Hjem Hjerne og nervesystem Hovedpine og migræne

Sovende fornemmelse og hovedpine

13»

Kommentarer

 • Persille1:
  Mine læger gennem forløbet har spekuleret på det samme.. De var ikke enige i vagtlægens ord, og mente heller ikke man burde slå det hen som migræne.. Han burde i det mindste have nævnt, at hvis føleforstyrrelsen ikke var væk næste dag, skulle jeg kontakte lægen, men han havde jo sagt der kunne gå døgn, så jeg gik jo ud fra han mente både hovedpine og føleforstyrrelsen..
 • Hejsa allesammen:) jeg kunne lige sidde og nikke genkendende til en god del af teksten, så her kommer lige en beskrivelse af et forløb, som so far er endt ud i noget jeg i hvert fald slet ikke havde regnet med:
  Da jeg var i starten af 20'erne begyndte jeg at få slemme spændigngshovedpiner og migræne (umiddelbart var det meget stress relateret) -det toppede så ret pludseligt med et fælt migræneanfald -så fælt at jeg røg på rigshospitalet med ambulance (så der gjore lægevagten da noget) -jeg lå der til obs i 24 timer, og blev sendt hjem med diagnosen "atypisk migræneanfald" Da jeg så kom hjem opdagede jeg at hele ventre side af mit ansigt samt overkrop og arm ligesom sov -det blev der så ikke gjort noget ved:-/
  Den dag idag (ca 8 år efter) har jeg STADIG en halvsovende fornemmelse i kinden -altså det ses ikke, men hvis jeg prikker på den er det ligesom når man kommer fra tandlægen og bedøvelsen ikke er helt væk. Point er vel bare -det er MÆRKELIGT, men ikke nødvendigvis farligt:)
  Jeg har så siden tit haft spændingshovedpine og migræne -og intet har virket (heller ikke migrænemedicin) indtil for ca 6 mdr siden, hvor jeg (lang historie) -stoppede med at spise GLUTEN -kunne mærke resultatet allerede efter 3 dage ca! har haft meget reduceret spændigshovedpine siden, og IKKE ET ENESTE migræneanfald! ...altså gluten...who would have guessed?
  Konklussionen af den fortælling må vel så lidt være, at man nogengange skal lede nogle lidt uventede/ alternative steder, det var egentligt bare et tilfælde...Har yddermere 2 veninder som er blevet deres hovedpine/migræne kvit af at droppe gluten.. måske det kan være et forsøg værd for nogen:)
Log in eller Registrér for at kommentere.