Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Envejs sexlyst

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    til detgodtnok----

    det er tit sådan at manden har mest behov for sex--sådan er det hos jer lige nu ----
    og er ikke ualmindeligt
    da i begyndte at kommr sammen ---var det lige sådan den gang ---

    du vil gerne have at hun også slår boldten op til start ---af jeres sex leg ---
    men det har hun ikke energi til

    nu er det sådan at ikke alle mennesker --har lige stort behov for sex ----

    men så er mit spørgsmål ---hvorfor er det en krænkelse --at du skal starte --og starte hver gang ---skulde det gå ud over din mandoms ære

    sex lyst er noget der skal bygges op --og ikke noget-der skal ske her og nu --

    med mindre at i begge er tændte

    par terapi ---er det noget du kan få din kone med til ---for det tror jeg vil være en god start for jer ---

    for lige nu virker det som i er kørt fast i jeres forhold---
  • Indstillinger
    okey har lige siddet og skrevet et mega svar og så slettes det pga. jeres timeout indstillinger. gider altså ikke skrive det om.

    jeg siger tak for alles holdninger og meninger. Ud fra jeres spørgsmål kan jeg konkludere at det er mig der har et problem og jeg ikke kan løse det med det forhold jeg har til rådighed.

    Jeg fortæller hende i aften at hun nu må ud og finde sig en ny vicevært.
  • Indstillinger
    du vil ikke prøve parterapi --før du tager afsked ---det kunne være at du også lærte noget af det ---

    når et forhold ikke fungerer --er der jo et problem i begge parter --som man nemt tager med sig til et nyt forhold ----

    men jeg håber for jer begge 2 --at i finder en god løsning---

    VENLIGST SOLO 313

    inden jeg forlader dig --vil jeg lige fortælle ---at vi --min mand og jeg --har hafr 60 års brullups dag ---sidste år --så jeg --vi kender godr til livet

    som ikke altid har været problem frit ---så hvad siger du så til det
  • Indstillinger
    Detgodtnok skriver:
    jeg siger tak for alles holdninger og meninger. Ud fra jeres spørgsmål kan jeg konkludere at det er mig der har et problem og jeg ikke kan løse det med det forhold jeg har til rådighed.

    Jeg fortæller hende i aften at hun nu må ud og finde sig en ny vicevært.

    Kan du ikke selv se, at det er tosset?
    Du har fået nogle svar, der ikke tiltaler dig, endda fra mennesker du slet ikke kender, og så kan konen bare finde sig en ny vicevært.
    Tja, hvis du virkelig mener det du skriver her, så er din kone bedre tjent uden dig.
    Jeg håber du bare har skrevet det i fortørnelse over, at ingen synes det var/er synd for dig.
    Jo mere det ligger i luften, at du mener du får for lidt sex, jo mere pres lægger du på hende. Du har vel ikke lyst til bare at få et knald for husfredens skyld?
    Hvad byder du selv ind med, når du vil have sex? Det bliver noget lignende.
    Hvis hun ikke har overskud, så bruger du hende på en måde, som er meget ubehagelig for en hende, og hun vil miste lysten fuldstændig.
    Du kan simpelthen ikke forlange det af hende.
  • Indstillinger
    Jeg synes, du har fået flere gode råd og nogle forklaringer på, hvorfor din kone kan have mistet lysten til sex.

    Asklepios har skrevet et godt indlæg til dig, men det er som om du slet ikke vil forholde dig til det, tænker om det er fordi, du egentlig godt ved, at hun har fat i noget. Bliv nu ikke vred for du bliver nød til at kigge indad.

    Men jeg kunne som kvinde foreslå dig, at du og din kone bliver enige om, at den næste måned må I ikke have sex, og det indebærer, at du overhovedet ikke så meget som må omtale det.

    For når hun ved det, har hun sikkert brug for, at blive holdt om flette fingre og give hinanden kys, kærtegn og omsorg, uden at frygte, at hun igen bliver nød til at afvise dig. Du får til gengæld følelsen af, at hun stadig elsker dig.

