Hjem Sex & samliv Åben debat om sex

Jeg vil have en 3kant med min mand og en mere

Redigeret 6 maj, 2014, 19:27 i Åben debat om sex
Jeg vil så inderligt gerne prøve en trekant med min mand og en ekstra mand. Jeg ved ikke hvordan jeg skal få det sagt. En lignende person har samme problemstilling her http://goo.gl/H5p3J1

Hvordan skal jeg få det sagt?
«13

Kommentarer

  • Jeg går ud fra, at det er din mand, du gerne vil have dette sagt til?

    Hvis ikke en gang I har så tæt et forhold, at I kan udveksle fantasier sammen, så er det en rigtig, rigtig dårlig ide at få noget sådant ind i samlivet.

    Hvis man skal gøre noget sådant, så skal man virkelig vide 100% hvor man har hinanden, man skal virkelig have gennemtænkt alle situationer omkring følelserne, og man skal have alt - simpelt hen alt - grundigt gennemdiskuteret først.

    I er nødt til at have på plads, hvordan og hvorledes hvis denne tredje part måske får givet dig en bedre tilfredsstillelse end din mand nogen side har givet dig, hvis denne tredje part måske er "bedre" udrustet end din mand, hvis det nu viser sig at din mand tænder mere på ham end du synes om osv. osv. I er nødt til at forholde jer til helt og aldeles 100% hvilken rolle I forventer jeres gæst skal have, og hvilken rolle du og han skal spille.

    Osv osv osv

    Og - hvis det overhovedet er et problem at bare begynde at tale sammen omkring FANTASIEN om emnet - så kommer der med stor og overvejende sandsynlighed ikke noget godt ud af det. Tvært i mod - det kan sagtens ende med et brud i jeres forhold.

    Derfor foreslår jeg, at du i første omgang - når I er i en intim situation - foreslår at I starter med at udveksle fantasier; altså ting I fantaserer om, ikke nødvendigvis ting, I har lyst til at afprøve i virkeligheden.

    Vi har vel alle en eller flere fantasier, som vi tænder på, men som vi aldrig nogen siden kunne tænke os, skal være mere end netop fantasier. På den måde finder I ud af, hvor I i grunden er.

    Hvordan vil du forholde dig, hvis det viser sig, at han har en fantasi, som han kunne tænke sig at få gennemlevet, men som indeholder ting, som du ikke føler dig parat til? Det skal du måske også tænke over.

    Men - gør det aldrig før I begge er helt og aldeles enige om, at det også ER hvad I begge ønsker, og I begge har gennemtænkt det meget grundigt - både sammen og hver for sig.

    Det er simpelt hen ikke nok, hvis han kun gør det for din skyld - noget sådant skal i den grad være en fælles beslutning, og en hver - også aldrig så lille tanke - skal I meget grundigt forholde jer til - først.
  • Jeg har desværre det problem, at min kone ikke er til sådanne noget.. :-( har sprugt..
  • Morten. Hvad vil du egentligt med det indlæg? Det virker lidt som om, du tror, at noget sådant er ganske almindelig adfærd i de fleste forhold?

    Jeg vil vove påstanden, at sådan noget tvært i mod er noget, der kun foregår i meget, meget få forhold.

    At din kone "desværre" ikke vil være med til den slags, er der altså ikke noget som helst forkert eller galt i - jeg vil heller ikke, tror faktisk ikke, jeg kender nogen, der bekender sig til en sådan livsform, hvilket der altså overhovedet ikke noget som helst forkert i - heller ikke i de ganske få forhold, hvor det sker - og mon ikke, der findes seksuelle aktiviteter, du simpelt aldrig kunne drømme om at deltage i? Viften er jo voldsomt stor; der er mange "spøjse" lyster og interesser. Og - det skal du vel heller ikke klandres for, vel?

