Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Depression

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Kan man blive sygemeldt?
  • Indstillinger
    Hej Nanna

    Sygdom er hver mands – og kvindes – herre, så selvfølgelig kan du blive sygemeldt, hvis der er tale om depression, hvad alting tyder på.

    Der findes forskellige grader af depression (lettere, moderat eller svær depression). Og der findes læger, der mener, at det er bedst, hvis den depressive fortsætter med at arbejde, hvis depressionen er let, og hvis det overhovedet kan lade sig gøre.

    Jeg har enkelte gange undladt at sygemelde mig under depressioner, men i de tilfælde havde jeg kun deltidsarbejde. Det var meget hårdt, men det føltes som en sejr bagefter. De fleste gange blev jeg sygemeldt. Det var simpelthen nødvendigt.

    Men jeg kender jo ikke din situation, rent arbejdsmæssigt. Du skriver, at du er i praktik. Der kan jo være situationer, hvor et praktik-forløb er del af en uddannelse, og hvor en sygemelding fra praktikken betyder, at din uddannelse ikke kan færdiggøres. Alt det må du tale med studievejlederen om, hvis du er under uddannelse, eller med dem, der har arrangeret praktik-forløbet.

    Jeg ved fra en veninde, der har arbejdet som studievejleder, at rigtig mange unge mennesker får depressioner og må melde sig syge. De er vant til at finde løsninger.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    Har været ved læge, og hun siger det er en depression, men hun har svært ved at vurdere hvor slem den er så skal ind til hende igen med et skema så vi kan finde ud af hvad der videre skal ske
  • Indstillinger
    Hej Nanna

    Det lyder godt, at du har været ved læge. Fik du taget blodprøver?

    Mange hilsner

    Kameliadamen
  • Indstillinger
    ja det gjorde jeg
  • Indstillinger
    Hej

    i dag fik jeg at vide jeg har en svær depression og skal gå til psykolog og få medicinbehandling
  • Indstillinger
    Kære Nanna

    Jeg synes, at det er godt, at du vender tilbage og fortæller, hvordan du har det. Mange skriver herind og spørger om noget, og så hører man aldrig en lyd om, hvordan det siden er gået.

    Men det lyder ikke så godt, at din depression er så slem. Husk, at en depression kan helbredes. Husk at være god ved dig selv.

    Mange hilsner og god bedring

    Kameliadamen
Log in eller Registrér for at kommentere.