Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

1128129130131133

Kommentarer

  • Indstillinger

    Hej alle tålmodige brugere af forlængere

    Jeg har altid været pinlig/ked af min lille diller i slap tilstand. Når den er stiv, er den vist ret gennemsnitlig (vokser meget). I mine teenage-år prøvede jeg J... E....., men silikoneelastikken blev ved med at falde af. Nu 17 år efter i midt 30'erne med kone og børn har jeg fået mod på projektet igen og anskaffede en M...E... Systemet der nu medfølger med den flade gummistrop giver bedre hold på pikken og jeg bruger det medfølgende skumbånd. Dog skal forhuden trækkes helt tilbage, hvilket kræver lidt tilvænning og smerte de første minutter. Nu efter 3 uger og ca. 4-6 timers daglig brug begynder dilleren endelig at "hænge" flot ud over løgposen. Dog kryber den tilbage efter noget tid. Men jeg bilder mig ind, at jeg kan se lidt forskel alligevel. Samt at mine orgasmer/udløsninger er blevet meget kraftigere og føles mere intense. Så jeg er meget fortrøstningsfuld og fortsætter. Men den gør jo pisse ondt. Har den på 2 x 1,5 time om morgen og formiddag, og derefter 2-3 x 1 time i løbet af eftermiddagen. Om aftenen gør det for ondt, men den er klar igen næste morgen. Det fungerer ok, men har lyst til at bruge en forlænger i længere tid. Derfor anskaffede jeg en Pha.....F... Jeg er kun lige startet med at bruge den sen eftermiddag+aften. Prøvede at have den på i nat, men det kræver lidt tilvænning. Men mit mål er at køre 5-6 timer med M...E., og så 8-10 timer med Pha...F. Den er lidt mere besværlig at sætte ordenligt på og holde vakuum, men den er jo fantastisk at have på sammenlignet med de andre torturmaskiner. Dog er stækket ikke lige så hårdt som M... E..., så jeg vil bestille en Plus+ anordning, når den kommer på lager igen, som kan øge strækket. Mit mål er at sove med den på, men jeg skal lige lære den bedre at kende samt de små fif der findes blandt andre brugere - dog på engelsk.

    Jeg kan ikke finde nogle danske forums vedr. forlængere fx på facebook eller andre steder. Kunne være rart med noget sparring og vidensdeling. Har tænkt på at oprette en privat-gruppe. Men måske findes der sådan en. Ellers vil jeg gerne oprette, hvis andre her er interesseret???

    God vind og træk til jer alle

  • Indstillinger

    Go ide, med en gruppe.

    Jeg tror at der er mange der ikke ved hvordan det virker, inklusive mig selv.

    Jeg vil gerne med i gruppen hvis det bliver til noget

  • Indstillinger
    TudseborgTudseborg
    Redigeret 24 februar, 2023, 15:58

    Jeg har oprettet en reddit tråd, der kan man hjælpe/dokumentere med billeder og være anonym.

    https://reddit.com/r/stoerrepenisdk

  • Indstillinger

    Hello.
    Nå, der er lidt dødt herinde. Jeg kommer med en lille opdatering så. Jeg er blevet helt glad for min J.E. Det er blevet en lille kink for mig - fint i forlængelse af, at det her er endnu en del af mit autoerotiske liv, hvilket er blevet yderligere prominent efter det 3. barn og dermed endnu mindre erotisk samvær med hustruen. Hun har sgu da ikke lagt mærke til, at jeg er vokset 2 cm. Det er unægtelig sandt, at kvinder går mindre op i størrelsen end mænd. Nå, jeg bruger gazebind til at holde den på plads. Jeg er desværre ikke forundt et stort svulmende penishoved (selvom det er blevet mere 'svampeformet'). Jeg er på 100 timer. Der var lidt af en læringskurve med at bruge den. I starten gav jeg los på skruerne, hvilket resulterede i at at de gik løs fra endestykket. Nu bruger jeg ikke skruerne, men har alligevel det næsthøjeste træk på fjedrene. Det handler om at få den monteret ordentlig, få trukket godt ud i kalorius og spændt til inden det hele gir sig. De første 2 cm kom godt nok hurtigt for mig, men nu står det lidt stille. Jeg er tydeligt også vokset i tykkelsen. Jeg måler ikke så tit. Det handler alt for meget om graden af ophidselse til at give et retvisende billede. Efter en tur med bathmathen og en passioneret gang jelqing ser den jo voldsomt stor ud, men størrelsen på morgen-erektionen er mere retvisende på den egentlige størrelse. Og bevars, den er da stor nok. Det er mere fascinationen af, at man kan gøre det umulige. Det er ikke for alle, som fitnesscenteret ikke er for mig. For en uges tid siden var der et smart opsat indslag på DR omkring det, hvor en ekspert-pædagog kommenterede på myten om hvorvidt man kunne 'strække penis eller gøre den større med piller' - bemærk sammenstillingen. Svaret var naturligvis, at det kan man ikke, og det skal man heller ikke, for du er ok og jeg er ok. Han nævnte et 'lille studie' som havde vist en lille effekt. Nu udtaler læger og videnskabsmænd sig naturligvis ud fra data (heldigvis for det), og hvis der ikke er data, kan intet sikkert udsiges om sagen. Men derfor kan det jo godt virke alligevel - for nogle. For det gjorde sgu tit ondt i starten (det er blevet meget bedre som en tilvænning er sket). Og en god grad stamina - eller fokus. Fx; jeg kan ikke holde med at ryge, men jeg kan godt få sat selfiestangen på pikken flere gange om dagen. Jeg er selvstændig og har et forholdsvis stillesiddende arbejde uden megen kundekontakt, så jeg kan godt have den på 2-3 timer i løbet af dagen (op ad maven under tøjet), og 1-2 timer mere om aftenen. Realistisk set har jeg den dog nok kun på 2 timer om dagen, det svinger lidt. Måske er det samme følelse en kvinde har, hvis hun helt for sin egen skyld har sexet undertøj på under de anonyme bankdame-klæder. Eller den mulige fryd for den muslimske pige ved at tage tørklædet på, efter hun har vasket og smykket og beundret sin smukke hårpragt. En pikant hemmelighed. Efter en time må jeg have den af, få blod til og måske på igen.
    Cheers

