Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

ansigtssmerter, bihuleproblemer og tinnitus.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Har med stor stor interesse læst jeres indlæg. Har døjet med de samme smerter i snart 5 år. Jeg er mest plaget af smerter i venstre side, hvor jeg både i over- og undermund har haft store problemer med mine tænder - flere rodbehandlinger, fjernelse af tænder og implantat indsat.
    Jeg har været igennem hele møllen med div læger - også på sygehuse - også med flere forskellige typer af scanninger.
    Derfor er jeg enorm spændt på st høre jeres svar/resultater af jeres scanninger/undersøgelser og håber derfor at I følger op på tråden
  • Indstillinger
    Det er et gammel indlæg i Netdoktor jeg her svarer på. Jeg syntes jeg har nogle lignende symptomer. Og jeg vil derfor høre om det er lykkedes dig at blive rask - er det gået i sig selv, eller fandt man årsagen?
  • Indstillinger
    Hej malle.
    Jeg har læst hele indlægget.
    Og jeg sidder faktis her med helt samme problemer jeg har godt nok ikke været ved lægen endnu men ved tandlægen
    Men jeg har en tid ved lægen her i ugen
    Jeg har døjet med det her i snart 5 måneder og tager piller hverdag mod smerter i hovedet og de øverste tænder i venstre side.
    Det gør så frygligt ondt at jeg ikke kan være nogen steder
    Jeg vil høre om du har det bedre og om de har fundet noget svar på dig

    Mvh Stinna
  • Indstillinger
    Mine smerter varede i lang tid, men er gradvist blevet mindre. Man mente at de skyldes en nerveirritation og jeg fik udskrevet medicin, som jeg dog fravalgte pga. vanedannende virkning hhv. effekt.

    Langsomt er smerterne reduceret uden medicin og ved hjælp af afslapningsøvelser (hypnose). I dag mærker jeg dem af-og-til, men med markant mindre smertestyrke end før, så jeg håber jeg er over bjerget nu.......
  • Indstillinger
    Jeg har gennem mange år haft diffuse smerter i flere af mine tænder, mange er blevet rodbehandlet, og nu er flere trukket ud. Men til trods for, at de er trukket ud kan jeg stadig få diffuse smerter hvor de har siddet.

    Hovedpine var en trofast følgesvend i flere år.

    Prøv at rette opmærksomheden mod jeres fordøjelse. Hvis i har forstoppelse, eller en sløv fordøjelse, så er det det i skal gøre noget ved.

    Der er nu langt imellem mine diffuse tandsmerter, og hver gang hænger det sammen med, at jeg har spist noget, som sløver min fordøjelse.
Log in eller Registrér for at kommentere.