Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Asklepios, må jeg spørge?

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej linette

    Jeg tror, at du har misforstået Asklepios ;o)

    Det er selvfølgelig rigtigt, at kalk bare er kalk, men det findes i forskellige kemiske forbindelser, og det er ikke dem alle, der optages lige let. Calciumkarbonat anses for at være svært for organismen at optage.

    Jeg aner ikke hvorfor, men de praktiserende læger anbefaler som regel det produkt, der hedder Unikalk. Problemet er bare, at kalken i Unikalk findes som calciumkarbonat, som altså optages dårligt.

    Du har åbenbart hidtil fået noget andet: Calcichew. Men jeg ser af Asklepios’ link om Calchichew, at det også er calciumkarbonat.

    Efter min bedste overbevisning, er der ingen af de to produkter, der dur, hverken Unikalk eller Calcichew. Desuden er det meget VIGTIGT – som Asklepios også skriver – at du får magnesiumtilskud også. Du kan læse hvorfor her:

    http://www.vitalraadet.dk/304+M52c95e110e4.0.html

    Jeg har i årevis købt Cal-mag. Det har den fordel, at det kan købes i en almindelig helsekostforretning her i Danmark. Ikke noget med at bestille det hjem fra udlandet!
    Cal-mag fås i forskellige variationer, men det er en god ide at købe den, der er tilsat D-vitamin.

    http://www.naturoghelse.dk/shop/cal-mag-1-1-3023p.html

    Og egentlig er D-vitamin ikke bare D-vitamin. Det er vigtigt, at der er tale om D3-vitamin, men jeg har nu aldrig været ude for, at kapsler med D-vitamintilskud ikke var D3-vitamin. Men jeg kontrollerer alligevel altid.

    Så altså:

    1. Vælg et kalktilskud, hvor kalken er kemisk bundet på en måde, der er let for organismen at optage, f.eks. calciumcitrat. Vælg IKKE calciumkarbonat.

    2. Tag aldrig kalk uden også at tage magnesium.

    3. Sørg for, at D-vitaminet er D3-vitamin.

    Mange hilsner

    Kameliadamen
Log in eller Registrér for at kommentere.