Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

pige på 13 med kæreste på 17.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg vi heller ikke have ham med til konfirmationen, vi kender ham jo slet ikke. Og slet ikke når han ikke vil hilse på os først. Så det bliver der ikke noget af.

    Det der med at forbyde 100 % er jeg altså ikke helt med op, vi kan jo da ikke gå og holde hende under opsyn konstant. Men vi kan begrænse i størst mulige omfang og det gør vi så. Skal hun være sammen med ham, er det her hos os når vi er hjemme eller et offentligt sted sammen med en veninde. Aldrig alene.

    Det er også fint du svarer ærligt persille, troede bare du troede, at det var mig der havde inviterert ham med til konformationen.
  • Indstillinger
    fruhansen, jeg vil gerne sige dig tak for du ikke blev vred over jeg sagde min ærlige mening.
    Det gør nogle og det kan gøre "ondt". Jeg vil jo bare gerne svare ærligt, hvad jeg føler og mener, når der bliver spurgt. Måske kan det bruges, måske ikke.
    Jeg vil så inderligt ønske jeres datter bliver træt af denne unge mand/dreng. Jeg forstår så godt jeres bekymring. Jeg ønsker det bedste for jer.
  • Indstillinger
    helt ærligt jeg er på Persilles parti ----hvis min datter på 13 år ---indlod sig med en fyr på 17 år ---talte jeg med store bogstaver og dunder ---jeg mener jo hun er for ung til P PILLER ---og jeg kan ikke tænke mig at hindes fyr --bruger beskyttelse ---

    altså ville det være oplagt hvad der nemt kan ske ---og der er piller og narko ---

    som naive unge ikke tænker helt igennem

    men det er også synd for den unge mand ---at han har de familie forhold han har ---men da de bunder dybt --er det ikke sådan at rette op på ---

    men pigens mor og far ---må da have en fælles holdning --til deres datters omgang med denne kæreste ----men det for nemmer jeg ikke de har ---
  • Indstillinger
    Jo vi har en fælles mening om dette forhold.

    Det har jeg jo skrevet længere oppe, hun må ikke være alene med ham, og vi vil gøre alt for at minimere at de overhovedet er sammen. De har altså også kun været sammenca 3 timer i alt siden de mødes. og den ene gang var hun sammen med 2 veninder. og den anden gang var offentligt sted sammen med en veninde. Vi har talt med hende om sex og det sværger hun på hun ikke vil, og vi har indprintet hende at han kommer i fængsel hvis han prøver på noget.
  • Indstillinger
    Jeg ville inviter fyrens X-kærster med til festen. Så ville de nok advare pigen bedre end hvad forældrene kunne gøre.
  • Indstillinger
    Forholdet er nu slut og jeg er bare lettet. 30 min efter han havde slået op med min datter havde han gang i den næste. Håber sgu hun hurtigt gennemskuer ham. Min datter har så fortalt alt det han har sagt til hende han har gjort. SLået folk ned, bestjålet dem, solgt narko. Ryger hash, drikker sig fuld flere gange om ugen. Så godt vi slap af med ham, for han er da godt nok psykopat.
  • Indstillinger
    Åh, hvor godt - til lykke, selv om din datter måske ikke lige nu ser sådan på det.

    Men - det kan forhåbentligt vise sig, at være rigtigt godt, at hun har haft en sådan fyr i sit liv - selv om det blev aldrig så kort. Det kan være, hun her efter lige vil stoppe op og tænke sig lidt bedre om næste gang.
  • Indstillinger
    fruhansen, jeg forstår også godt din lettelse. Herligt. !!
  • Indstillinger
    det var da godt at han ikke nåede at få indpas i deres hjem --så han rigtig kunne kikke deres-skuffer igennem ----
    jeg forstår helt forældrenes lettelse --over det er forbi ---
Log in eller Registrér for at kommentere.