    Det første man må gøre i et forhold, er altså at respektere partnerens grænser - og jo, så kan man med tiden udvikle sig og få lyst til at flytte grænser, men det betyder ikke, at man på noget tidspunkt kan/skal få sin partner ud i noget, der er vedkommende direkte imod. Det er direkte ødelæggende for et forhold at forsøge at presse sin partner til at gøre noget, der vel i bund og grund handler om en selv.

    Du er nødt til at finde ud af med dig selv, om det er så vigtigt for dig at prøve en sådan variant, at du er villig til at ofre dit forhold for det, for det er med overvejende sandsynlighed prisen.

    Prøv i stedet at I sammen arbejder på at tilføre jeres samliv noget spændende, som I BEGGE går ind for.
  • Jeg mand, og min kone havde den oplevelse for en del år siden. Det gav et vældig kick til vores sex liv - ikke mindst til min kone - så det nød jeg godt af i lange tider. Selvfølgelig blev jeg jalousi, da jeg så hvor intens min kone nød samlejet, da han var enormt større end jeg. og hun gav lyde fra sig, som jeg aldrig har fremkaldt, og hun var næsten ikke til at rive ud af hans arme,Men det skærpede kun vores kærlighed. Så for vores tilfælde kom der kun godt ud af det samvær.
  • Fenrisulven. Hvis det var så fantastisk og givende for jeres forhold, så kan det da undre, at det så kun blev ved den ene gang.

    Hvorfor blev det ikke en mere fast bestanddel af jeres sexliv?

    Handlede det om, at der alligevel kom nogle følelser for meget i klemme?
  • Kære Lotte!

    Min kone og jeg er årgang 1943, dengang fik piger den opdragelse, at man skulle være "ordentlige piger". Det der skete dengang, var et par af vores venner, konen der, havde gang på gang, lagt op til lir, men min kone ville ikke være med. Men engang under en sammenkomst hos os, var venne parets kone blevet beruset, og jeg lagde hende i seng, i min seng, i overetagen. Det var fristende, da hun lå i sengen, så det var en hurtig gang ind ud, turde ikke mere, da jo min kone pludselig kunne stå i soveværelset.

    Jeg gik nedenunder, min kone og vennen, havde slukket lyset, så der var kun lyset fra pejsen, de sad i sofaen og kyssede, og han havde hånden oppe under skørtet hos min kone, da mente jeg, at ikke der kunne ske noget ved at gå ovenpå, det var det ikke noget ved, så jeg gik nedenunder, og spurgte min kone og vennen, om de ville med i seng. Det ville de godt, da så vennens kone så hvad hendes mand var ved at have gang, i ville hun hjem, og kørte.

    Da min kone havde lagt sig i sengen, i BH og trusser, trak jeg disse af hende, hvorved vennen siger at det skulle han nok selv gøre.

    Jeg gik så ud i stuen, og satte mig i en lænestol og kunne tydelig høre dem igang, jeg så en gang imellem ind til dem, og jeg har aldrig set mit kone så liderlig.

    Hun fik sig en tur så sengen dunkede ned i gulvet, og hun kom med et højt skrig.

    Da der blev lidt ro, gik jeg ind til dem, og hev min kone fra ham, hun klamrede sig til ham, (er det ikke noget med jer piger at i bliver lidt forelskede når pikken kommer op) da jeg syntes jeg at det var min tur.

    Min kone lå nu tværs i sengen, og lå der rød og ophovnet, da jeg så har samleje med hende, ligger hun med den andens pik i hånden. Da jeg er færdig siger jeg til ham at nu var det hans tur igen, men han siger at han ikke kunne mere.

    Senere betror min kone mig at han var helt enormt vel udrustet, jeg er nok mere af normal størrelse. Min kone, kunne jeg da forstå gerne ville gentage da hun siger at hvis det skal være sådan hver gang, ville hun have rigtige P piller og ikke mini P.piller da hun aldeles ikke vil være gravid med en fremmed mand.

    Næste gang de kommer på besøg, ender vi også i soveværelset, men da er det det andet pars kone der græder i jalousi, og ikke vil være med. så det blev til den ene gang.

