Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Dårlig behandling hos en tandlæge! hjælp!

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Ja, jeg finder det forvirrende, at du har spekuleret over din tandstilling i årevis og det øjensynligt ikke er faldet dig ind at tale med din tandlæge om problemet.

    Derfor fik jeg forståelse at du slet ikke gik til tandlæge overhovedet.

    Men - det vedrører ikke dit aktuelle problem, jeg forvirredes bare netop over, at der slet ikke havde været en tandlæge ind over problemet med den tandstilling - som du vel har haft, i hvert fald siden du fik dine blivende tænder i barndommen.
  • Indstillinger
    Jeg har snakket med min tandlæge om det, men han ment ikke at det var et alvorlig problem så jeg kunne få det lavet gratis i folkeskolen. Derfor har jeg valgt at selv betale fordi, selvom problemet med mine tænder ikke var stort men det var stadig noget der generede mig :)
  • Indstillinger
    Okay - så forstår jeg lidt bedre. Det handler altså om et kosmetisk problem, som du selvfølgelig selv skal udrede, men man bør dog aldrig, aldrig lade ufaglærte begynde at rode med noget så vigtigt som tandstilling - det kan have fatale konsekvenser.

    Hvis det kan bevises, at det udelukkende er en tandplejer, der har foretaget dette indgreb, ja, så kan du givet have en god sag.

    Jeg håber, du vil fortælle om, hvad der kommer til at ske.

    Og - hold dig frem over langt fra den slags "slagtilbud" - forhør dig ALTID hos en professionel, før du kaster dig ud noget sådant fremover.

    Det gælder også hvis du ser en eller anden besnærende annonce om noget "fantastisk" medicin eller creme, man "bare lige" kan bruge, der afhjælper dette eller hint.

    Sørg altid for at få det undersøgt professionelt - og/eller få en skriftlig aftale - FØR du påbegynder "hvad det nu er".
  • Indstillinger
    I og med, at de har givet dig nogle muligheder for at rette op på problemet (den manglende effekt af behandlingen), så mener jeg, at de har erkendt, at deres behandling ikke har været i orden.

    Hvis ikke du allere har dette på skrift, så synes jeg du skal sende dem en mail, du kan f.eks. skrive, at du er blevet i tvivl m.h.t. hvad det var deres forslag omfattede, om ikke de kan sende dig det på mail, så der ikke opstår misforståelser, og så du kan overveje dine muligheder inden mødet.

    Næsten uanset hvad du foretager dig her i livet, så skal du huske at sørge for dokumentation.
  • Indstillinger
    opdatering på hvad jeg indtil videre har gjort:

    Jeg har kontaktet patientombuddet og tandlægeforeningen og begge mener at jeg skal indgive en sag hvis ikke jeg når frem til en løsning med klinikken på mandag.
    de skrev også at jeg ikke behøver at have noget på skrift eftersom de er indforstået med at man normalt ikke kræver sådan noget af sin tandlæge, så de er ikke overrasket over at jeg personligt ikke har noget på skrift og at min udtalelse er nok. Dog har jeg jo en journal som bevis på forløbet og det er udefra den de kan vurdere min sag.

    Jeg håber selfv. at jeg finder en løsning med den og går uden om klagen, men hvis ikke jeg gør så klager jeg. Det er ikke i orden det de har gjort med mig. det var meget uansvarligt.
  • Indstillinger
    jeg skal også til at regulere min tænder med inman metoden, og er rystet efter at jeg har læste din historie, mange tak for at du vil dele din erfaring med os andre , jeg bliver i hvert fald klogere på det :) ved man ikke må afgive navnet på klinikken herinde , men hvilket københavnske bydel ligger den klinik du talt om ? skal som sagt lave min tænder, og bryder mig ikke om den slags klinik der ikke respekter deres klienter.....
  • Indstillinger
    Hej,, det var ude i Frederiksberg. Kan desværre ikke sige hvem de præcis var da jeg ikke ved om det er lovligt ?!


    Den klinik jeg fik min behandling hos er meget meget uproffisional, og det er deres chef specielt. Hun ville ikke engang se mig eller tale med mig da jeg havde tandpinde og vil have dem til ag kigge oå det. Jeg har aldrig oplevet en værre behandling! Var det op til mig havde jeg lukket deres klinik så dårlige de er :/
    Jeg fik lavet plast af deres chef som er tandlæge , og den var skæv og havde en anden farve end min tand! De rettede lidt på den men det hjælp ikke helt,,

    Men vil klart anbefale Luca. Han er en professional tandlæge. Meget rar, og er den bedste til Inman allgner. Min veninde fik sin behandling hos ham og det gik præcis som hun blev lovet og til den tid hun blev fortalt,, det er kun 2 tusind dyrere end min men selfv alle pengene værd i det jeg har mistet mine pengen..
  • Indstillinger
    ej det er jeg virkelig kede af at høre, håber du har mulighed at får lave en ordenligt tandregulering hos en anden klinik som vil gøre dig glad igen. :) synes slet ikke det du har oplevet var fair.
    og tak for din anbefaling af tandlæge. det var meget sødt af dig at du gide bruge din tid til at besvare på mit spørgsmål .
    mvh lupus
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg håber at du har fået en tilfredsstillende udgang på dit problem.

    Min gode ven er stadig igennem et mareridt af dårlige oplevelser med en tandlæge som pralede af han dygtighed med hensyn til at indopererer tandimplantatet,

    Der er en slags kartelvirksomhed på området, for som en anden tandlæge udtalte: jeg vil råde dig til ikke og klage over en tandlæge, for så er det svært at finde en der vil hjælpe dig videre i systemet. Det kom til at passe.

    Man kan klage over tandlæger igennem din region, og erstatning igennem Tandlægernes forsikringsselskab i Hellerup.

    Desværre skal man ikke regne med hjælp nogen steder fra, også her gælder det kollegiale sammenhold.

    Men held og lykke til dem som har mod til at prøve.
  • Indstillinger
    "Der er en slags kartelvirksomhed på området, for som en anden tandlæge udtalte: jeg vil råde dig til ikke og klage over en tandlæge, for så er det svært at finde en der vil hjælpe dig videre i systemet. Det kom til at passe."

    Dertil vil jeg sige, at hvis man har en god tandlæge, så erkender denne selv sine fejl, og retter op på dem.

    Jeg har været igennem en masse bøvl med mine tænder, som er endt med, at jeg har kastet håndklædet i ringen og har fået en del-protese.
    Inden da havde jeg bl.a. fået sat en krone på en fortand, som fortsatte med, at sidde lidt løs.
    Tandlægen erkendte sin fejl, det var ham der havde lavet en fejl-vurdering m.h.t. at roden godt kunne klare en krone, uden stift-opbygning.
    Som "erstatning" har jeg fået lavet en del uden beregning.

    Efterfølgende har det vist sig, at det som han mente var en lillebitte smule carries ved en 3-leddet bro, var en hel del værre end forventet.
    Igen har han erkendt, at han har lavet en fejlbedømmelse, og hvis der sker noget med broen, så betaler han for en ny del-protese.
Log in eller Registrér for at kommentere.