    Dette kan være en måde at komme videre på, måske kunne I også blive enige om at I engang imellem sætter jer stille og roligt ned og fortæller hinanden, hvad I virkelig sætter pris på hos hinanden, og en god flaske rødvin er heller ikke at foragte. Snakken går nogle gange lidt lettere med et enkelt glas og et par tændte stearinlys. Gør samværet romantisk, men stadigvæk må du ikke begynde at presse hende til sex.

    I må heller ikke i begyndelsen komme ind på, hvad I ikke sætter pris på hos hinanden, det vil blive opfattet som kritik og det vil på nuværende tidspunkt forplumre det hele.

    Men når I så igen er kommet noget tættere på hinanden, skal I selvfølgelig også tale om, hvad der hver især gør jer kede af det.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    @ sofie45

    jeg skrev faktisk et laaaangt svar til @Asklepios det blev dog slettet ef serveren fordi min login session åbenbart fik timeout. og så gad jeg ikke skrive et nyt da den så bad om login igen og tekstboksen derefter var helt tom. :(

    Håber webmaster læser med her for 30 sekunders arbejde kunne have sparet mig en times skrivning... :)

    Jeg gransker situationen hvert sekund lige nu. Og håber jeg inden i aften finder en brugbar grund til at prøve yderligere, for jeg elsker hende for den hun er og for den super mor hun er , men jeg ønsker bare inderligt hun ville elske mig for den jeg er og lukke mig ind i beslutningerne om vores barns opdragelse samt det jeg konstant gør for hende ,både husligt og mande praktiske opgaver. Men har nu prøvet i to år og få gang i den og det slider for meget lige nu. Jeg lever kun en gang. Man skal have det bedste ud af det. og det gælder jo begge partnere. For at sige det lige ud så føler jeg mig udnyttet lige nu og hvis der går meget længere ender det bare i en mega surt opbrud med det resultat at vores barn kommer i klemme mellm to forældre der hele tiden peger ad hinanden. Jeg er simpelthen for klog til at lade det ske. ... og jeg har prøvet det før med min eks. hvor detr bare kører på skinner fordi vi netop stoppede mens legen var god.

    Det er som at betale for en bil man aldrig for leveret.... ja mænd er firkantede i deres metafoer :), og netop den følelses er kanon svær at gå rundt med følelses mæssigt uden at det for konsekvenser. Det handler jo om respekt for sig selv også.
  • Indstillinger
    Jeg ville ellers gerne have set dit svar, ærgerligt at serveren drillede. Det gør den indimellem og den eneste sikre måde, hvis man har meget at sige og ikke kan skrive hurtigt nok, er at lave et draft i word....

    Du og din kone sidder i en situation som mange andre småbørnsfamilier også sidder i. Måske tænker din kone nøjagtig det samme om dig, at du er en bil hun aldrig får leveret, altså!

    Jeg skal fortælle dig en hemmelighed om kvinder: For kvinder handler sex om kærlighed, tryghed og anderkendelse -af hende som kvinde, som mor og for det store arbejde hun gør for at holde sammen på familien. Men fordi så meget af sex-delen sidder mellem ørerne, så betyder det virkelig meget om hun er træt og udkørt. Hun kan ikke så let som dig trække på en ekstra ressouce, fordi hendes hjerne forlanger af hende at hun er tilstede og bliver tændt langsomt af dine kærtegn. Det er de færreste kvinder der kan gå lige på og hårdt, når man lige ser bort fra den første forelskelsesfase. Og er hun for træt til at tænke en sammenhængende tanke fordi hun aldrig får en sammenhængende nats søvn, ja så kan du pumpe løs uden at hun bliver tændt af den grund.

    Vidste du, at kvinder har større søvnbehov end mænd? At de sover lettere og derfor nemmere bliver forstyrret i søvnen? At de bliver ramt hårdere af søvnmangel?

    Ved du også at hver 3. kvinde i den fødedygtige alder mangler jern? Jernmangels første symptom er ---træthed.
    Næsten alle danskere om vinteren mangler vitamin D- Gæt hvilket symptom det giver -træthed -og depression.

