Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

at flirte med kollega

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Føj, siger jeg bare om de mennesker, der for at fornøje sig selv er hamrende ligeglad med andres følelser.

    Har man ikke ret til at vide, hvis partneren føjter uden om. Skal man bare stå der og føle sig til grin, når nogen kommer og fortæller om de julelege, partneren laver bag ryggen på en.

    Hvad i alverden bilder sådanne mennesker sig ind. Ville de selv bryde sig om, at blive holdt for nar. Jeg håber den mand, Liman, du vil flirte med afviser dig koldt og kontant.
    Det bliver også opdaget, det er klart. Sådan noget kan slet ikke skjules og skal heller ikke.
  • Indstillinger
    Jeg kan sige at jeg ikke har fået de svarer som jeg vil have...
    Min beslutning er at prøve fokusere på noget andet... End ham..jeg synes ikke det er ok at have et sådan forhold pga mine etiske værdier.
    Følelser er altid underlagt forskellige etiske spiller regeler.. Sådan er det bare..der er ikke plads til følelser

    Tænker kan man overhovedet afgive de værdier man har og leve på den måde som man ønsker sig
  • Indstillinger
    Jeg forstår ikke helt hvad du mener?? Skydkrabe12
  • Indstillinger
    Tænker kan man overhovedet afgive de værdier man har og leve på den måde som man ønsker sig

    citat slut

    Først tænkte jeg, kan man det, afgive de værdier man har. Nej, det mener jeg ikke og dog, kommer det ikke an på, hvordan man nu engang er indrettet.
    Det drejer sig vel også om, hvor faste de værdier er.

    Jeg har aldrig nogensinde levet, som jeg gerne ville, det kan jeg ærgre mig over i dag, men jeg tør ikke. Det drejer sig også om, hvad den enkelte vil, kan og tør.

    Jeg har haft en partner, der gik bag ryggen af mig. Jeg blev rasende, det er at lade hånt om et andet menneske. Jeg vil selv tage stilling til om jeg kan leve med den slags eller ej.
    Man må jo også tage stilling til om man kan udholde, når det bliver opdaget, de konsekvenser det kan medføre. Betyder de værdier man har, så mere. Vil man kunne ændre på den livsform man nu har og være lykkelig.
    Det kunne min eksmand ikke, men han opdagede det først da det var for sent.

    Hvis jeg gjorde, hvad jeg havde lyst til ville jeg miste noget andet. Er jeg parat til det, nej det er jeg ikke. Man må gøre op med sig selv, hvad der betyder mest.
    For dit vedkommende mangler du kærlighed. Men du risikerer at sætte det liv du har overstyr. Kan du bære at miste de værdier. Det bliver du nødt til at gøre op med dig selv.
    Man kan vel ikke få både i pose og sæk. Har man en gang valgt, så må man bære byrden, hvis det går op for en, den er gal. Eller også må man indse, at for at få noget andet kan man risikere at miste. Er du parat til det.
  • Indstillinger
    Jeg er ikke desparat til at miste det orden jeg har i mit liv....
    Jeg er helt enig med dig i hvert sætning du skriver...
  • Indstillinger
    Jeg synes, at du skal øve dig i at flirte med din mand igen, det er simpelthen dagens Kinder-æg; hele tre ting. Du får stillet dit behov for at flirte, du genvinder følelserne for din mand, og du undgår at såre andre i processen.

    Så på med arbejdshandskerne og genopliv forholdet til din mand, find ud af hvad der skal til.
  • Indstillinger
    Har været åben omkring mine følelser og har fået alt ud......
    Er mere klar ift hvad det er jeg vil af ham....bedt om uskyldig venskab, hvor han står til rådighed som en ven... Jeg er meget social, og elsker at have selskab med venner.....
    Han har afvist mig flere gange...Han kan ikke tilbyde mig mere end meget begrænset venskab/ overfladisk fordi han er et karriere menneske og har altid travlt.. Problemet af jo mere bliver jeg afvist, jo mere bliver jeg desperat.... Det er pinligt, meget pinligt.....
    Jeg kan ikke lade være med at skrive til ham... Han svarer nogle gange og svarer ikke andre gange..
    Der har altid været mange efter mig, har aldrig haft hverken lyst eller tid til den slags ting, og forstår ikke hvad der sker nu....hvorfor tiltrækker jeg ham ikke?
    Har aldrig følt mig så svag som nu her...problemet er at jeg ikke kan lade være...
  • Indstillinger
    Det er da godt, at du har fået meldt dine følelser for din kollega ud, så alt er ude i det åbne - hvad sagde din mand til det?
  • Indstillinger
    Der har altid været mange efter mig, har aldrig haft hverken lyst eller tid til den slags ting, og forstår ikke hvad der sker nu

    citat slut

    Det forstår jeg godt nogle mennesker tåler ikke at blive afvist og bliver derfor desperate efter opmærksomhed fra den person, der afviser. I stedet for at indse ikke alle er interesseret.
  • Indstillinger
    Du er ramt rigtigt.. Jeg tåler ikke at blive afvist! Og det er en anden sag!!!hvis der har været muligt at vi mødes på arbejde, tror jeg aldrig på at han kunne afvise mig. Det er ikke så svært at sige nej bagved en skærm og derfor tager jeg afvisningen tungt.. I det sidste ende jeg er meget sød tiltrækkende udenlandske kvinde. Problemet er han sider nu i en anden bygning pga omstrukturering.


    Jeg skammer mig meget over mine handlinger...
    Jeg stoppede en periode med at skrive til ham, og blev virkelig glad for at jeg har styrer på alt og han kan få fred af mig...
    Det der er sket at mig skrev igen... Meget neutral og sendte jeg ham en lille gave hvor han blev meget glad for.
    Nogle dage efter hvor alt gik godt som venner, skrev jeg at jeg kan godt lide ham.. Alt er udlagt igen..
    Han er meget sød høflig charmerende. Er rigtig bange for at jeg mister den lille kontakt form som jeg har med ham/ chat beskeder..
    Jeg har understreget flere gange til ham at jeg ikke har hensigter med mine ord... Har aldrig tænkt mig at være min mand utro. Det han skriver tilbage:
    Jeg synes ikke at skal skrive den slags kommentar når det ikke gavne noget eller nogen...
Log in eller Registrér for at kommentere.