Hjem Sex & samliv Mandlige sexproblemer

Penis længde

Hej,
Jeg er 19 år og min penis er 15-16cm ca i erigeret tilstand.. Synes selv den er kort.. Har været sammen med 1 pige, og hun har sagt at hun ikke synes den er stor. Hvor lang tid bliver ens penis ved med at vokse?
«13

Kommentarer

 • Jeg tror det er den såkaldte gennemsnit størrelse ifølge en undersøgelse, så du er nok ikke alene ;) Og HUSK på at det er ikke størrelsen, men gørrelse der vigtig og selvtillid ;)
 • Din penislænge er helt normal. En normal størelse anses for at være i mellem 11 og 16 cm. dvs. du er endda i en høje ende af skalaen.
  Ingen grund til bekymring. Selvom din penis skulle være kortere spiller det ikke den store rolle, andet end måske for dig selv, for de fleste kvinder betyder omkredsen mere en længden.
  Vi er alle forskellige.
 • Jeg har kigget og forhørt mig rundt omkring i verden med det problem at mænd som mener at de har en for lille Penis.

  Drop alle de piller på nettet som lover dig en større pik, for nogle steder virker det ikke og andre steder gør det at du aldrig kan komme til at bruge din penis igen.

  Men i stedet forhør dig hos en læge som har speciale i kroppen´s udviklig, for der er nemlig en mulighed der som måske kan gøre din pik større.

  Det lyder sådan.
  I den periode hvor man er teenager og det vil sige når du er i en alder imellem 16 og 22 år, så er kroppen i vokse alder og det vil sige, at hvis du kan finde det mest rene af Dværgvækst, så vil din penis måske blive større, MEN!!!

  Advarsel!! Dværgvækst får alt til at blive større i din krop og det er både dine muskler og dit Skelet og hvis du finder noget dværgvækst som måske gør den ene fod større end den anden, så er du meget Uheldig!! Derfor skal du passe på med hvad du finder af dværgvækst på det sorte markede.

  Hvis du kender en læge som kan udskrive dig Dværgvækst, så har du noget RENT, men det er ikke nemt og læger udskriver ikke sådan noget til helt alm. mennesker.

  Men hvis du vil prøve og du har noget godt Dværgvækst så skal du gøre det i din alder mellem 16 og 22 år!!

  Fordi når kroppen er over 22 år så er din krop udviklet og hvis du bruger Dværgvækst når du er over din udvikling, så bliver du kun større men din Penis bliver ikke større.

  Vær Varsom eller Elsk din pik som den er ;-)

  VH. Sharmanen.
 • Det var dog et farligt råd at give til unge mennesker, som slet ikke overvejer konsekvenserne.

  http://www.apoteket.dk/Laegemidler/Medi ... px?id=2553


  Jeg håber andre bakker mig op, for jeg er rystet over nogen kan anbefale den slags til unge mennesker. Det er da noget medicin, som kun bør gives under skarp lægekontrol.
 • Ja Dværgvækst er meget Farligt!!
  Og jeg mener skam heller ikke at noget skal ta det, men på den anden side kan jeg nu godt forstå at mænd vil ha en større penis, for noget bliver mobbet så meget med det i dag, at mænd faktisk frygter at gå ud og finde en kæreste eller en elsker bare fordi de mener at de har en lille penis.
 • Hallooooo.

  En størrelse på 15-16 cm er da en fin og god størrelse, som kan gøre de fleste glade.

  En kvindes skede er ca. 12 cm - så hvad er problemet dog??

  Det er fuldstændigt sygt at begynde på diverse medicinering - hvilket man i øvrigt aldrig, aldrig skal gøre uden professionel vejledning.
 • Er dværgvækst farligt, nej det har jeg aldrig hørt. !!!

  Men det er farligt at begynde at proppe sig med den slags hormoner, især uden lægeligt opsyn. Og det skal være en specialist.

  Den unge mand risikerer noget der er meget værre ved at fylde sig med vækst hormoner. Læs bivirkningerne.


  Ps. Det er fuldstændig rigtigt, hvad lotte123 siger. En meget lang penis er faktisk temmelig ubehagelig.
 • Jeg er rystet !!!
  At tematisere en penislænge som langt de fleste vil være godt tilfreds med, er rystene. Det unge menneske får det indtryk at mit første indlæg var noget sludder - OG DET ER DET IKKE.
  Stop det penislængderæs, og lad kvinderne om at være hysterieske omkring deres manglende størrelse (bryststørrelse)
  Hvis det unge menneske i den alder begynder at æde hormoner vil det kun have til følge at han ødelægger sin krops egen hormonbalance og ingen læge med sine fulde fem i klar behold vil skrive en recept på den slags til en helt igennem normal dreng.
  Det er nemlig rigtigt som der står nævnt andetsteds at kvindens skede er mellem 12 og 15 cm. dyb. En smule research på nettet gir den information at kvinder kan opfatte det som ubehageligt og endda smerteligt at have sex med en penis der er for lang. Dette vil angiveligt gøre at penis "banker" i mod livmoderhals-åbningen hvilket skulle være mindre godt for kvinden.
  Altså unge mand - glæd dig over din krop - kvinderne vil ikke klage det tør jeg godt garantere dig.
  og Lad for guds skyld være med at fylde dig med forskellige medicinske og homøopatiske midler.
 • Kristian61, vi er da fuldstændig enige med undtagelse af det du skriver om kvinders bryststørrelse.
  Kvinder er også en slags mennesker og bliver "pisket" til at tro bryster skal have et bestemt udseende for at være noget værd.

  Det er lige synd for begge parter.
 • Self. er kvinder da en slags mennesker (at forstå dem er en anden sag)Ingen tvivl om at det er synd for de kvinder der føler sig presset til at få større bryster.
  Jeg har dog det indtryk at det er kvinderne selv, mere end det er mændene, der pressr sig selv og andre kvinder til det bryststørrelse ræs. Jeg mener at kunne underbygge det ved at påstå at de kvinder der får lavet større bryster bliver yngre og yngre - tit er de jo ikke helt færdigudviklet som kvinde før de får de første tanker om en forstørrelse.
  Ret beset tror jeg på de mænd der siger at de er ligeglade med størrelsen på kvindernes bryster, og jeg tror det er de fleste.

  Nå det var nok lidt off-topic - tilbage til penisstørrelser, det har jeg mere forstand på. (lol).
  Selvom vi mænd ikke vil være ved det, så sammenligner vi os med andre mænd når nu lejligheden byder sig - og det gælder nok uanset alder.
  Problemet med sammenligninger er at det ikke er så nemt som ved kvinder - jeg tror ikke at brysterne forandre størrelse så mange gange i døgnet som en mands penis.
  Er man lidt genert og er der lidt småkoldt i svømmehallens omklædningsrum - ja så skrumper den altså.
  Hvis man har et behov for at stive sin selvtillid lidt af, så tag en tur på en nudiststrand, om sommeren, mangfoldigheden vil være åbenbar og man vil hurtigt finde en der ligner en selv.

  Det "stærke køn" har jo også sine svage sider :-) ik.

  sorry nok lidt off-topic igen igen.
Log in eller Registrér for at kommentere.