Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hvad gør man ....

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Redigeret 29 april, 2013, 04:08
    Nej jeg bliver da ikke ”kun noget værd” når jeg har en mand …men jeg føler mig altså mest lykkelig når jeg har en mand. Vel og mærke ikke alle og enhver, kun en. Og det er der da vel for pokker ikke noget forkert i?

    Jeg har da både selvstændighed mod kraft og vilje…men karriere kvinde er jeg ikke og det bliver jeg heller ikke. Det og de m/k interesser mig ikke og siger mig ingenting. Men hvis de interesserer ham så fred med det og ham om det.

    Nu vil jeg altså også bare have en mand - og ikke en jeg skal konkurrere imod. Der er masser, der har de ting du beskriver – på overfladen – nu taler jeg om hjerte og kærlighed.

    Og ellers er dit brev en knivskarp iagttagelse og nok …temmelig rigtigt!

    Men jo da han evner at tiltrække den slags kvinder - men om de kan holde hinanden ud i længden er en anden sag ? Der er jo som regel en grund til de bor alene, deres arbejde er deres liv -og som regel tåler de ikke nærmere bekendtskab fordi de egentlig ikke evner at få en dagligdag til at fungere andet end arbejde udseende og kalender. Og det er jo den lange bane og dagligdagen der betyder noget. På den korte er vi alle stjerner. Men det er vel de færreste der synes det er sjovt at leve efter om man passer ind i kalenderen. Men hvis de har samme stressniveau så det da nok perfekt..og penge har de jo og status.. Så kan de leve "hver deres liv" og ses når "de har lyst"...


    Det synes jeg så er ret tomt...måske fordi vi har forskellige værdier her i livet.

    Nej jeg vil da ikke bruges …jeg kan da ikke gøre for at jeg elsker. Jeg render skam ikke efter ham eller tigger ham om noget som helst.

    Jeg vil savne alt det kanon gode sex jeg havde med ham.

    Men lige på det her punkt vil han så også savne mig.
  • Indstillinger
    Jeg er meget enig med Rejen. Også jeg tror, du har brug for noget professionel hjælp. Du beskriver alle dine værdier – en hel ”salgstale”, og selvfølgelig har du en masse værdier, det er så ikke dem ham her falder for – og sådan er vi så forskellige.

    Du er også inde på den type, som han tiltrækkes af, og så skal den type lige have et skud for boven, for de er overfladiske, kun en tom skal, evner ikke at få en dagligdag til at fungere. Alt det har du styr på, og i modsætning til den type, så er du i stand til at elske.

    Jeg skal da lige love for, at du forstår at sætte i bås, men lad det nu ligge – det korte af det lange er, at ligegyldig hvor fantastisk, du er – og det tror jeg på, du er, ingen tvivl om det – jeg tror nemlig på, at alle mennesker er fantastiske, på hver deres måde – så rokker det øjensynligt ikke ved den kendsgerning, at ham her altså stadig ikke elsker dig.

    Du mener ikke, du hopper og springer som en hundehvalp, men stiller du ikke op, når han kommer og vil have sex?

    Han ser da dig som god og dejlig sex, der til gengæld også er nemt tilgængeligt, og da han også har gjort dig klart, at han ikke elsker dig, så er han dejlig fri for nogen former for forpligtelser, oven i købet kan han tillade sig at få dig til at føle dig dum, mistænke dig for at se andre mænd – samtidig med at han overhovedet ikke investerer noget som helst af sig selv i dig, altså følelser.

    Hvorfor skulle han i øvrigt det? Det, han har nu, er da snydenemt for ham. Han får god sex – kan der ud over gøre, hvad der passer ham. Han er jo heller ikke forpligtet mht at se andre kvinder, vel?

    Du kan/vil ikke slippe det, du har du, kan jeg forstå – så derfor må du fortsætte til han har fået dig totalt nedbrudt, og så bliver du kasseret som en gammel sok, og så står du der med en fuldstændig nedbrudt psyke – sikkert overbevist om, at det er dig, der er noget galt med, at du ikke er værd at være sammen med osv. osv.

    Og nej – du kan desværre ikke se, at det er den afgrund du styrer direkte mod, for som du skriver – du er meget bevidst om det, der sker.

    Er du?

    Du vil ”kun” have det kodeord, der får ham til at elske dig – og så er alt godt.