    Jeg syntes at det gav vores sexliv et kick, så jeg satte en annonce i avisen, det blev min kone fortørnet over, hun skulle aldeses ikke lægges i seng med en fremmed mand.

    Du skal forstå af vores årgang, var sex moral lidt anderledes, det var sikkert mange piger, der havde deres mors øjne på sig i soveværelserne dengang.

    Min kone blev simpelthen forskrækket over hvor liderlig hun havde været, og i den grad tabte kontrol over sig selv. Jeg selv kan stadig blive liderlig af at tænke på dengang.

    Min kone ville ikke drømme om, at tage i svinger Klub, og vil ej heller se en fræk film, det gør pæne piger ikke.

    Dagbladet Politiken havde for nylig, en sjov boganmeldelse, hvor forfatteren til bogen dokumenterer, at i pigers fisse (undskyld Gina) men det kaldte han den altså, det første ord, at selv om jeres mund siger nej, siger i tit ja i den anden ende, det var blevet målt med indikator på en række kvinder dernede , mens de så en porno film.

    Der var en sjov tegning til boganmeldelsen. Et voksen par ser, ser Tv, som vi ikke ser hvad er, men lyde i bobletekst fortæller at det er gang i noget pikant.

    Manden sidder med en tydelig bule i bukserne, konen er højrød i hovedet, og sveden står ud af hende, bryst vorterne stritter, og hun ser ikke ud til at fryse, og der drypper fra hende under stolen, men hendes mund siger : "Det siger mig altså ikke en skid hvad de laver i den film.

    Og så må i, der læser dette indlæg, undskylde hvis der er brugt fy ord, eller endnu bedre hvis i bliver krænke de så undlad at læse det.

    Ja det var det, det gav ingen problemer mellem min kone og jeg, jeg ville gerne have fortsat, og det ville min kone vel i grunden også. Men der blev aldrig en lejlighed igen. Selvfølgelig er der altid en risiko for forelskelse på tværs og op brud, men det har jeg aldrig følt kunne være en risiko for brudt parforhold.

    Jalousi er ganske godt til at skærpe følelserne. Prøv at låne en gammel bog fra 1700 tallet en præst som hedder Peder Årle har samlet ord sprog, og mange af dem er ret frivole nedskrevet af en præst et par eksempler:" Jalousi gør pikken stiv og kussen våd" - eller "Når kvinden er drukken bliver kussen galen".

    Og forøvrigt har vi det godt og har lige holdet guldbryllup.

    Så det var lidt om det.
  • Jeg må sige du er en generøs mand, der gavmildt deler ud af din kone.

    Tilsyneladende har hun nydt din ven helt vildt...og jeg kan godt li dit udtryk "hun var ikke til at rive ud af hans arme".

    Jo, der er noget om at man kan falde for en mand der er således udrustet så han bringer dig "uhørt glæde og fornøjelse"....og så kommer minusset...man vil bare ikke af med ham.

    Tror din kone kun kunne tænke sig ham - ham- ham...da det er ham, der giver hende kicket og ikke "alle de andre".

    Læste om en mand der hånligt skrev til en kvinde "god sex kan man få mange steder"....

    Correct me if I'm wrong...eller rettere: Nej, det kan man ikke - men man kan få sex alle steder. Men "herregod sex" nul kammerat...for nogen er det ligesom at vinde i lotteriet når der kommer sådan en mand.

    Man blir afhængig - der er et udtryk for det - det hedder "Heroin pik" ja det lyder ikke så pænt eller noget - men meningen er klar: Det her er et stærkt vanedannende stof, der fremkalder stærke abstinenser.

    PS. Jeg synes det er vildt synd for mandens kone, der åbenbart ikke synes om den leg.
  • Så til hende der ville have en trekant med sin mand - spørg ham dog.

    Er han slet ikke på bølgelængde med det her vil det være noget af det mest sårende du kan foreslå.

