Hjem Søvn Søvn, søvnbesvær og sovemedicin

Erfaringer med Sedaforte?

Er der nogen, der har erfaringer med Sedaforte? Jeg kunne ikke rigtig finde noget information om det på nettet, udover nogle diffuse og suspekte sider.

Virker det? Er der nogle bivirkninger ved det? Og hvor kan man skaffe det?
«1

Kommentarer

 • Det kan være, at jeg også skal supplere med de problemer, jeg oplever.

  Jeg har haft søvnproblemer hele mit liv (jeg er 24 år). I nogle perioder er det værre end andre. I de "gode perioder" er jeg "kun" 1 time om at falde i søvn. I de slemme perioder kan jeg godt bruge 2-3 timer på at falde i søvn, og vågner ydermere 1-3 gange i løbet af natten.
  Jeg har nærmest konstant tanker i hovedet - og ofte bare ren tanke"spam". Og i særdeleshed når jeg skal sove, kan jeg ikke lade være med at tænke på alt mellem himmel og jord. Og det er sikkert dette, der er det primære problem. Selv når jeg aktivt prøver at holde tankerne væk, kommer de nærmest af sig selv igen, efter få minutter.

  Jeg har en meget stabil døgnrytme. Hver dag går jeg i seng kl. 22, nærmest "sharp", og jeg står op kl. 6 om morgenen - også i weekenden.
  Også når jeg har været meget fysisk aktiv, har jeg søvnproblemer. Hvis jeg har været ude og cykle 25 km., har jeg stadig søvnproblemer.

  Dette resulterer i, at jeg føler mig træt nærmest konstant, i særdeleshed på jobbet. Det er ikke ualmindeligt at jeg er nød til at gå på toilettet i arbejdstiden, og "blunde" i 5-10 minutter.

  Jeg har prøvet melatonin-præparatet Circadin, men dette gav mig kvalme, ubehag, angst, endnu kraftigere tankemylder - og hjalp i øvrigt ikke. Så dette droppede jeg igen efter et par dage. Måske det primært skyldes en nocebo-effekt? Jeg er nemlig meget skeptisk og mistorisk over for medicin, i særdeleshed "kunstig" medicin.
 • Hej Du,
  Jeg har også set annoncerne og overvejet dem. Jeg har det meget som dig, falder nemt i søvn vågner tit og kan ikke falde i søvn, vågner tidligt uden at kunne sove videre selv om jeg vil.Tænker meget på alt og intet og ofte de samme ting der bare går i ringl. Har forsøgt egen læge og psykiater dog uden held. Lægen tager det ikke seriøst eller ved ikke hvad han kan tilbyde.Psykiateren, flink mand i øvrigt, forsøger primært at medicinere problemet. Af midler kan jeg nævne, antihestamin, melatolin, antidep osv. enten virker det ikke eller også er jeg helt bombet dagen efter, mere en normalt. For har det ligsom dig føler mig aldrig/sjældent udvilet.
  Ved sku ikke med det der Sedaforte....
  christian
 • Ja, jeg så også en annonce for produktet, i MetroXpress.
  Det overraskede mig, at der intet eksisterede om produktet på internettet, udover de førnævnte, suspekte steder.

  Men jeg håber, at der er en der ude, med erfaringer med dette produkt, der kan dele ud af dem.
 • Hej! Jeg har prøvet Sedaforte i snart 3 uger med overvejende gode erfaringer. Jeg har lidt af søvnbesvær i 2 år efter en voldsom stressepisode og efterfølgende depression. I den forbindelse har jeg brugt Zopiclone (indslumringspiller) i korte og længerevarende perioder, hvis søvnen har været svær (og det har den været ofte). Efter en lang udtrapningsperiode, er jeg gået over til Sedaforte, og jeg synes at min søvn er væsentlig mere stabil og nem. Jeg falder hurtigt i søvn, og vågner max 1 gang pr. nat, og jeg har hovedsageligt været i stand til at sove videre uden kvaler. Skal siges at jeg var skeptisk som udgangspunkt, men jeg er blevet positivt overrasket. Så jeg kan godt give en anbefaling. Når det er sagt, så har det virkelig også undret mig, at der ikke har været flere erfaringsudvekslinger online end tilfældet er.
 • Kan se at din bruger lige er oprettet samme dag som du kommenterer, hvilket undrer mig lidt.
  Der er absolut ingen evidens for lægemidlet.. der går sikkert ikke længe før vi ser det i "detektor" eller lign, med mindre det ligeså stille forsvnder af sig selv sammen med deverse andre kosttilskud.
 • @SuneRobert0:

  Ja, indlægget virker lidt som "skjult markedsføring".

  Og produktet kommer også op som de der suspekte Google-reklamer i min browser - du ved, de der lav-pixelerede, dårligt oversatte reklamer, der skiftes til at poppe op sammen med diverse, halvpornografiske, russiske datingsider - efter at jeg har søgt på produktet. Så produktet virker ret utroværdig - i værste fald farligt!
 • Hmmm! Jeg kan vel godt forstå jeres mistro. Men jeg har nu intet med produktet at gøre. Jeg søgte selv lidt på Sedaforte efter jeg havde prøvet det i et par uger, fordi jeg var glad for resultatet. Jeg støtte på tråden, som jeg ikke havde set tidligere, oprettede en profil og svarede...vel egentlig en forholdsvis almindelig årsagsrækkefølge. Der er tale om et naturprodukt man kan få i håndkøb, og som det ofte er med naturmedicin, så mangler man ofte klar dokumentation for virkningen. Men at mistænke det for at være farligt er sgu nok at stramme den. Medmindre vi også nu skal være bange for melisse, humle, schizandra og ikke mindst den mistænkelige kamille :). Anyway...produktet har haft en effekt for mig. Om det skyldes en decideret kemisk/biologisk virkning eller placebo ved jeg ikke...og jeg er vel også ligeglad, så længe min søvn er blevet bedre. Håber at ha' afklaret det. VH Thomas
 • Jeg er også lige blive oprettet, mere fordi jeg også har lyst til at kommentere på Sedaforte. Jeg har ingen problemer med at falde i søvn men vågner tit efter kl. 1 eller 2 og kan ikke falde i søvn igen. Jeg købte Sedaforte og havde dem liggende i ca. 1 måned uden at bruge dem, fordi jeg ikke helt troede på dem, og var bange for bivirkninger, men en dag - efter en rigtig dårlig nat - prøvede jeg at tage 1 ca. en time før jeg skulle sove. Det virkede ok, jeg fik en god nats søvn, vågnede kun 1 gang. Jeg ville ønske, at der kunne komme fokus på Sedaforte, så de blev checket. Jeg vil kun tage dem i nødstilfælde, da der ikke er flere oplysninger på dem. Jeg har kun købt én gang og så standset leveringerne, og det ser ud til at virke.
 • Det virker overhoved ikke spild af penge
 • Jeg ville aldrig i evighed tage sovemedicin. Er den ikke gal skal det nok blive det. Det er noget forbandet medicin, som jeg engang i tidernes morgen blev tvunget til at indtage to gange på sygehuset. Tredje gang nægtede jeg bestemt. Man bliver jo syg af skidtet. Så hellere drikke en stor snaps eller et glas rødvin, stille og roligt, hvis det virkelig kniber.

  Jeg står op og ser tv eller kigger på nettet og så går jeg i seng igen. Eller jeg slapper af i tæerne, så i fødderne, så i benene o.s.v. Inden det "program" er færdigt sover jeg.
Log in eller Registrér for at kommentere.