Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Er jeg for krævende?

Redigeret 15 februar, 2014, 08:23 i Åben debat om sex
Hej alle sammen, min navn er Martin og jeg er 25. Jeg har en dejlig kæreste på 22 som jeg har været sammen med i 6 år, hun er min første kæreste og den eneste pige/kvinde jeg har været sammen med seksuelt. Mit problem ligger i at vores sexliv var fantastisk og vi prøvede da lidt ting og sager, analsex og oralsex, men det er nu gået hen og blevet sådan at hun har sagt til mig at jeg skal lægge alle mine lyster og fantasier på hylden, ellers kommer det til at ødelægge vores forhold. Jeg tænder utrolig meget på en kvinde numse, og analsex, men hun har nu sagt at det ikke kommer til at ske, selv om vi har prøvet det få gange før, nogle gange når vi har drukket. Det er ikke det optimale det ved jeg, men hun siger at jeg skal være glad for det jeg kan få og det jeg kan få består af missionær og doggy, hun kan ikke give mig et blowjob eller et handjob, jo i 4-5 minutter også kan hun ikke det længere. Skal jeg bare lære at leve med missionæren, eller hvad skal jeg gøre? Er jeg for krævende? Hun er heller ikke typen der sender en lidt fræk besked eller et billede.

Hilsen det fortvivlede. :/
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det virker lidt som om I overhovedet ikke taler sammen?

    I har prøvet nogle ting af, og det var fantastisk - for dig? Men hvad syntes hun om det?

    Hvorfor siger hun, at du må være tilfreds med det, hun kan tilbyde? Hvorfor "kan" hun kun nogle af tingene i nogle få minutter?

    Hvis et parforhold skal kunne fungere, så er det af afgørende betydning, at man kan tale sammen. Man kommer ikke langt med dels bare at kræve ind, dels bare at meddele at nu er tingene sådan som den ene part har besluttet - og da især ikke, hvis ikke man kan komme med en fornuftig forklaring på, hvorfor man ikke vil/kan nogle ting, der gør den anden glad.

    Det er da muligt, det også handler om, at du har været for frembusende, og hun har følt ubehag og afsky for nogle ting, du har krævet, men så er det stadig det, I må få talt om.

    Et samliv er ikke godt, hvis ikke det er til glæde for begge parter, og hvis man uden forklaring må lade sig nøje med/ ligge under for den andens luner.

    Så - sæt jer ned sammen og få talt om, hvad der ligger til grund for dels dine krav dels hendes afvisninger.

    Du skal fortælle hvad hendes afvisninger gør ved dig - hun skal fortælle hvad dine ønsker og lyster gør ved hende.

    Så kan det være, der kommer en forståelse for jeres handlinger - og så kan I gå videre ud fra det. Og - finde ud af, om det skal fortsætte med at være jer to eller om det ikke skal.
  • Indstillinger
    Ja, du er for krævende.

    Du kan ikke kræve at din partner overskrider sine egne grænser for at tilfredsstille dine lyster. Faktisk burde du være taknemmelig for at hun trods alt har givet det en chance.

    Det lyder på mig som om at du med dine lyster bringer din kæreste langt ud af hendes comfort zone, og det kan jeg godt forstå at hun reagerer på. Hvordan kan du overhovedet blive ved med at presse på når hun åbenlyst ikke har lyst? Lur mig om hun ikke finder det enormt sårende og frastødende at du overhovedet ikke skænker hendes velbefindende en tanke og nærmest betragter hende som en bolledukke du kan bruge til at udleve dine pornofantasier med. Hvordan ville du selv have det, hvis hun kom hjem og insisterede på fx at tisse dig i munden eller stikke en agurk i røven på dig?

    Når hun siger at hun vil have missionær, så er det formentlig tegn på at hun med sex vil have nærvær, kontakt, tryghed og kærlighed. Det er ikke ens betydende med at det altid skal være sådan, men lige nu vil jeg kraftigt råde dig til at skrue ned for fantasierne og i stedet fokusere 100% på, hvordan du kan gøre hende rigtig glad og tryg i sengen. Det betyder selvfølgelig også at du ikke skal prøve at lave snigeren mens hun er fuld og hendes dømmekraft/modstandsvilje er dårlig, da hun dagen efter med garanti vil ringeagte både hende selv og dig.

    Held og lykke med det
  • Indstillinger
    Jeg tror, du har ret Eftertænksom, men jeg fastholder stadig at et parforhold ikke skal være en gættekonkurrence.

    Disse to unge mennesker skal sætte sig ned og tale om det - i stedet for at gå og spekulere på, hvorfor hun afviser - og hvorfor han kræver sådan.

