Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

røde, kløende øjne i 2½ år.

13»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har også lidt af nøjagtig samme symptomer som I andre i lidt over 5 år. Har været ved 3 forskellige øjenlæger og ingen kunne give mig en ordentlig forklaring eller hjælp...
    Blev derfor helt glad, da jeg fandt denne tråd og at læse Stella1 indput. Jeg har nu været ved egen læge for at bede om recept på Ultracortenol, men dette frarådede hun i første omgang, da salven ved ober to ugers brug kan give kronisk grøn stær!!! Derfor er jeg startet med de øjendråber Stella1 anbefaler. Krydser fingre for de har en effekt :-)
  • Indstillinger
    Hej alle.

    Jeg er desværre i en ligende situation som mange af jer beskriver. Mine øjne er konstant røde, de er irriteret, og jeg har efterhånden prøvet mange forskellige behandlinger uden held.

    Jeg ville derfor høre om nogen af jer har fundet en løsning på jeres problemer og om den løsningen stella1 foreslår har virket for jer.

    Håber i vil give jer tid til at svare. Det vil betyde rigtig meget for en efterhånden lidt desperat ung fyr der bare gerne vil have friske klare øjne igen!

    Med venlig hilsen

    Andreas
  • Indstillinger
    Når jeg læser det, som Mads skriver, så lyder det lidt som min egen historie. Jeg begyndte at få besvær med øjnene, mens jeg gik i gymnasiet - og nu er jeg 63 år. Ingen har kunnet hjælpe og alverdens øjendråber har ikke hjulpet. I forbindelse med at jeg begyndte at få maveproblemer, som heller ingen kunne hjælpe med - ja, så sidder man jo og googler på livet løs. Jeg faldt over Fodmap-diæten. Det er noget med nogle kulhydrater, som er sværere at nedbryde og kan give irritabel tyktarm. Det hjalp på maven - men kort tid efter, at jeg startede på diæten, bemærkede jeg, at mine øjenproblemer var forsvundet. Først tænkte jeg, at det nok bare var en "god" periode, jeg var inde i, men nu er det godt 4 mdr siden. Jeg får stadig kløende øjne, hvis jeg er træt, er i stærkt sollys eller har taget et meget varmt bad - men jeg vågner ikke længere med kløende øjne. Efter 4 mdr begynder jeg at tro på, at der er en sammenhæng mellem øjenproblemerne og de kulhydrater, som jeg reagerer på - det kan næsten ikke være et tilfælde, at øjenproblemerne forsvinder få dage efter, at jeg stopper med at spise den type kulhydrater.
    Jeg kan ikke sige, om det kan hjælpe jer, men prøv at læse om Fodmaps - det kan i hvert fald ikke skade :-) God bedring allesammen.
  • Indstillinger
    Hej Evasl13,

    Mange tak for svar og det gode råd :) Det er helt sikkert værd at prøve, så det vil jeg kaste mig over straks!
  • Indstillinger
    Det synes jeg bestemt, du skulle forsøge. Held og lykke :-)
  • Indstillinger
    Redigeret 5 april, 2018, 08:28

    Hvis i har Blefaritis har i også en form for skæl i kan fjerne på øjenlågskanten rundt om øjnene især morgen og aften og der kan jeg kan anbefale Chloramphenicol øjendråber som skal fås i recept hos lægen. Det har jeg brugt i ca 14 dage 4 gange dagligt og det fjerner i hvertfald kløen og skællene da det indeholder Antibiotika, nu har jeg kun inflammationen/rød i øjenlågskanten tilbage som jeg døjer med men da skal jeg til og i gang med Stellas behandling med Ultracortenol salve som gerne skulle fjerne Inflammationen. :-)

  • Indstillinger

    Jeg er virkelig spændt på om nogle af jeres råd har virket. Jeg har haft samme symptomer i over 8 år. Været hos 10 forskellige øjenlæger, samt Glostrup sygehus, som også måtte give op.

    Lever i øjeblikket af Monopex, som holder dagligdagen gående, men bestemt ikke en holdbar løsning.

Log in eller Registrér for at kommentere.