Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Har du tabt dig? Så plz hjælp mig

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Altså helt ærligt så fatter jeg ikke hvorfor så mange saboterer sig selv en gang om ugen.. det gjorde jeg aldrig på min vej ned i vægt.. kun hvis jeg var inviteret til fest.

    Nu gør jeg det nok lidt mere, men det er også noget pjat.. jeg synes bare det er svært at være færdig.. så jeg kan godt lide det lille projekt engang imellem at skulle tabe lidt.

    Hvis du spiser godt og sundt og velafbalanceret så burde du ikke have lyst/trang til andet.. find noget andet end "lortemad" at belønne dig selv med.

    Jeg har en god veninde som jeg ofte taget i svømmehal med.. ikke fordi vi svømmer.. vi ligger bare i babypoolen og snakker.. men vi spiser ikke kage imens :-)
  • Indstillinger
    Haha, okay tusind tak:)
  • Indstillinger
    altså... jeg tabte mig 10 kilo bare på at droppe sodavand... jeg vil sige jeg spiser som et svin... slik, is og massere af sovs... alligevel kom jeg fra 75 kilo og ned på idealvægt på 65 kilo bare ved at droppe så lidt som 0,25 liter sodavand om dagen og istedet drikke kildevand :P og det var enda kun sodavanden jeg droppede... jeg dyrker ikke motion eller noget jeg droppede kun sodavanden fordi mine tænder :s
  • Indstillinger
    Det er endelig lykkedes mig at tabe mig efter mange forsøg med forskellige kure. De fleste af de kure, man læser om rundt omkring har aldrig været den store succes for mig. Oftest lykkes det at smide et par kilo, men derefter er det altid gået i stå igen, selvom jeg fortsætter med min slankekur. Det har derfor aldrig resulteret i et varigt vægttab, da jeg hver gang mister motivationen til at fortsætte, når der ikke kommer nogle mærkbare resultater ud af det.

    Men sidste år fandt jeg på meds4all,dk en behandling, der hedder Xenical. Selve pillen slanker som sådan ikke, men den gør at en stor del af det fedt, man spiser ikke bliver optaget. For mig betød det, at vægttabet lige pludseligt gik noget hurtigere end jeg var vant til. Kombineret med slankekur kunne jeg se at det gjorde en forskel. Det at jeg kunne se, at der skete noget når jeg motionerede og spiste sundere, gjorde at motivationen blev holdt oppe, hvilket var min største udfordring. Det er bare vigtigt at huske på, at det ikke er en vidunderpille. Man skal selv gøre en indsats. Men den hjælper en godt på vej ☺

    Hvis du har svært ved at komme af med nok kilo, kan det være det Xenical også kunne hjælpe dig. Du kan i hvert fald læse mere om det på den side jeg skrev.

    Håber det lykkes for dig!
Log in eller Registrér for at kommentere.