Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Glemte laktose-piller

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Undskyld men hvad har laktosepiller med prævention at gøre? Jeg er bare nysgerrig.
  • Indstillinger
    Jeg tror - men ved det ikke, indrømmet - at det handler om, at et eller flere medicinalfirmaer har fået den tanke, at kvinder nok ikke kan finde ud af det, hvis de skal holde en uges pause, hvorfor de har opfundet en pakning, hvor man bare skal tage en pille hver dag.

    Det må så være lavet på en måde, så kvinden helt klart kan finde ud af, hvad der er hvad. Om det så er nemmere skal jeg lade være usagt.

    Men som nævnt - jeg tror det er noget "nemheds-noget". På den anden side kan man se her i debatten at det øjensynligt også skaber forvirring, hvilket jeg i øvrigt godt kan forstå.

    Man kan forresten håbe, at det fra medicinalvarefirmaerne også er en indikation om, at man altså BØR holde denne pause hver måned, og ikke bare tage disse p-piller ud i en køre, som mange jo gør, og det kan jo umuligt være specielt godt for kroppen.
  • Indstillinger
    Tak for svaret. Sikke noget. ALLE piller som giver en ønsket virkning har også uønskede bivirkninger og dem som har problemer med mælk, kan typisk ikke tåle laktose!
    Desuden giver p-piller hormoner i omløb, med alt hvad det indebærer. KH Helle8
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg har et spørgesmål... Jeg har taget p piller i ca et år nu og min menstruation
    Er kommet som den skal... Lige til denne måned, den skal til at dukke op D 25,
    skriver egentlig fordi jeg begyndte at tage kalk+D vitamin siden onsdag hvor jeg tog den sidste af min p pille, jeg begyndte at plet bløde torsdag morgen og den stoppet selv og kom igen fre morgen og det samme her til morgen... Mit spørgsmål er kunne det skylde kalk pillerne el hva ka være problemet... Men menstruation er ikk udeblevet, den sku først starte mandag D 25...



    Hjælp den forvirret...
Log in eller Registrér for at kommentere.