Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Som at gå på skumgummi med indlagte småsten

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tingene er så forskellige, det er vel også derfor lægerne ikke kan sige noget sikkert. Jeg har det - næsten - kun slemt med mine fødder når jeg går eller belaster dem ved at stå længe. Mine smerter forsvinder om natten når jeg ligger ned, men dog aldrig til en grad så jeg er helt smertefri.
    Jeg tager ingen medicin af nogen art; - højst en hovedpinepille 3 gange om året, så jeg kan ikke skylde tingene på noget af det. Hvilket jeg troede ville hjælpe mig når man checkede det kemiske - blod- og urinprøver - og det fysiske - MR-scanning. Men jeg er lige vidt for alle mine værdier er indenfor det "normale"; - det eneste jeg kan sige er, at jeg er lidt overvægtig, men det burde vel ikke være årsagen.
    Så lige der med medicinen kan jeg ikke hjælpe; - om det hjælper at drikke som "eddikevand" som du gør ved jeg ikke og jeg kan jo først vide det i løbet af nogle måneder. Men at det ændrer syrebalancen burde vel være evident.
    mvh
    john
  • Indstillinger
    Jeg havde bestemt heller ikke regnet med du kunne hjælpe, jksolo53. Du har jo selv besvær med benene og har ikke forsøgt at drikke æbleeddike.
    Men måske andre kan have en ide om, hvad den mærkelige følelse i benene kan være.

    Du beskrev det lidt anderledes i dit første indlæg end "kun" smerter i fødderne, når du belaster dem. Så tror jeg ikke mere det kan sammenlignes, som jeg først mente.
    Æbleeddike hjælper overhovedet ikke. Der må have været en forbigående lettelse.
Log in eller Registrér for at kommentere.