    For din egen skyld – søg noget professionel hjælp – og gør det nu.
  • Indstillinger
    Hvorfra ved du, at han vil savne at have sex med dig? Han går da bare ud og finder en anden. Masser af kvinder er gode at have sex med, og sex bliver altså noget særligt, når man også har følelser for hinanden, og det har han ikke for dig. Så den dag han finder en, som han kan elske, så vil den sex, han kan få her markant bedre og mere tilfredsstillende, end den han får sammen med dig.
    Det er som om, at du ønsker at blive svævende på din egen lille lyserøde sky, hvor det er alle de andre, der er overfladiske, ikke har alle de evner (som han så vil skide på) som du har o.s.v. Du er hele tiden overe på hans banehalvdel og gætter og gætter på, hvad han tænker, ønsker, føler, vil savne m.v. Men det ved du jo reelt ikke noget om!
    Hvis du nu blev på din egen banehalvdel, så ville du tage udgangspunkt i dig selv, og hvad du føler, tænker og kan gøre noget ved. Men jeg tror slet ikke, du evner den øvelse, og derfor synes jeg, du skulle tage og få noget professionel hjælp, for jeg tror ikke på, at andre mennesker ser dig, som du ser dig selv.
    Det billede, jeg får inde i mit hovede, det er en træskostøvle, der forsøger at danse med en smart stillet, hvilket ikke rigtig lykkes. Mens de to danser står der en gammel lettere udtrådt og gennemtygget hjemmesko uden for døren og smugkigger ind. Og det er så den hjemmesko træskostøvlen trøster sig med, når stiletten afviser ham. Men kun for at drømme videre om stiletten, som er uopnåelig. Men hjemmeskoen er altid til rådighed mens, den håber på et mirakel, der aldrig kommer.
  • Indstillinger
    citat

    Det billede, jeg får inde i mit hovede, det er en træskostøvle, der forsøger at danse med en smart stillet, hvilket ikke rigtig lykkes. Mens de to danser står der en gammel lettere udtrådt og gennemtygget hjemmesko uden for døren og smugkigger ind. Og det er så den hjemmesko træskostøvlen trøster sig med, når stiletten afviser ham. Men kun for at drømme videre om stiletten, som er uopnåelig. Men hjemmeskoen er altid til rådighed mens, den håber på et mirakel, der aldrig kommer.

    citat slut


    Jeg ville ønske, du havde sagt det til mig for mange år siden og jeg havde lyttet, så var jeg sparet for 22 års sorg og længsel.
    Det passer godt på min tilværelse for mange år siden. Man glemmer det aldrig, men jeg er glad for det gik op for op for mig til sidst.
  • Indstillinger
    Problemet Persille, er nok desværre, at man selv er nødt til at nå frem til den erkendelse, før man kan handle på den. Indtil man når dertil, tror jeg, at man gør som trådstarter: bruger alle mulige og især umulige forsvarsmekanismer, som gør, at tingene stadig giver mening inden i ens eget hovede, selv om ingen andre forstår en. Derfor falder venner og familie også ofte fra i den proces, fordi de kan se "sandheden" og til sidst ikke orker mere. Men det er naturligvis dem, der er noget galt med!!!
    Så jeg tror ikke, at du ville have lyttet dengang præcis, som trådstarter ikke lytter her. Man er nødt til at løbe linjen helt ud, skrabe bunden og så håbe, at man kan komme op igen, inden der sker noget. Derfor også rådet om noget professionel hjælp, så man måske fremskynder processen eller bliver klogere, så man ikke bare finder en ny mand af samme slags.
  • Indstillinger
    Det var da et utroligt skobillede ,der bliver tegnet? Men ganske morsomt.

    Men egentligt også ondt.

    Jamen jeg har skam en anden mand,der så er forelsket i mig, så helt utiltrækkende kan jeg ikke være. Hvem siger det ikke er mig der er stileten - og manden drømmer om en "solid sko". Nå, der var de forsvarsmekanismer igen.

    Venner og familie har sagt: hvad laver du? Han er en player og en der udnytter kvinder. At du gider - tag dog ham den søde, der er forelsket i dig. Og her er problemet jo så at jeg ikke er forelsket i ham.

    Hvorom alting er ...det er ikke mig han vil have ..og hvorfor jeg finder mig i alt det her, er mig en gåde. Men som en skriver han har ridset banen op og jeg spiller på den.... alligevel? Jeg" gør det let for ham"?

    Men han fylder også et tomrum hos mig ...og han hjælper med ALT.

    Problemet er bare at det ikke er nok.

    Men som der står: kærlighed gør blind.
  • Indstillinger
    Måske er tiden bare inde til, at du bliver hel og i balance med dig selv uden en mand? Jeg tror bestemt ikke, at du ikke er attraktiv. Problemet er bare, at det du ønsker og dem, du virker attraktiv på, ikke lyder til at være i overensstemmelse med hinanden. Og det er så det, jeg mener, du bør arbejde med. For nej, du er ikke stiletten, for så ville han jo have dig!
    Så gak ud og find ud af, præcis hvilke slags sko du er, og du vil med garanti finde ud af, at du sagtes kan klare dig med en sko - altså uden en mand. Når du er klar på det, så kan du tiltrække lige præcis den mand, der er makker til dig. Og han er sikkert hverken som ham, du er forelsket i eller ham, der er forelsket i dig. Men en helt fin ny og ukendt model :-)
  • Indstillinger
    Overdrivelse fremmer forståelsen og skønt jeg ikke brød mig om skolignelsen, da jeg bestemt er vild med mig selv og altså ikke syntes at skoene passede – så ku jeg godt se meningen – så små sko går jeg heller ikke i …så jeg vil sige jer alle tak for alle jeres forsøg på at banke fornuft ind i hovedet på mig

    Nu vil jeg gå lidt på bare tæer....
    .
Log in eller Registrér for at kommentere.