels lader hun da tydeligt til ikke at have fået hold på ret meget af sit liv efter nogle uheldige oplevelser. Hun lader til at gå lige fra det ene forhold til det andet, uden lige at stoppe op og lade sig selv følge med, så på den måde virker hun også voldsomt umoden, og er slet, slet ikke klar til et fast forhold – og jeg faktisk også at du er en ualmindelig sød og venlig fyr omend noget umoden, men det er hun ikke klar til.

    I har hver især to børn, og dem bør I begge nu først og fremmest tage hensyn til – det er en meget, meget dårlig ide at kaste dem ud i jeres forhold fra dag et. Det er ikke sundt for dem at blive integreret i deres forældres skiftende forhold. Det er på tide, at I begge bliver voksne og tager voksent ansvar for jeres børn.

    Hold da op, hvor du tolker - og det kan jeg da godt forstå, for du higer og søger, at det her skal være det rigtige, hvorfor du ser en masse tegn i noget, som slet ikke er der. Men – når man tolker så meget, så ser man kun det, man vil se og opfatter på den måde, man helst selv vil. Du har tolket på hver en bevægelse, hvert et blik – hvor 10 sekunder betød mere end 5. Du kan ikke bruge det til andet end at martre dig selv. Helt ærligt – nu om dage tager man 700 fotos i timen, så det ville da næsten være underligt, hvis ikke der var et par, hvor dine børn var på alene. Hun HAR jo udtrykt, at hun godt kan lide dig, men det betyder ikke, at hun vil fortsætte som din kæreste – heller ikke selv om hun ser på dig og giver dig et knus.

    Det er rigtigt fornuftigt af dig, at du nu søger lidt professionel hjælp – og da du øjensynligt har en rimelig kontakt til din kæreste, var det måske en ide, at du foreslog hende at gøre det samme, for hun lader i den grad også til at have brug for hjælp til at få styr på sit liv, for det virker også som en rodebutik.

    Om I finder sammen igen – efter at have fået ryddet op hver især – vil kun tiden vise, men du bør prøve at se frem ad og ikke tilbage, for jeg tror I begge har for meget i bagagen til, at det – på længere sigt – kan blive til det gode forhold, som du drømmer om.

    Se der her som en hjælp til dig, om at du skal arbejde med dig selv og dit selvværd, så i stedet for at gå helt ned på dette brudte forhold, så lad det være en hjælp til selvhjælp for dig.

    At hun nu har valgt en abort, tror jeg faktisk er rigtigt fornuftigt, for ingen af lader til at være klar til det ansvar som endnu et barn er, og det barn skal ikke leve sit liv som gidsel. Det kommer der ikke noget godt ud af.
Log in eller Registrér for at kommentere.