Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Kan vitamintilskud give føleforstyrelser?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    ok. Det vil jeg prøve at gøre.

    Men det jeg mente med det kommer og går. Det er jo forskelligt fra dag til dag, nogen gange er det væk, og andre gange kommer det lidt igen, eller som noget nyt. Så vidt jeg ved er sklerose attaks noget, som kommer og går med måneders eller års mellemrum.
  • Indstillinger
    Ikke at jeg ved noget særligt om sclerose, men jeg kan da fortælle min svoger gik i meget lang tid og var syg. Sådan "op og ned". På et tidspunkt blev han vist nok undersøgt for sclerose, for lægerne sagde, det var det ikke.

    Han blev undersøgt for mangt og meget, men efter 2 til 3 år fandt lægerne alligevel ud af, han havde sclerose. Det var, da han begyndte at falde. Nu kunne han få medicin og den rette træning. Det har hjulpet ham en del.
    Jeg kan læse der er forskellige former, hvilken slags min svoger lider af ved jeg ikke.

    Jeg håber bestemt for dig det er noget andet, og det er det sikkert også. Men fordi din læge siger det ikke er sclerose , det har hun ingen anelse om. Jeg så, hvor lang tid der gik før min svoger endelig blev hjulpet, så godt det nu kan gøres. Og han blev undersøgt af specialister.
  • Indstillinger
    Asklepios12 nævner sklerose.
    I den forbindelse vil jeg nævne bogen af læge Birgitta Brunes.
    Brunes Birgitta & Bergli Ellen Adima. Et Nyt Syn på Sklerose. ISBN. 87-21-01320-9
    Birgitta Brunes har selv haft sklerose. Birgitta Brunes nævner kviksølvforgiftning, som en mulig årsag til hendes symptomer.
    Både kviksølv og bly-forgiftning kan give føleforstyrrelser.
    Docent Mats Hanson beskriver ligeledes kviksølvforgiftning, som den store imitator, forstået på den måde, at kviksølvforgiftning kan ligne alle mulige sygdomme.
Log in eller Registrér for at kommentere.