Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Få en større/ længere/ tykkere penis med en penisextender.

1111112114116117135

Kommentarer

  • Indstillinger

    Hej Sebbedal.
    Jeg har altid været i den store ende af skalaen hvad angår størrelse, inden jeg startede med extenderen var jeg 17 cm som er et par cm over gennemsnittet.
    Men så så jeg en extender i et tv-program og tænkte why not.
    Jeg begyndte så at undersøge markedet for de forskellige typer og forskellige fora (alle på engelsk).
    Der var så mange at det simpelthen ikke kunne være løgn.
    Der findes læger der har testet extendere og påvist at det er det ubetinget bedste til en krummerik (søg google) og at der var i det kørte forsøg også påvist en lille, men beviseligt forøgelse af forsøgspersonernes pikke.
    Så var jeg solgt og måtte have én.
    Jeg bruger den stadigvæk, men sjældent.
    Hvad angår læger og det de anbefaler (kommer an på hvem der betaler dem)
    så stoler jeg ikke på dem.
    Passer man på sig selv og gør det med rolig opstart og vedholdenhed, kan ALLE gøre deres pik større, men som du har læst en del gange så er det ikke en mirakelkur, men det virker og kræver tid og disciplin.
    Jeg kan ikke sammenligninge med de mål jeg tidligere har skrevet her da jeg er gået fra at veje 78 til 90 kg, men svaret er 19 og 15,2 - 15,4 i omkreds (sgu svært at være helt præcis).
    Mvh familiefar

  • Indstillinger

    Hej igen. En lille gyser historie:,
    Her forleden lå jeg og stækkede banditten, da jeg pludselig begyndte at nyse.. I det jeg begynde at nyse mærkede jeg pludselig at min penis havde fået nogle ordenlige hiv af mine nyse reaktion. Jeg skyndte mig at pille extenderen af, og har haft lidt besvær med at få min penis til at blive stiv og 100% kampklar.. den føltes bare tung, og jeg skulle massere den grundigt, i lang tid, før at den blev "hård".
    Jeg ringede til min læge med store bekymring og fortæller at jeg har brugt en extender i 4-5 måneder, og at jeg måske har gjort skade på mig selv.. Lægen sagde dog at jeg bare skulle holde en pause, da jeg kunne have fået en forstuvning i penis.. men at det ellers ikke var farligt..
    Tror min frygt for en alvorlig skade var skyld i at Jeg havde oprensnings problemer, det går hvertfald bedre efter at have snakket med lægen. Holder en pause de næste 2-3 dage og starter langsomt op igen, som lægen rådgav mig :)
    Lægen lød ret sikker på at det ikke var SÅ farligt, hvilket er rart at høre.

  • Indstillinger

    Hej kran.
    Efter du har haft extenderen på.
    Går der (for mig) lige 30 minutter hvor blodet skal tilbage ud i de små blodkar før den bliver rigtig stiv og der er også lidt nedsat følelse i pikhovedet.
    Jeg anser det for naturligt etteren time + træk.

  • Indstillinger

    Ja man skal være opmærksom på blodtilførslen til penishovedet.
    Min opdateringer lyder dog fortsat på 0 mm i længde i stiv. ved ikke med tykkelsen.. den virker hvertfald tungere.
    I slap tilstand er den dog blevet længere.
    Tror jeg er oppe på omkring de 140 timer, så tænker at der nok snart sker noget :○).

  • Indstillinger

    Hej kran
    Husk kontrolmål til skambenet og husk at, bliver man federe (som mig) ser pikken mindre ud da roden gemmer sig i fedt.

  • Indstillinger

    Jeg står og skal købe en extender, og ville lige høre jer ad hvad I anbefaler: Jeg kan forstå, at man ikke skal købe en af dem med plastik-stænger.

    Men hvad med den rem man spænder fast på penis? Er det hvide, brede flade at foretrække, eller er det bedst med den hvor det bare er en tynd, gennemsigtigt plastikslange? Hvad har virket bedst for jer?

    Man kan også få nogle forskellige skumrer og bandage-lignende ting til at fastgøre spænderne? Er de værd at købe eller er det nok med bare med de plastik/silikone-spænder der følger med?

