Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Har prøvet alt.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Kristian14,

    Der er flere muligheder for at mindske acne.
    Jeg har selv døjet med acne som teenager, og hvad der hjalp mig rigtig meget var den creme der hedder Clindoxyl. Den indeholder et virksomt stof som hedder benzoyl peroxid. Hvis du søger på det på nettet har den også generelt fået gode anmeldelser af brugerne af det. Jeg selv kunne se forskel næsten lige med det samme. Det kræver dog en recept fra din læge for at få det.
    Et alternativ (som jeg dog ikke selv har prøvet) kunne også være Basiron, hvilket indeholder noget af det samme og kan købes i håndkøb på apoteket.

    Når du siger du spiser sundt så slog det mig at du ikke har nævnt grøntsager, overhovedet, kun protein og stivelse. Grøntsager og vigtige, og gode for din krop da de sørger for at få renset ud. Jeg selv ser en væsenlig forværrelse i min huds tilstand når jeg i en periode ikke får spist nok grøntsager.

    Og sidst men ikke mindst, så ville jeg overveje at droppe tetralysalen igen. Det er antibiotika som kan lave en masse ballade med din fordøjelse, hvilket ikke ligefrem hjælper. Prøv evt. selv at læse om det på nettet.

    Mange hilsner
    LadyApple19
Log in eller Registrér for at kommentere.