Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Penis længde

2

Kommentarer

 • Hej Jeg er en dreng på 15år, og jeg har et MEGET stort Problem.
  Jeg skypede med en pige, en jeg kan lide, så ligepludselig Spørge hun om jeg har haft fået en hand-Job, jeg svare bare ja, men det er ikke rigtig min penis er kun 7-8 cm i stiv Tilstand;-( HVAD SKAL JEG GØRE.


  Undskyld stave fejlende.
 • Hej Klaus,

  Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår dit spørgsmål, for jeg læser at du har to, som du blander sammen?

  Du skyper med en pige, der spørger, om du har haft et handjob, og du svarer ja, selv om det ikke er rigtigt. Det er jo ikke nogen stor forbrydelse. Jeg vil vove påstanden, at det er de færreste 15-årige, der har nogen særlig seksuel erfaring – de fleste har givet slet ikke nogen overhovedet, men prale af deres kæmpe store erfaring (som de altså slet ikke har), kan de fleste desværre sagtens finde ud af.

  Det betyder, at der går rigtigt mange unge rundt og føler sig utilstrækkelige, fordi de tror, at de er de eneste, der ikke har prøvet alt på alle hylder inden deres 15 års fødselsdag. Også du skal som nok nå det hele – men det er altså ikke meningen, at man skal have 30 års erfaring i din alder.

  Hvis det er et stort problem for dig, at du har stukket denne pige en løgn, så synes jeg da godt, du kan indrømme det for hende. Fortæl at du kom til at sige ja, fordi du godt kunne tænke dig det, men at du altså har denne oplevelse til gode endnu. Måske hun kunne få lov til at blive den første – hvis I kommer til at lære hinanden bedre at kende.

  I sådanne fora er det altså ikke ualmindeligt, at man ”pynter” lidt på tingene – så hun har måske også givet dig nogle indtryk, der ikke er helt korrekte.

  Så har du et problem mere – nemlig din penisstørrelse, som jo intet har at gøre med om du har fået et handjob eller ej.

  Du er 15 år – du er overhovedet ikke færdigudviklet endnu, så der skal som nok komme nogle flere cm på, og det er ikke en unormal størrelse, når man tager din alder i betragtning.

  Så tag du det ganske roligt; der er ikke noget der tyder på, at der er noget i vejen med dig.
 • Tak for svaret;-) men er det normalt at den er så lille i min alder???
 • Citat fra min tekst:
  "Du er 15 år – du er overhovedet ikke færdigudviklet endnu, så der skal som nok komme nogle flere cm på, og det er ikke en unormal størrelse, når man tager din alder i betragtning."

  Jeg håber en anden kan svare dig, for du tror åbenbart ikke på, hvad jeg skriver.

  Men - hvor mange af dine jævnaldrende drengekammerater har du været seksuelt sammen med? Jeg mener - det er den eneste måde, hvorpå du kan vurdere om de andres størrelse er væsentligt anderledes end din.

  Det er meget almindeligt at nogle skrumper helt sammen i badet og andre steder, hvor man klæder om sammen - og der er også nogle, for hvem det ikke sker helt så meget. Så et kig på de andre i omklædningsrummet kan du ikke bruge til noget som helst.

  Men hvis du - som så mange andre - har hele din viden fra pornofilm, så kan jeg godt forstå, du er bekymret. Husk nu - at disse film udelukkende er fri fantasi; det er de færreste, der har et sådant julelys, som man ser i disse film, og hvad værre er; hvis man tror at man tilfredsstiller en kvinde ved at hun skal lave hele arbejdet i totalt akavede stillinger, mens manden ligger tilbagelænet og kommer med et par udbrud undervejs, så er man godt nok ilde stedt som elsker, og bliver absolut ikke populær.

  Det er hele dig - og ikke din penis - pigerne falder for, så hvis du er er sød og tiltrækkende fyr, så har den størrelse altså ikke den store betydning.

  Længere oppe på denne her side, skriver kristian61, at han da tror på, at kvinders brysters størrelse ikke betyder så meget for mænd, men det er kvinderne selv, der er dybt optagede af det - og det er jo sjovt, for ligegyldigt hvor ofte man fortæller en mand, at hans penisstørrelse ikke har den store betydning for kvinder; Ja, så tror han ikke på det.
 • Jo jeg tror dig.

  Og endnu tak for svaret
 • Redigeret 7 august, 2015, 19:20
 • Nej der findes intet stof/piller der får pikken til at vokse, men blev det opfundet ville det være på alle forsider/nyheder verden over og du ville se mænd med MEGET store (20-25 cm i slap tilstand) tissemænd overalt.
 • Hej jeg er 16 år gammel og jeg har været meget bekymret om at min pik er for lille i forhold til min alder. Den er omkring 14-15 i længe og omkreds er mellem 14 til 15. Det er også bare fordi jeg har fået at vide af nogen af mine venner at deres er omkring 17 i længe og 12 i brede og det har fået mig til at stille spørgsmålstegn på min egen.

  Tak på forhånd :)
 • Hej Gandalf.
  Din piks længde ligge præcis på gennemsnittet, men omkredsen er over snittet (12,5 cm målt ved rode).
  Du skal vide at langt de fleste tøser vil hellere have en tyk pik end en lang pik (tyk pik er over 15 ved roden).
  Sidste ting, du er jo ikke færdig med at vokse pikken vokser til du bliver 18-20 år.
  Du bør gå i løse boxershorts der lader pikken hænge vil give en lidt større pik.
  Mvh familiefar
 • Man skal være mere end dum, for at tro på det sludder.
Log in eller Registrér for at kommentere.