  • Indstillinger

    Woooow et langt skriv😳

    Tråden her er 10 år gammel, men med 1300+ kommentare (mange har jeg skrevet).

    Ja, den slags tager tid.

    Jeg har lige ligget syg, og der brugt tiden med min extender, igår blev det til 4 timer, og fuck jeg er øm i dag😓

    Det er blevet til ca 20 timer i løbet af ugen og jeg havde glemt hvor meget det gør for pikken I slap tilstand 🥰💪

    Holder de 0,03 mm pr time, så er det 0,6mm i stiv stand, men har ikke målt.

  • Indstillinger

    Nå, nu skal vi puste lidt liv i den her tråd igen.

    Først og fremmest, super fed tråd. Har læst det meste i den, og det er dejligt at se de gode resultater.

    Selv har jeg både Male Edge og Jes Extender samt et par pumper. Jeg har prøvet diverse kurser med at rive og flå i piphans, jelq m.m.

    Da jeg startede havde jeg en diller på ca 16cm i stiv tilstand, og glemte omkreds, men var bestemt ikke tilfreds med tykkelsen.

    I dag godt 400 timer inde i brugen af male Edge, måler jeg 18cm både i slap(Strukket tilstand) og stiv tilstand. Den bliver naturligvis væsentligt tykkere!

    Får lige tykkelses mål med asap.

    Efter at have læst den her tråd, kan jeg godt se det der med ikke at måle undervejs, måske er det dummeste jeg har gjort(eller ikke har gjort nok nærmere) i hele processen :dizzy:

    Så nu bruger jeg den her tråd til det den skal bruges til. Holder jer løbende opdateret med resultater. Der er dog ingen tvivl om at det har hjulpet for mig. Det har allerede givet mig mere selvtillid, og langt bedre sex både i form af at kunne holde længere, være større og få lange dybe orgasmer.

    Så det er fandeme bare at komme i gang, hvis du som jeg, ikke er helt tilfreds. :)

  • Indstillinger
    bandittenbanditten
    Redigeret 18 august, 2023, 13:23

    Halli Halløj

    Jeg har nu også kastet mig ud i projektet. Jeg har aldrig troet på det virkede, men efter jeg fandt debatten og alle de positive resultater måtte jeg prøve for mig selv. Jeg anskaffede mig derfor en forlænger sidste år, som jeg fik brugt i 50 timer. Desværre måtte jeg stoppe i marts måned i år, da jeg synes jeg fik lidt “løs hud” på dilleren. Derfor stoppede jeg brugen omgående. Er der andre der har nogen erfaring med dette? Da jeg jo kun har tilbragt 50 timer med “selfiestangen” er der ikke rigtig sket noget med størrelsen. Men hvad siger i andre erfarende trækkere? Har i andre oplevet det samme, og følger resten ligsom bare med som tiden? Jeg har overvejet lidt at gå igang igen, men man gider jo ikke at rende rundt med en diller med hud som en engelsk bulldog. Håber i kan hjælpe og tak for en god debat:)

  • Indstillinger

    Hej banditten

    Har du haft forhuden fremme da du brugte extenderen???

    Nej jeg har ikke fået mere forhud af at bruge den, men havde nok til at dække hovedet i stiv stand inden jeg startede, men det kan jeg ikke mere.

    Mvh familiefar

  • Indstillinger

    Familefar, ved det lyder åndsvagt.kunne jeg evt skriv til dig på email og Messenger.

    Kunne være fedt at se billeder af hvordan du strækker.

  • Indstillinger

    Hej Bandutten

    Det kommer ikke til at ske.

    Jeg har talt med netdoktors redaktion om at tillade profilbilleder og de har svaret nej, men prøvede at få åbnet de private beskeder her på siden åbnet op for billeder.

    Det er mere for at jeg ikke har lyst til at sende billeder af min pik til andre.


    Mvh familiefar

Log in eller Registrér for at kommentere.