    Nej - man kommer slet, slet ikke videre ved at begå overgreb under dække af, at man har fået for meget at drikke. Tvært i mod - det er den sikre vej til både at ødelægge sin partner og sit forhold.
  • Indstillinger
    Helt enig Lotte,

    Den med kommunikation tager jeg for givet. Det dummeste i verden er at gå og gætte på hvad hinanden tænker frem for at tale om det. Især i forhold til noget så sensitivt som sex er det håbløst at finde hinanden, hvis man ikke taler og lytter.
  • Indstillinger
    Tja... Min påstand er desværre, at grunden til at langt de fleste parforhold, der går i stykker, går i stykker, fordi man ikke taler sammen, men netop går og gætter sig frem - eller tror, at man ved, hvad den anden tænker, og tror det så meget, at man slet ikke tænker på at spørge sin partner, om det nu også har sin rigtighed.

    Det er da tankevækkende, at der bare her på ND er så mange indlæg, der går på, at man her - på et anonymt debatforum - er nødt til at spørge, hvad ens partner mon tænker og mener om dette eller hint. At spørge sin partner direkte og i klart sprog er øjensynligt fuldstændigt utænkeligt.
  • Indstillinger
    Hvis du tænder på anal og oralsex og hun ikke gør, har i et problem. Du vil med tiden gå og undertrykke dine fantasier og det vil være et spørgsmål om tid, før du går til en som kan tilfredsstille dine behov... Ja kvinder sådan er det!
  • Indstillinger
    Det er jeg helt enig med dig i, Hugo. Det er også derfor man i et parforhold skal kunne tale åbent sammen, for viser det sig at parterne har helt forskellige ønsker og behov, så kommer det ikke til at fungere, og det er ikke udelukkende seksuelt - nej, det er i alle væsentlige ting i et parforhold.

    Hvis hun nu udelukkende er til skisport i ferien og vil bruge alle sine opsparede midler på en super vinterferie - og han hader vintersport, og helst vil bruge pengene på varme sommerferiemål - tja, så går det heller ikke.

    Osv...
  • Indstillinger
    Hvorfor skal man bruge fantasier?
    Det forhindrer en i at være sammen med sin partner, han/hun er ikke eksisterende. Jeg synes ikke det lyder rart.
    Jeg så Steen Hegeler i fjernsynet for ikke så lang tid siden. Selv han, der var fortaler for alt muligt vedr. sex, fortalte i fjernsynet, at for kvinder er den bedste og mest givende måde, den gode gamle missionærstilling, alt det andet får kvinder ikke noget ud af og slet ikke en orgasme.
    Så Hugo, det kan også ske, at kvinden respekterer sig selv, og ikke vil fungere som en fantasi. Kan manden ikke det, så må han smutte.
  • Indstillinger
    Der er kommet nogle gode svar, mange tak for det. Vi har flere gange prøvet at sætte os ned ogsnakke om det og hun har flere af gangene ggivet udtryk for at hun gerne ville gøre lidt mere ud af det. Der er dog aldrig sket noget, og jeg har bestemt ikke presset hende på nogen måden og har altid gjort det så behagelig for hende som muligt. Dog er det nu endt ud med at hun absolut ikke har lyst til det. Det med kvinder ikke kan få noget ud af det, der er jeg lidt uenig, nu ved jeg godt at man ikke skal tro på alt hvad man læser, men har flere vennepar som fortæller hvor fantastiske disse ting kan være og at de nyder og dyrker dem jævnligt. Og det med at det skulle være overgreb når hun er fuld, det er det bestemt ikke, hun har selv bragt det på banen, men det er også slut med det desværre.

    Men det er rart med så meget respons, rigtig dejligt forum. :)

    Jeg holder dog på at hvis man kun har en missionær stille, altså gammeldags sex, så bliver det sgu for kedeligt.. undskyld hvis jeg træder nogen over tæerne nu..
  • Indstillinger
    Martin, din kæreste har jo forsøgt at imødekomme din fantasi. Det kan hun så ikke mere. Hun oplever måske netop at du ikke er sammen med hende, men med en fantasi.
    Jeg kan godt betro dig, at det er der ikke noget sjovt eller givende ved.
    Egentlig skal du respektere, at din kæreste siger stop.
    Så kan du jo selv vælge, om du vil finde en anden der vil være med til det.
    Tro endelig ikke, at du kan stole på vennernes beretninger. Det kommer jo heller ikke sagen ved, hvad de andre gør.
Log in eller Registrér for at kommentere.