  • Indstillinger
    FluffingFluffing
    Redigeret 30 november, 2018, 18:46

    Jeg har slettet mit indlæg, fordi Netdoktor aktivt ødelægger tråden ved at tillade Trolde, som spammer med negativt nonsens, og dermed forhindrer en i forvejen svær debat, hvor de fleste deltagere allerede føler sig udsatte med et meget personligt emne.

  • Indstillinger

    @Fluffing sagde:
    Jeg har laest med paa traaden en rum tid, og har valgt en lidt anden vej efter laengere overvejelser, saa jeg hoerer maaske ikke til i denne traad, men der er bare mange gode ting her, som jeg gerne vil stoette :)

    Jeg troede ikke jeg ville kunne udholde en extender, saa jeg er gaaet med en vacuumloesning i stedet. En saakaldt ADS (alldaystretcher) fra Phallosan.

    Kostede alt for meget, men er helt smertefri og nem at bruge efter en kort tilvaenning. Det vaerste er, at man slider udstyret op og skal tilkoebe mere, ganske dyrt. Jeg kan se at man kan finde tilsvarende paa alibaba til helt andre priser, ligesom, der er flere konkurrende produkter, som anvender samme type vacuumloesning, men til lavere priser. Sidst men ikke mindst findes der flere "selvbyggermodeller" hvor man bruger tynd silikone fra f.eks. en badehaette til at lave vacuumet. Men selve princippet med at haenge fast ved vaccum rundt hoved og toppen af skaft er det samme, og det er det som adskiller mest fra extendere. I sidste ende er det et spoergsmaal om at holde et traek i enheden i laengere tid, og helst meget regelmaessigt.

    En ting som ogsaa betoed noget i valget er at de paastod den var diskret, for jeg vil noedig snakken med fruen om det, men den kan ikke baeres uden det kan ses, og at sove med den har jeg afstaaet fra. Ikke fordi den ikke er smertefri, men fordi jeg ikke kan ligge "stille" hele natten.

    Jeg har nu efter mere end et halvt aar tillagt mig yderligere 3 cm paa den stive ved dels at bruge ADS samlet 20 timer om ugen, og dels efter 4 maaneder ogsaa at bruge en del af den til at haenge vaegte med. Min slappe er gaaet fra altid at vaere helt trukket tilbage, til nu at haenge fint og loest. Kort sagt er jeg meget glad, men fortsaetter naturligvis. jeg haaber at kunne finde et par cm mere :D

    Kort sagt: Det virker, men det tager tid og indsats.

    (Beklager "ae", "oe" og "aa", men jeg har ikke et dansk tastatur her. Haaber i kan laese det alligevel)

    Hvor købte du din Phallosan? På deres side eller på en dansk side?

  • Indstillinger
    FluffingFluffing
    Redigeret 30 november, 2018, 18:47

    Jeg har slettet mit indlæg, fordi Netdoktor aktivt ødelægger tråden ved at tillade Trolde, som spammer med negativt nonsens, og dermed forhindrer en i forvejen svær debat, hvor de fleste deltagere allerede føler sig udsatte med et meget personligt emne.

  • Indstillinger

    @Fluffing sagde:

    @abekatten85 sagde:
    Hvor købte du din Phallosan? På deres side eller på en dansk side?

    Paa deres europaeiske side.

    Jeg har fulgt med laenge paa amerikanske fora, men jeg ville ikke koebe fra usa, for told og post her koster en rumraket - og de aabner pakkerne. Fra EU er det uden told og forsinkelse, saa jeg koebte fra deres europaeiske hovedside. Man kan med drop/down vaelge land, og saa faa i oensket valuta.
    Deres loefte om diskret holdt ikke med betalingen. jeg har nu noget "phallo" staaende p[ mit kontoudtog, men resten var fint.

    Okay, tak for info.

    Hvor meget træk har du haft på den imens du har brugt den? Skal den helt på max, eller hvad er din erfaring?

    Jeg synes at have læst, at nogle har problemer med at penishovedet og/eller forhuden bliver hævet af vacuum; Har du haft problemer med det eller lignende problemer?

    Kunne også godt tænke mig at høre, hvor mange timer om dagen du har brugt den ca.? 2-3 timer eller mere?

Log in eller Registrér for at kommentere.