Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Herpes i øjnene?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Det lyder godt.

    Til forklaring, tobradex har faktisk en virkning på herpes -ish. Tobradex indeholder 2 stoffer. Det ene virker på bakterier og ikke virus. Det andet er anti-inflamatorisk og nedsætter derfor konsekvensen af en infektion med herpes. Det virker altså ikke på herpes virusen, men har stadig en effekt. Det er også årsagen til, at det hjælper på irritationen.

    PS. den normale behandlingstid med tobradex i forbindelse med -bakterier- er 14 dage og de kan bruges i op til 24 dage uden at falde uden for de normale anbefalinger. Hold dog tæt kontakt med dine læger om hvor længe *du* skal bruge det.
  • Indstillinger
    Hej igen

    Ok, det beroligede mig også lidt. Har prøvet at bruge det henover weekenden, og må sige at det faktisk fjerner meget af det røde jeg har i øjnene så de ser helt hvide ud igen :) Men håber så ikke at det bare fjerner det røde, uden at fjerne årsagen. For synes stadig mine øjne er ømme om aftenen.

    Min læge skrev til mig i dag og at der var kommet svar fra podningen og at jeg stadig har herpes simplex virus type 1 i øjnene :(

    Så Aciclovir medicin og Zlovirax har åbenbart slet ikke hjulpet selvom jeg har brugt det i 14 dage? Eller tager det bare lang tid for at få herpes virus væk?

    Var ellers stoppet med at tage pillerne her henover weekenden, fordi mit hår begyndte at fælde voldsomt meget også begyndte jeg at få noget udslet på huden, som jeg er sikker på er bivirkninger fra pillerne.

    Nu er jeg helt fortvivlet igen :(
  • Indstillinger
    Så skal du med det samme undersøge om du skal fortsætte med at tage tobradex og hvordan du skal fortsætte behandlingen.

    Du skal også huske at nævne, specielt kløen/udslæt fordi det er med meget stor sandsynlighed tabletterne.
  • Indstillinger
    Da jeg var 4 år gammel fik jeg en herpesinfektion i mit højre øje. Det har gjort at min hornhinde er blevet meget beskadeligt og at jeg nu kun har et halvt syn på højre øje. Jeg er i dag 18 år gammel og drøjer stadig med det.

    Men det startede som et bygkorn som så senere udviklede sig til en herpesinfektion. Men jeg har aldrig nogensinde haft et forkølelsessår. Men ligesom nogle får herpes på munde eller lign er det også nogle som får det i øjet. Dette er dog sjældent men det sker.

    Da jeg var mindre prøvede de alt, de forsøgte at genopbygge mit øje ved at give mig en klap for det "gode" øje så jeg kunne træne det andet. Men det eneste det resulterede i var at jeg blev enormt træt og gik somme tider ind i ting. Men jeg har fået alverdens øjendråber og salver men intet hjalp. Til sidst fik jeg nogle pille (kan desværre ikke huske hvad de hed) og nogle øjendråber som så faktisk holdte det væk i et par år hvor det ikke var i "udbrud" men det startede så desværre igen ligepludselig..
Log in eller Registrér for at kommentere.