    Personligt har jeg aldrig forstået ægteskaber/parforhold, der kan det her - mine tanker har altid været at de da ikke kan elske hinanden - for en man elsker vil man ikke dele.

    Men her er de mennesker uenige med mig . og siger "tværtimod".

    Hmm jeg aner det ikke - jeg kunne kun gøre det med en person jeg ikke følte noget for ...på et dybere plan....og så det xtra krydderi.

    Jeg ville være alt for jaloux, hvis det var mig, der medbragte ham med tryllestaven og de magiske evner. Så tror jeg ikke jeg ville dele...andet end en kugle.

    Og så for virkelig at være dobbeltmoralsk : så ville jeg synes det var utroligt frækt hvis min mand ville invitere en xtra mand.

    Og så...for at trampe lidt mere rundt i grøden. Jeg havde en ven jeg var vild med ..han var den mest fantastisk mand i en seng ...høj, flot, bredskuldret, hår på brystet og kvinderne vil jeg tro tilbad ham. I hvertfald i soveværelset.

    For mig var han heroin....og jeg forelskede mig vildt i ham...og ku ikke få nok.

    Og nej sex med andre mænd virker ikke....det er ikke det samme.

    Så hvad vil jeg sige med det ? Ja det er jeres ægteskab.
  • Nå, Fenrisulven, det blev da lidt af en detaljeret beskrivelse – det vedrører så ikke helt den vinkel som Trine2013 lagde op til, men hvad – Trine har valgt ikke at komme tilbage til debatten, så derfor kan den da godt få en lidt anden drejning.

    Jeg kan regne ud, at de aktiviteter, som du omtaler, må være sket i de glade 60-ere eller i begyndelsen af 70-erne. I hvert fald var I begge netop unge og gift i den periode. (Hvis I nu har holdt guldbryllup – må det vel sagtens være noget i den retning)

    Det var en periode, hvor der virkelig var opbrud omkring seksualitet, og man blev tudet ørerne fulde om ”fri sex” alle vegne. Man skulle virkelig forsvare sig, hvis man foretrak et ”borgerligt” liv med kun en partner, og ikke havde behov for enten gruppesex, partnerbytte, ”noget ved siden af” og hvad ved jeg. Og ja – jeg trækker den lige skarpt op, for mon ikke det alligevel var flertallet, der levede monogamt alligevel? :-) - Men der blev eksperimenteret på livet løs, og det foregik jo netop ikke kun i det skjulte – nej, den levevis var der kræfter, der arbejdede voldsomt på at få udbredt, hvorfor der var rigtigt meget offentlig debat omkring det, så at sexmoral var lidt anderledes i jeres årgang, forstår jeg ikke, du kan påstå – tvært i mod; der var virkelig gang i den i de år.

    Alle piger – før den 60-er generation, blev opdraget til at være ”pæne” piger, men netop de årgange, som din kone tilhører, var i den grad på barrikaderne omkring et ”frit” sexliv, som netop p-pillen i sig selv var en revolution for, og derfor er det ikke kun det argument, der fik din kone til ikke ville være med til flere af den slags aktiviteter.

    Hun fik en fed oplevelse med lige netop den mand -og som jeg forstår det, så ville hun gerne have været med til noget mere med ham, men også hun så jo hvilken smerte noget sådant kunne medføre, for denne mands kone fik jo netop udtrykt, at hun altså ikke fandt det helt så festligt?

    Hvordan klarede de (det andet par) egentlig skærene? Har de også holdt guldbryllup? Blev de ved at være jeres venner? Det slår mig, at netop det aspekt ikke lader til at have anfægtet dig? Men – naturligvis, du kan ikke have alt med, selv om du er aldrig så detaljeret.

    At du så oven i købet bare sætter en annonce i avisen, ja, der mangler jeg sådan set ord, og forstår til fulde, hvorfor din kone ikke ville parres som et andet kreatur, for at du kunne få det sjovt.

