Hjem Sex & samliv Åben debat om kønssygdomme

Kolloid sølv vs. Kondylomer

Hej.

Jeg har læst mig frem til at Kolloid sølv skulle kunne bruges imod kondylomer, er det rigtigt?
og i så fald, hvor store mængder skal der til?

Tnhaar
«1

Kommentarer

 • Jeg ved desværre intet om det hjælper, men jeg fandt dette til dig. Måske kan det bruges.

  http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2 ... fylokokker
 • Mange tak :) der står ikke noget om, om det hjælper direkte på kondylomer, men det er da i det mindste ikke skadeligt for kroppen! :)
 • http://radiodoktoren.dk/radiodoktoren/2 ... ndylomer-2

  Ja, der står det ikke skader, andre steder står der noget andet. Men jeg lagde mærke til der blev skrevet, det skulle være en bestemt slags, man skal bruge. Jeg har overhovedet ingen kendskab til det.

  citat
  Sølv i ion-form er uden bivirkninger af nogen art, så man kan ikke blive forgiftet.
  citat slut
 • Det er nemt at påstå, at "Sølv i ion-form er uden bivirkninger af nogen art, så man kan ikke blive forgiftet.", når man ikke tester for kronisk sølv-forgiftning.

  Sølv hører under de toksiske metaller.
 • persille1persille1
  Redigeret 20 juni, 2013, 04:18
  Det er jo heldigt du forstår det, Brugernavn1, jeg gør ikke. Jeg aner ikke om der er flere slags.

  Derfor skrev jeg også:
  Ja, der står det ikke skader, andre steder står der noget andet.

  Jeg er forsigtig, når jeg finder oplysninger og ikke har kendskab til emnet.
 • Jeg vil lige blande mig lidt her. Jeg ved godt at Radiodoktoren ikke mener at kolloid sølv er farligt, men så taler han altså mod hvad der forhåbentligt er bedre vidende og ikke ikke bare uvidenhed.

  Der er lavet masser af forskning på området fordi det bruges i laboratorier i forskningsøjemed til at farve fedtvæv med, og det gør det fordi det er fremragende til at binde sig til fedtvæv -dvs. det ophober sig altså i den levende krop. Må jeg minde om, at hjernen for en stor del er lavet af meget vigtigt fedt. Skades det, virker nerverne ikke og man får sygdomme som ligner sklerose og ALS.

  Jeg har tidligere advaret om kolloidt sølv, alene det at det i laboratorier bliver håndteret som farligt affald burde mane til forsigtighed:

  Sølv er en cellegift, der påvirker på DNA-niveau samt niveauet lige over, altså trinet før DNA kopieres til protein. Det hedder RNA. Alle bakterier og celler indeholder både DNA og RNA. Virus er enten DNA eller RNA.

  Derfor er colloidt sølv så effektivt overfor infektion, det er også derfor det bruges som coating i moderne køleskabe for at hæmme bakterievækst.

  Det er rigtigt at man skal undersøge forskningen inden man går i gang. Men forskning er altså ikke bare forskning. Enhver kan skrive om en eller anden "undersøgelse" eller egen erfaring og så kalde det forskning, det kan ingen kontrollere. Ordentlig forskning er udgivet i anderkendte tidsskrifter, af den slags som kræver at 2 uafhængige forskere inden for samme felt vurdere resulaterne før de kan offentliggøres. Den amerikanske sundhedsstyrelse NIH har lavet en meget stor database for alle verdens tidsskrifter der opfylder det krav. Databasen hedder Pubmed og alle kan søge i den:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed

  Hvis man bruger googleChrome som browser, kan man få google til at oversætte det engelske til dansk meget let.

  Man vil finde, at i videnskaben bruges colloidt sølv indenfor laboratoriemetoder. Til at synliggøre bestemte celledele i skanninger og inaktivere bestemte enzymer. Det bruges IKKE i behandling nogen steder, da alle læger ved hvor farligt det faktisk er -det gør de fornuftige naturlæger faktisk også.

  Colloidt sølv virker fantastisk mod svamp,, fordi det nedbryder svampens biofilm. Der skal ellers meget til at gøre den slags:

  J Appl Microbiol. 2012 12 Dec. doi: 10.1111/jam.12102. [Epub ahead of print]
  Sølv kolloide nanopartikler: Virkningen på matrix-sammensætning og struktur af Candida albicans og Candida glabrata biofilm.
  Monteiro DR , Silva S , Negri M , Gorup LF , de Camargo ER , Oliveira R , Barbosa DB , Henriques M .
  Kilde
  Institut for dentalmaterialer og Protetik, Araçatuba Dental School, Univ. Estadual Paulista (UNESP), 16.015-050, Araçatuba, São Paulo, Brasilien, Institute for Biotechnology and Bioengineering, Institut for Biologisk Engineering, University of Minho, 4710-057, Braga, Portugal.
  Abstrakt
  AIM:
  Formålet med denne undersøgelse var at vurdere virkningen af ​​forskellige sølvnanopartikler (SN) koncentrationer på matrixen sammensætning og strukturen af ​​Candida albicans og Candida glabrata biofilm.
  METODER OG RESULTATER:
  Candida biofilm blev udviklet i 6-brønds mikrotiterplader i 48 timer. Efter blev disse biofilm udsat for 13,5 eller 54 ug SN ml (-1) i 24 timer. Derefter blev ekstracellulære matricer ekstraheret fra biofilm og analyseret kemisk i form af proteiner, kulhydrater og DNA. At undersøge biofilmen struktur blev scanningselektronmikroskopi (SEM) og epifluorescens-mikroskopi anvendes. SN forstyrrede matrix ifølge Candida biofilm testet med hensyn til protein, kulhydrat og DNA, bortset fra proteinindholdet i C. albicans biofilm. Ved SEM, viste Candida biofilm behandlet med SN strukturelle forskelle, ved sammenligning med kontrolgruppen. Endvidere SN viste en tendens til agglomerering inden for biofilm. Epifluorescens mikroskopi billeder tyder på, at SN-induceret beskadigelse af cellevægge Candida isolater testet.
  KONKLUSIONER:
  I almindelighed, uanset koncentrationen SN påvirket matrix sammensætningen og strukturen af ​​Candida biofilm, og disse resultater kan være relateret til de mekanismer biocid virkning af SN. © 2012The Forfattere Journal of Applied Microbiology © 2012 The Society for Applied Microbiology.

