Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er jeg for krævende?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Linette mange kvinder tænder på at give et blowjob (Jeg har mærket efter), så når dyret er klar igen, er det hendes tur til orgasme..Udelukkende missionær er da røvsygt..Fyren her, har almen fantasier, og hun lyder da lidt kedelig...
  • Indstillinger
    Hugo, jeg tvivler ikke på, at det er almene fantasier. Kvinder har også fantasier, masser. De bliver taget i brug i "hemmelighed", hvis virkeligheden er for kedelig.
    Hvordan bliver det så så kedeligt, at man trækker sig ind i en fantasi?
    Det bliver det, hvis eller når manden ikke fatter at teknik eller stillinger keder hans partner. Det vækker ikke hendes sanser. Hun bliver ligeså kedelig, som det hun får fra sin partner.
    Måske begynder hun at tælle hvor mange gange ud og ind, bare for at få tiden til at gå, eller vide, at nu er han snart færdig.
  • Indstillinger
    For at komme tilbage til det med at tale sammen. Du fortæller, at I har prøvet at tale om det, og at din kæreste siger, at hun gerne vil gøre mere ud af det, men det sker ikke.

    Ja, men så må I tale om det. Jeg ser det lidt som om, du måske ikke er for krævende - nu, men det har du været.

    Alt det her porno, der er blevet så let tilgængeligt, at det stort set er den form for seksualundervisning nutidens unge får, har jo netop intet - absolut intet - med virkelighed, nærvær og følelser at gøre.

    Det gælder om at gøre så mange ting, og i så mærkværdige stillinger, som overhovedet muligt. Man tror ikke, man kan leve et godt liv, hvis ikke der er anal, lak, læder osv med - hver gang.

    Det kan godt være at missionærstillingen er "kedelig", men den er nok den bedste, hvis man vil vise nærvær og kærlighed til hinanden. Det andet er da sjovt, skægt osv. ind i mellem, men hvis man partout SKAL prøve/gøre det hele - og hele tiden, tja ... så bliver også det kedeligt, og så er det, man skal gøre det med en ny partner, for så har man jo prøvet alle hylder - og kan ikke forestille sig, hvad man så skal de næste 40-50 år.

    Jeg spekulerer lidt på, om du simpelt hen har fået skræmt din partner med alt det her, som hun dels vel sagtens ikke har fået noget ud af, dels måske endda har følt som en form for overgreb - dog noget hun er gået med til fordi DU gerne ville, men som i bund og grund var hende imod. Og ja - så har hun måske drukket sig fuld, for så var det nemmere for hende at imødekomme dine krav.

    Det kan godt være at mange kvinder tænder på at give et blowjob, men det betyder ikke, at alle gør det, så det er ganske enkelt ikke et argument, Hugo. Jeg gjorde f.eks ikke med min eksmand, da det for ham kun handlede om, at han ville "betjenes", og så i øvrigt blæse mig et stykke bagefter - det er givet helheden, mange kvinder tænder på - glæden ved at give, glæden ved - måske på et andet tidspunkt - at modtage. Det er DET, det sikkert handler om.

    Som det siges - Kvinder er fra Venus og mænd er fra Mars - og noget om snakken er der. Det mænd tænder på, er altså ikke altid det samme som kvinder tænder på.

    Jeg synes stadig, I skal tale om det her. Du fortæller hende, hvad det gør ved dig, at hun siger, hun gerne vil, men alligevel ikke - og hun fortæller dig, hvad der helt klart ligger til grund for, at hun har sat bremserne i.

    Når I sammen har fået sat ord på det, det grundlæggende handler om - så kan I finde ud af, om I skal videre - eller om I skal hver for sig. Måske hun "bare" vil være helt sikker på, at du virkelig holder af hende - og ikke de forskellige "ydelser" i sexlivet.
  • Indstillinger
    Har du spurgt hende hvorfor hun ikke vil? Det kan være det gør ondt på hende for det er ikke alle kvinder der kan lide analsex pga smerten. Og desværre er det ikke alle kvinder der tænder på blowjob. Du virker kun interesseret i dine fantasier frem for den person hun er og forholdet. Hvis det kunne handler om sex burde du nok skifte en anden partner som har det samme fantasier som dig. Hun vil sige det samme om dig at du er kedelig, hvis jeres forhold kun handler om sex og ingen indhold.
Log in eller Registrér for at kommentere.