    Jeg er uenig med dig i dine betragtninger omkring jalousi – for mig at se, så er jalousi tegn på at den jaloux netop har problemer med sig selv, og at netop jalousi skulle være godt til at skærpe følelser, finder jeg er noget vrøvl – tvært i mod, vil jeg hellere sige, for jo mere jaloux en person er, jo mere indskrænket bliver han/hun – især omkring sin partner.

    Men da skønt at læse, at I prøvede noget, der var godt for jer – og at det har været med til at krydre jeres liv på en god måde.

    At det så handler meget lidt om trådstartes oplæg og de problematikker, der der kan være, er så en anden historie.
  • Nå lidt tilbage melding på jeres replik. Nej det var ikke synd for den andens kone, det var hende der altid lagde op til lir - hun har også adskillige gange lagt op til, at jeg skulle tage hende - og hun sagde mange gange til mig at hun var utilfreds med at hendes mand ikke gjorde "mere ved det"

    En gang hendes mand og jeg var i sauna hos os, stillede hun nøgen inde hos os, hendes mand drillede hende lidt, og hun forsvandt, forud havde hun forsøgt at få min kone med i sauna også, men det ville min kone ikke.

    Vennens kone ville altså gerne tages af mig, men hendes mand måtte ikke noget, i de utallige fester vi har holdt med dette par og andre, har de aldrig kunnet have det lige sjovt, når den ene var "oppe" var den anden" Nede"

    Jo det er netop hvis man elsker, og er sikker på sig selv at man godt vil "dele"

    Og nej jeg bliver ikke jaloux over en Heroin Pik, jeg kan så meget andet, jeg har aldrig været sammen med en kvinde, som ikke har skreget af fryd i orgasmer også de strintende. Mange kvinder har sagt til mig selvfølgelig er det dejligt at få en enorm pik, hvis man lige er i humør til dette, men som mange af dem, der har prøvet de store, siger at mange af disse "stor Pikkede mænd" mener det er nok i sig selv, at være stor, og så bare en omgang ind og ud.

    Men min kones fryd var selvfølgelig vennens store pik, men også det eneste hun udover mig, havde fået i mange år. Det kan i måske bekræfte mig i, i kvinder trænger i virkeligheden mere til noget fremmed end vi mænd gør.

    Men tilbage til hende der ønsker nr. 2 mand med i sengen: Hvis hendes mand ikke er lidt i retningen af mig, og han måske vil får mindre værds komplekser over hans kones fryd, den vil da altid være der, med mindre nr. 2 mand er en ren klovn. Og det kan så ende forfærdelig, men det kan måske også bliver en spændende oplevelse for begge.

    Hun kan jo begynde at spørge ham, hvad han ville sige til en kvinde mere i sengen og så lille mig, så er det hende der lukker op for godte posen. Personlig foretrækker jeg 2 mænd og en kvinde - og hvis hun er kvinde med stort K kan hun jo bolle 2 mænd sønder og sammen. Hvis det hun tilbyder manden går igennem, har hun jo så også ret til at afprøve hendes drøm, hvis manden ikke vil det er det jo kun krænket ejendoms ret.

    Jeg synes at i kvinder er en fantastisk skabning jeg har altid elsket de lange forspil, bruge jer som et instrument, sende jer næsten i paradis, dæmpe ned igen, og så mange gange gøre jer så liderlige, at i kan huske hvad i hedder, for til sidst at slutte jer af i strint og en hele serie orgasmer.

    Ja vennen og hans kone er stadig sammen, men venskabet ebbede ud af andre årsager, vi mennesker forandrer sig jo med tiden, man bliver jo heller ikke ved at lege med sine barndoms lege kammerater.

    En lille sjov slut replik: Manden opdages i utroskab, kvinden grædende "elsker du mig ikke mere"

    Kvinden tages i utroskab Mandens spørgsmål til hende "hvem ved det"

    Kvinden som er gift med skabningens herre, kan jo intet savne.

    PS er jeres bedste samleje og orgasme kun været med den største pik.
Log in eller Registrér for at kommentere.