Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

store smerter ved hormon spiral

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Min sex lyst kom først rigtig tilbage efter tre uger uden sex. Det skal siges at vi var krative i den periode, men jeg var ikke klar til at have han oppe i mig. Jeg har nu ikke nogle gener i forbindelse med min spiral, tværtimod har den gjort mit liv en hel del lettere at planlægge :)
  • Indstillinger
    Hej,
    Jeg er en 20 årig pige som har været gravid 2 gange og fik begge gange medicinsk abort. Jeg har en hormon spiral for 2. Gang, første gang sad den forkert, og nu anden gang en måned efter jeg fik den har jeg stadig store smerter! Dog prøvede lægen at rette den anden først, et forsøg der tog 45 minutter. Og jeg kunne knap nok gå bagefter og kastede op af smerterne. Jeg fik medicin et par dage efter og det har ikke hjulpet. Nu er mine bryster ømme og min mave oppustet og smerterne kan ikke dækkes eller mindskes af smertestillende og det har nu stået på i ca. 3 uger.
    Nogle der ved hvad jeg skal gøre??
  • Indstillinger
    Da også kobber-spiral nævnes under denne debat, så vil jeg gøre opmærksom på, at brug af kobberspiral kan medføre kobberforgiftning og det er ikke til at spøge med.
  • Indstillinger
    Mere læsning om mulige bivirkninger ved brug af kobberspiral her:
    http://www.kopparspiral.blogspot.se/
  • Indstillinger
    Fik hormonspiral opsat for 8 måneder siden. Det gjorde godt nok ondt, og jeg blødte næsten konstant i en måneds tid efter og synes jeg kunne "mærke den". Men nu mærker jeg intet, og mine menstruationer enten kommer ikke, eller er bare et par pletter i et trusseindlæg. Nu er jeg meget glad for den. Men det var voldsommere end jeg havde forventet, at få den sat op. Og lægen glemte lige at informere om bivirkningerne. Næste gang tager jeg noget Ipren el.lign inden, det burde de opfordre alle til at gøre inden!
  • Indstillinger
    Det er nu 6 måneder side at jeg fik opsat hormonspiral....og jeg er rigtig glad for den. Som flere nævner, så er der nu meget mindre blødninger og en smule mindre mens-smerter. Men ja, det gør NAS at få sat den op.....især da hun rettede på den.....gruer for, når den skal ud igen :-(
  • Indstillinger
    Har også store krampe agtige smerter i underlivet efter at have fået hormon spiral for 3 dage siden
    Det er første gang jeg prøver spiral da jeg åbenbart ikke kunne tåle p-pillerne
    Har blødt non stop i 2,5 måned med enten voldsomme blødninger eller store mængder brunligt udflåd )
    Gynækologen havde vildt svært ved og komme til, havde næsten opgivet da det endelig lykkedes, men det var en hård omgang.
    Har prøvet og mærke efter, men jeg kan altså ikke finde de der snore.....?
    Skal man bare bide smerterne i sig og give det et par uger, og hvis ikke så bede om at blive tjekket om den sidder rigtig? har hørt nogle også kan frastøde dem mens man bløder uden og opdage det?
  • Indstillinger
    Hej, jeg synes du skal give det en chance, og vente på at smerterne svinder, evt tage noget Ibumetin/Ipren. Når du har haft så kraftige menstruationer, bliver du garanteret glad for hormonspiralen på sigt. Men vær forberedt på, at du nok fortsætter med at bløde en del i starten, men så skulle det gerne pludselig aftage. Jeg kan heller ikke mærke nogle snore. Hvis man afstøder spiralen, er jeg ret sikker på man opdager det, det er jo en halv-lang, stiv dims med snoreværk på..... Håber du bliver tilfreds, og at smerterne snart svinder.
  • Indstillinger
    Hej

    Jeg har også fået hormon spiral her for 5 måneder siden. Grunden til at jeg fik den var, at jeg men to ugers mellemrum kunne flytte ud på toilettet i 10 dage. Jeg blødte så voldsomt. Nu har jeg så fået den her spiral, og jeg får stadig min menstrution, hver gang jeg får den er jeg bare begyndt at få MEGET STÆRKE smerter :( jeg har mistet en del sexlyst og har taget 8 kilo på, selvom jeg lever ligesom før :(
    Så vil anbefale folk, at tænke en ekstra gang inden de får den, den rammer især også en på følelserne. Jeg var typen der aldrig græd før og nu kan jeg begynde at græde over at noget har kørt en snegl over på stigen
Log in eller Registrér for at kommentere.