  Men at det ikke er helt ufarligt, da det kan ændre DNA irreversibelt ses her:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22827927

  Her ses hvordan colloidt sølv binder sig irreversibelt (dvs. bindingen kan ikke brydes vha. nogen af kroppens enzymer) til NADH hvis funktion dermed ødelægges for altid. NADH er en supervigtig forbindelse som kroppen bruger til bla at lave energien til cellerne fra:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22655978

  Og så er der flere der har fået en ellers meget sjælden hudsygdom af længere tids forbrug -huden bliver blå som en smølf! Han har også fået en mild skizofreni-type, men det kan ikke bevises at det er colloidt sølv der er skylden, men forskerne har mistanken, for metaller har det nemlig med at ophobe sig i hjernen:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov
 • Så kunne det måske være man skulle se sig om efter noget andet istedet for at prøve Kolloid sølv! tak for hjælpen alle sammen :)
 • Ja, det er sikkert en god ide, for Asklepios12 ved hvad hun taler om. Det kan jeg tale med om. Hun har hjulpet mig mere end jeg kan sige. Jeg er så glad for hendes hjælp.
 • Kolloid sølv er blevet brugt i over 100 år og er ikke forbundet med bivirkninger hvis man indtager det i de anbefalede doser.

  Asklepios har lagt nogle link ind fra pubmed.org og anbefaler at man skal undersøge forskningen inden man går i gang.

  En af undersøgelserne omhandler kyllinger, hvor det viser sig at kolloid sølv påvirke VEGFA og FGF2 genekspressionen i brystmusklen og hjerte. I undersøgelsen antydes det at have en positiv effekt.

  Så Asklpios konkluderer at kolloid sølv er giftigt at indtage, ikke ud fra videnskaben på området, men ud fra sin egen overbevisning, som dog på ingen måde har hold i virkeligheden.
 • Så du mener altså, at fordi det ikke er godt for kyllingen så er det ligemeget for os? Det er normalt at bruge dyrestudier, da den slags forskning fordrer at man har adgang til friske celler eller kan tage organer ud og studere dem ved forsøgets afslutning, hvilket naturligvis ikke er etisk ved menneskestudier. Men der er ingen grund til at en menneskecelle reagerer væsentforskelligt fra dyrenes. Derfor er der grund til at tage advarslen alvorligt.

  Men her er faktisk et studie til dig på HeLa-celler -en udødelig human cellestamme:

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22548743

  NIH har rapporteret dødsfald relateret til kolloidt sølv. Jeg har arbejdet i laboratorie i årevis, og jeg kan love dig for at det bliver behandlet med handsker og derefter kasseret som farligt affald. Det ender nemlig også i vandmiljøet hvor fiskene får store problemer fordi sølvet her ophobes på forskellig vis, hvilket kan give flere alvorlige problemer, bla. med at få levedygtigt yngel.

  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22571164
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22682800
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22865635

  Du kan jo selv søge lidt om emnet. At indtage tungmetaller som sølv ifølge det periodiske system jo er kan aldrig være ufarligt. Tænk på, at i årtusinder har kviksølv været anset for ufarligt og brugt som kur mod alt fra pest til syfilis. Den første kinesiske kejser troede det kunne gøre ham udødelig. Ingen fornuftig person i dag, vil vel benægte at kviksølv er farligt at indånde eller indtage. Så fordi et middel har været brugt i århundreder er ikke det samme som at det er ufarligt.

  Som jeg skrev, så bruges kolloidt sølv til at farve fedt, bla. i hjernen. Alle hjernens nerver er omskedet af fedt, det kaldes axoner. Du kan se et eksempel her:

  http://www.abcam.com/?pageconfig=resource&rid=10726

  Folk må for min skyld indtage alt det kolloide sølv de kan komme i nærheden af, men at sige at det er ufarligt vil jeg altså have lov til at reagere imod. Men hvis man på informeret grundlag ønsker at tage det alligevel, så værsgod.

  Denne holdning bygger på videnskabelig erfaring og viden og ikke de skrøner man kan finde på diverse tilfældige hjemmesider på nettet.

  Nu har jeg givet adskillige links til advarsel, kunne du ikke finde bare én lødig peer reviewed artikel hvor koklusionen er at det ufarligt kan anvendes som et lægemiddel?
Log in eller Registrér for at kommentere.