Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

trykken det samme punkt i hoved ?

13

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har lagt mærke til mange glemmer deres indlæg og ikke gider opdatere den når de har fået en afklaring, hvilket jeg synes er ærgeligt så vi andre ikke kan følge med i processen og afklaringen....

    Nåhr, men jeg var til neurolog (overlæge samt neurolog på privat hospital i KBH), han undersøgte mig godt og grundigt og sagde der slet slet ikke var grund til bekymring og der intet i det jeg beskrev der var noget alvorligt i og at han heller ikke fandt tegn på noget som helst.... det var noget han så meget tit.
    Han sagde det var spændinger i den sektion der hedder C2 som er øvre ryg og nakke. MEN af ren kotume ville jeg få lavet en MR scanning i løbet af en uges tid CIRKA...

    Det der irreterer mig mest er at smerten er blevet lidt slemmere :(
  • Indstillinger
    Hej Silo

    Det er sørme godt, at du har været ved neurologen og har fået en god forklaring.

    Sagde han noget om, hvad du selv kunne gøre, eller er det bare er spørgsmål om tid, førend smerterne vil forsvinde.

    Håber at du er blevet beroliget, hvilket også kan gøre dig mindre anspændt, og derved få det bedre.

    Jeg er også glad for, at du bliver sendt til scanning, han virker på mig meget kompetent.

    Tak fordi du svarede, jeg har for øvrigt tænkt meget på dig både i går og i dag:-)

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Ja jeg glæder mig også til at få lavet den scanning.

    Især nu hvor smerten er anderledes. Før sad den kun i toppen men de sidste 3 dage har den gået ned mod tinningen lige over panden og den smerte kommer mest som små anfald der varer ca 5-10min....
  • Indstillinger
    For mig giver det god mening, at du netop føler at smerten har flyttet sig til tinding og pande. Dette skete også for mig.

    Senere har jeg fundet ud af sammen med min læge og en dygtig behandler, at jeg nok lider af nakkehovedpine, det der også kaldes cervikogen hovedpine, netop fordi den altid kun sidder i den ene side af hovedet.

    I dag er det sjældent at jeg mærker noget, og jeg tager det altid i opløbet, skal passe på min nakke og ikke sidde for længe her foran computeren. Har lært nogle gode nakkeøvelser som jeg, hvis jeg husker det, gør dagligt.

    Når jeg fornemmer, at nu har jeg en anspændt nakke, får jeg en tid hos min behandler, der er dygtig til Kranio-Sakral terapi.

    Det giver god afspænding og det får mig fuldstændig til at slappe af, det er helt utroligt at sådanne blide tryk kan gøre en stor forskel.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    lige en update..
    Jeg har stadig den trykken i hovedet som kommer ved bestemte bevægelser osv...

    Jeg har tid til MR scanning på fredag, men selvom neurologen sagde den ville være normal ud fra hans undersøgelser kan jeg ikke tænke klart og positivt omkring det... det slider godt nok på en de her tanker :(
    ... det ikke sjovt når man i forvejen har angst :(
  • Indstillinger
    Hej SILO

    Jeg kan sagtens forstå, at du er angst for resultatet af en MR scanning, det var jeg selv og husker tydeligt, hvordan jeg frygtede, hvad de ville finde i mit hoved.

    Men hos mig var alt normalt, og det er jeg sikker på, at det også er hos dig.

    Nu er det i morgen og hvor er det godt, at du har fået en tid så hurtig.

    Har du nogensinde overvejet at blive din angst kvit, for angsten tapper dig jo meget. Der findes dygtige psykologer, der kan lære dig at blive bedre til at tackle din angst.

    Her tænker jeg på dig fremover, for angst er jo ødelæggende for at have et godt liv.

    Mine bedste tanker til dig Sofie
  • Indstillinger
    Jeg har nu fået lavet den MR scanning, hvilket ikke var så slemt som jeg havde hørt.... Nu kommer den værste tid så... Ventetiden... nu er jeg virkelig angst og kan slet slet ikke slappe af i hovedet :( og smerten er ikke ligefrem blevet bedre, tværtimod synes jeg den er blevet en lille smule værre :(

    mht. til at blive fri for angsten vil jeg så snart jeg har svar på scanningen tage kontakt til nogen som kan hjælpe mig på vej mht. at blive fri for angsten.
  • Indstillinger
    Nu har jeg fået svar på MR Scanningen... Den var helt normal.. Konklusion var at jeg har spændinger i nakken og øvre muskulatur...
    Nakken skal trænes så den bliver kraftigere og jeg skal huske at strække ud... og så skal jeg give det tid til at komme sig :)
    Tak for opbakningen, især dig Sofie
  • Indstillinger
    Hej SILO

    Har været glad for at jeg har kunnet støtte dig, og som man siger, efter bedste evne:-) og jeg siger dig tak for, at du hver gang har meldt tilbage.

    Men det bedste for mig og selvfølgelig mest for dig, er at alt har vist sig at være normalt i dit hoved.

    Sådan ender det gudskelov i de fleste tilfælde, men derfor er det alligevel meget vigtigt at blive grundigt undersøgt, så vi kan få fjernet angsten for alvorlig sygdom. Det var bare super, at du pressede på hos din egen læge, for vi skal huske at lægerne er til for vores skyld, og ikke omvendt…

    Nu er vi som sådan i samme situation, vi skal begge passe på vores nakke, og vi skal begge huske at spænde godt ud, og jeg går ud fra at du har fået nogle gode nakkeøvelser, som kan hjælpe dig videre.

    Alt godt for dig fremover:-)

    Gode og varme tanker Sofie
  • Indstillinger
    Har du prøvet med noget message i nakken?

    Det kan nemlig godt være spændingshovedpine, som kommer når du spænder musklerne i nakken.

    Hvis det er nakken der er problemet, kan det være fordi man er meget angst eller på anden måde stresset.
    Det kan også være fordi man sidder for meget med hovedet nedad og f.eks. kigger på sin smartphone.

    Smerter i nakken kan lidt forveksles med, at det sidder i hovedet.

    Jeg er ikke læge, så jeg ved ikke om det er det, der er problemet, men det er da værd lige at teste. ;)
Log in eller Registrér for at kommentere.