Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jeg vil have en 3kant med min mand og en mere

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Nope, har ikke kun været med en med en "stor". Da jeg var 21 år havde jeg en affære med en der ikke var specielt stor ...vi havde sex 7-8 gange omdagen ...mine ben eksede når jeg sagde dav.

    Så var der min mand han havde en stor og tyk...den gav bingo hver gang og vi taler 17 år.

    Så var der en ven jeg havde i 4 år ...hans var som den førstes....

    Så var der min ven fra Nordsøen....rigtig stor

    Så næ nej ...

    Men godt for dig at du har det så dejligt sexuelt.

    Og hvis det er kærlighed med stort K....så vil man ikke dele.
  • Indstillinger
    Hej BNielsen.

    Vi mennesker er jo biologisk stadig et dyr som er i drifternes vold. Vores til lærde intelligens, er blevet en hæmsko for mange i deres sexliv. Ogi vores ejendomsret, har vi ud viddet så den også omfatter vores sex liv.

    Se til det oprindelige grønlandske folk, hvor tilrejsende altid skulle bevært es med alt det bedste huset (igloen) formåede. Indbefattet sex bl. andet med fangerens kone (eller rettere sagt kvinde) kone blev de først da missionærene kom og øde lage den oprindelige grønlandske ur befolkning, som missionærer har gjort over hele verdenen. Skæbnen er fælles med alle natur folk jorden over.

    Fra da af tog kvinderne bogstavlig Grundtvig med i seng, og det har hæmmet jer lige siden.

    Tænk blot på Onani (forøvrigt taget navn efter Onan i det gamle testamente som ikke ville besvangre sin hustru og derfor kastede sin sæd på jorden, som der står i de gamle mose bøger)

    Det kaldte missionen for selv besmittelse, som de sagde at man kunne blive blind af ( jeg siger nu lad os i de mindste blive ved til vi trænger til briller ha ha).

    I kvinder er de mest promiskuriøse af menneske arten Homo Sapiens. Gifter i jer med en svag og vattet mand (penge økonomisk god forsørger) men til gengæld så klør dåsen på jer når i ser et fysisk pragt eksemplar af en mand og i ønsker at parre jer med ham, (bedste fysiske avls materiale) Sådan gør de andre "dyr" som ikke har været religionens og den krænkede ejendoms ret igennem.

    Som den engelske dronning Victoria, sagde til de unge brude for bryllups natten "Bid tænderne sammen og tænk på gamle moder England) Efter historiske over leveringer levede hun ikke selv sådan. Hun og hendes Albert Som efter overleveringer havde en hel enorm stor pik som var tatoveret, og på grund af størrelsen blev "båret" i seletøj. Havde et ganske blomsterne sex liv.
    For øvrigt siger bibelen til jer piger: liggende på jeres bryster skal i modtage jeres mands sæd.

    Og nej der findes ingen frigide kvinder - men der er mange klodsede mænd.

    Kom så igen "Tøser"

    Hilsen
    Fenris ulven
  • Indstillinger
    Du har da ret i, at netop religion (uanset trosretning) har gjort, hvad den kunne for at undertrykke/ødelægge menneskets natur – og det gør den beklageligvis stadig.

    Men – vi ER altså mennesker – ikke dyr. Vi er i besiddelse af tanker, fantasi og er også i stand til at tænke længere end dyr. Vi handler ikke udelukkende efter instinkt – og det skulle vi måske gøre. :-). I øvrigt er der en del dyrearter, der forbliver monogame livet ud, så hvorfor skulle mennesket ikke også høre til den gruppe?

    Langt de fleste dyrearter parrer sig i øvrigt kun, når de er i brunst/løbetid, og det derfor udelukkende handler om formering – resten af tiden har man ingen interesse i denne akt. Øvrigt, hvis du skal sammenligne med dyr, så vil jeg da gerne høre om hvilke dyr, der bekender sig sig til gruppesex? Det er jeg nemlig ikke lige bekendt med, hvorfor jeg da gerne vil lære mere.

    Vi mennesker har en lille detalje med, nemlig følelser / kærlighed, for mennesker handler sex meget mere om det, der foregår mellem ørerne.

    Jeg bemærker to vidt forskellige opfattelser af ordet kærlighed:

    Fenrisulven: ”Jo det er netop hvis man elsker, og er sikker på sig selv at man godt vil "dele" ”

    BNielsen: ”Og hvis det er kærlighed med stort K....så vil man ikke dele.

    Begge bruger I ordet ”man”, som om holdningen er den eneste rigtige. Jeg kan konstatere, at der altså ikke findes fup eller fakta i det spørgsmål. Kærlighed er vel, hvad de enkelte lægger i det, hvad de enkelte vægter som værende det væsentlige. Det er der vel ingen facitliste på.

    Jeg er ikke til at dele og bolle på kryds og tværs med en eller flere medvirkende – men det er er nogen, der er og det har jeg ingen problemer med – så længe det handler om, at samtlige involverede mener, at det er det rette, OG at man har det godt med det. På den måde kan det også sagtens handle om kærlighed.

    Og – det er derfor jeg har skrevet som jeg har til Trine, trådstarter – for det er afsindigt vigtigt, at man i et forhold altid er 100% sikker på, hvor man har hinanden. Er man ikke det, så går det jo gerne galt, på den ene eller anden måde.

    Jeg bryder mig simpelt hen ikke om din opfattelse af kvinder, som værende væsener, der kun tænker på en stor pik, og som langt hen ad vejen mere eller mindre bare er brugsgenstande, og nej, det skriver du ikke direkte, men det er den opfattelse, jeg får. Jeg kan simpelt hen ikke lide din generalisering af kvinder som værende en ensartet ”masse”, der kun tænker med ”fissen” - på samme måde, som en del mænd kun tænker med pikken. Du har ret i at undersøgelser har vist, at kvinder måske tænder mere på en mand, der udskiller meget testoteron, men det har intet at gøre med hans ”udstyrs” størrelse.

