Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Rødt øje og ondt bagved øjet!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Tak for svaret, du har helt ret. Det skal undersøges af en der har forstand på det, og jeg ringer også til vagtlægen. :)
  • Indstillinger
    Nu må du stoppe Asklepios, det kan godt være at dit navn betyder lægeguden i den græske mytologi, men du skræmmer mere end du hjælper.

    Stakkels unge pige, hvad skal hun dog gøre nu, prøv lige at tage den mere med ro, for et rødt øje er altså ikke så farligt som du antyder.

    Mette ro på du skal bare tage det helt roligt, nettet er farligt man kan få nogle overreaktioner. Et rødt øje plejer at forsvinde af sig selv, hvis ikke det drejer sig om øjenbetændelse.

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Nu er det jo ikke kun et rødt øje. Det startede med et rødt øje i sidste uge + smerter bag øjet og når jeg bevægede øjet til siderne. Så gik det væk, og havde det helt fint. Men for et par dage siden fik jeg så lidt ondt i øjet igen omme bagved, som om det er ømt. Det er ikke rødt mere, og man ikke kan ikke se noget, det gør bare lidt ondt. Men får det tjekket snart uanset hvad, vil gerne vide hvad det er :)
  • Indstillinger
    Hej Sophie45

    Ja, som jeg skrev var der 3 mulige årsager, hvilken det er kan jeg jo ikke vide eftersom ingen af os har set det eller kender til andet end vi har fået fortalt.

    Og det KAN altså godt være alvorligt engang imellem! Også selv om man er ung og 20 år. Det er klart at når det har været væk i nogle dage men nu begnder så småt igen, så er det jo nok det første, nemlig en mild infektion som går i sig selv, præcis som jeg også skrev i den første mulighed.

    Men fordi det blev beskrevet som det gjorde, smerter BAGVED øjet, ingen irritation eller fremmedlegemefornemmelse ved øjenbevægelser, samt en halsinfektion (forkølelse) forud for så KAN det ud fra det første indlæg så også være noget andet som det altså er ret vigtigt der bliver gjort noget ved af flere forskellige grunde.

    Det er ikke så let for Mette heller, for hvordan i alverden skal hun vide hvilke oplysninger der er vigtige og hvilke der ikke er. Jeg er ikke ude på at skræmme nogen som helst, men når hun fortæller som hun gør i sit første indlæg, så skulle det altså undersøges. Med det hun fortæller i sidste indlæg lyder det som sagt helt fredeligt.

    Du har været efter mig før, men igen kan der være faktorer der gør at der svares som jeg gør -jeg tænker faktisk over hvad jeg skriver, og jeg gider faktisk ikke skrive herinde for at genere folk. Gør du?
Log in eller Registrér for at kommentere.