    Det er fint at du ordner ting på huset, men forskellen på mande-hus ting, er jo at de ikke skal gøres dagligt. Man kan virkelig se at man kommer nogle vegne. Og ofte kan man stå på sin stige i fred og ro og hygge sig. Det er nok også derfor at du behøver den ekstra opfordring til støvsugeren.

    Med en 3-årig har din kone aldrig fri så længe han er vågen.

    Jeg vil anbefale dig at tage imod de gode råd om parterapi, for det lyder som om I begge er kørt lidt træt i det hele. Men værst af alt lyder det som om du ikke forstår hvor meget arbejde din kone faktisk laver og hvor meget energi det koster hende.

    Hvordan kommer vasketøjet fx. tilbage på hylderne når det er tørt?

    Jeg vil foreslå at du om ikke andet inden du siger helt stop som vicevært, prøver at sende din kone hen til en veninde/sine forældre alene i en uge. Og du så prøver at være alene med din søn for at se hvordan det er. Det er forbudt for din kone at forberede mad, købe ind og gøre ekstra klar til dig inden. Det skal være en realistisk uge.

    Du skylder din søn at kæmpe for hans familie.
  • Indstillinger
    Typisk kvinder de skal altid bakke kvinder op og ligge hele skylden på manden. Helt ærlig hvis hans kone ville have mere hjælp til det huslige og søn for at have overskud til sex så havde hun jo sagt det men nej hun gider ikke sex. Du skal lære en ting om kvinder, når de ikke vil have sex bruger det altid den undskyldning " jeg er for træt til sex". Nogle kvinder mister hurtig lysten til sex efter man har været sammen i et stykke tid og har fået børn. I starten af forholdet har man næsten altid et stort sexlyst men når sex bliver rutinesex så begynder det at blive kedeligt for nogle. Men selvom hun ikke har lyst til sex kunne hun godt gøre dig glad engang imellem man skal jo have sex ellers kunne hun jo lige så blive alene. Spørg hende hvorfor hun ikke har lyst til sex mere. Om der er noget du kan gøre?
    Jeg tror ingen herinde kan give dig et brugbart råd, svaret ligger hos din kone, ingen kan tænke hvad hun tænker, der kan være andre ting der spiller ind end at hun er kørt træt efter arbejdet, det kan være hun har en depression eller lysten er bar helt væk ect. Spørg hende om det ellers vil du aldrig få sex.
  • Indstillinger
    PARTERAPI
    det er det der skal til ---hvor det er jeres time --til at sidde med en der hører på jer begge to ----er man gået i stå er det svært at tale samm,en der hjemme uden at misforstå hinanden ---
    i tjener penge begge to ---så i har råd til at tage en barnepige ---og tage hinanden i hånden --og gå til terapoiten----og så går i ud og tager en øl sammen bagefter ---

    vi har givet mange gode råd ---men det e ikke det samme som--- at sammen tale med nogen som ved hvad det drejer sig om ---

    jeg har ikke selv været i terapi ---men jeg kender 2 par --som siger at det er det bedste de har brugt deres penge til ---

    så held og lykke til ---
  • Indstillinger
    Jeg ser to ting i jeres forhold som i skal lave om på. Det ene er at i ikke snakker sammen og det andet er at i ikke laver noget sammen. Din kone savner nok samværet, i er ikke meget sammen i bruger hver jeres tid for jer selv, du er ved computeren og hun ser tv alene. At du kommer ind til hende engang imellem er ikke nok for så tænker hun at du kommer kun fordi du vil have sex med hende og ikke fordi du vil være sammen med hende, det er måske derfor hun ikke har lyst til sex. Jeg ville også miste lysten på den måde, samværet er vigtigt og ikke kun når det drejer sig om sex. Hvad med at slukke for computeren og bruge din tid sammen med hende, selvom du ikke kan lide tv kan du godt sidde og snakke med hende mens tv`et kører, se en film sammen eller lave noget med jeres barn eller hvad i nu kunne lide at lave sammen før i tiden. Brug hele aftenen med hende selvom det ikke ender med noget den dag så bliver det næste dag. I behøver ikke sende barnet væk for at dyrke sex i har jo tid om aftenen når jeres barn sover, 3 årige sover jo tidligt.
Log in eller Registrér for at kommentere.