    Personligt er jeg aldrig faldet for en mand alene på hans udstyr. Jeg er langt mere interesseret i den person, den sidder fast på. Det ER altså ikke størrelsen, det hele handler om, nej – det er ”gørrelsen”, der gør det hele. I mit parforhold er der simpelt hen så mange andre facetter, der er mindst lige så vigtige som sex.
    Jeg er en moden kvinde, har haft en del forhold, når jeg tæller min ungdom med, og har vel oplevet hele paletten af størrelser, men jeg beklager, det er ikke den størrelse, jeg overhovedet husker disse mænd for.

    Min påstand er, at det er ren fantasi, når mænd tror, at kvinder får den første orgasme bare af at se sjoveren. Helt ærligt – SÅ fantastisk er den indretning altså heller ikke. Jeg vil påstå, at den slags kun ses i fantasifilm - pornofilm, og der er det altså bare "fake". Hun får penge for at lyde som om hun får orgasme - ikke fordi hun rent faktisk får det.

    Du har ret i, at der findes mænd, der ikke kan finde ud af – måske heller ikke gider – at tilfredsstille en kvinde, og det har intet at gøre med, hvordan de er udstyret.
    Og – der findes kvinder, der ikke er stand til at sanse, nyde, give – og lytte til sin krop.
  • Indstillinger
    Til Fenris "Ulven"

    Det eneste jeg kan se, Fenris, er at vi befinder os i hver sin ende af Maslows behovspyramide.

    Du/I keder jer I jeres ægteskab - men er glade for hinanden - for at spice det hele lidt op er partnerbytte det helt store.

    Måske har er i fra Scor.dk der har masser af par som jer.

    Jeg er så single, savner en kæreste, og finder ikke mere behag i at knalde med halvdelen af Danmarsk befolkning heller ikke dem fra Scor/Dating.dk.

    Så sex i en sauna, sex i en stue, sex i en skov ....eller en bil eller i en seng. Er nu ikke mere nok for mig.

    Der ellers elsker sex.

    Men det er da dejligt du er få fræk og viril ....det må da være skønt at have en mand der synes det er skønt at konen hygger sig med en til mand.

    Der er vi enige.
  • Indstillinger
    Netop for at blive fri for mit usunde forhold til sex og mænd er jeg medlem af SLAA - du kan gå ind og læse om hvad det betyder under kernedokumenter.

    Der er i dag langt til dronning Victoria og det oprindelige grønlandske folk.
  • Indstillinger
    Hej Igen piger!

    Ja vi er det eneste dyr der spiser uden at være sulten - drikker uden at være tørstig - og parre os uden det tjener forplantningen.

    Mange dyr lever i livslang parforhold, men de parre r sig også med andre, altså hunnerne får fremmed sæd og hannerne leverer, det er alt sammen for at sikre arternes overlevelse og ikke for at være "Utro" Katte familierne, hvis hannen mister sin autoritet eller bliver dræbt, vil den nye han bide alle killinger ihjel, især de diende, for så kommer hunnerne i brunst med det samme, og der er så kun den nye hans afkom.

    De store menneske aber er ganske morsom i evolutionen, de allerstørste hanner på 250 kg. har en ganske lille penis, hunnerne har aldrig "efterspurgt" noget større, det mener nutiden forskere at i kvinder har gjort, derfor har de fleste mænd en større pik en aberne, som kun har 5-6 cm.

    Dyre verdens hunner vælger jo hannerne udfra fysisk og skønheds mæssig udseende, men til syneladende ikke efter avls instrumentet størrelse.

    Selvfølgelig vælger i kvinder jo ikke mænd efter Pik størrelse, men hvis det kan kombineres tror jeg alle kvinder vil vælge noget de kan mærke.

    Da jeg var soldat 1963/64 satte alle vi andre store øjne da en af vores soldater kammerater i badet fremviste noget der burde hav siddet på en hest. Han var mildt sagt tudegrim og med forlorne tænder, men var en rigtig fin kammerat, han fortalte os: Jeg ved godt at jeg er grim, men i skulle lige vide hvor mange af "byens fruer" der opsøger mig om natten og vil have en tur i bag lokalet (han var natportier i en mellemstor by på Vestkysten)

    Der forgår jo også en del sex rejser til Afrika af modne Europæiske kvinder. Der er jo også det at sige til det, at jo mere fyldig mave og bag bliver på jer kvinder jo længere Pik skal der til, og jeres mænds vokser jo ikke tilsvarende, men desværre bliver jo lidt mindre med alderen.

    Til Trine kunne du bruge mit råd, med først at lokke din mand med en pige mere i sengen, og så lille du. Og derefter dit store ønske.

    Hilsen Fenrisulven
  • Indstillinger
    Der er jo også det at sige til det, at jo mere fyldig mave og bag bliver på jer kvinder jo længere Pik skal der til

    citat slut

    Nu er jeg sørme forbavset. Hvad i alverden kan et stor mave eller bagdel have med længden at gøre.
  • Indstillinger
    Jeg står af nu, for nu bliver det vist et nummer FOR våset.
  • Indstillinger
    Ja, dette er da blevet en meget mærkværdig snak.
  • Indstillinger
    Tja jeg stod også af ...tror ikke han havde læst noget af det skrevne...han er vist en være bavian.

    Snup du og konen dig en banan...og hyg i saunen med eller uden de andre aber.

    Hvis i keder jer så ved i hvor i kan gøre af den.....
Log in eller Registrér for at kommentere.