Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Hjælp hjælp hjælp

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej igen,
    Selvfølgelig forsøger hun at minimere forholdet. På den måde får hun dig til at acceptere det, så hun kan fortsætte med at blæse og have mel i munden.

    Minimering = det er ikke kun kys og kram. Fyren er player, og en player nøjes ikke med kys, når kvinden er modtagelig.

    Jeg synes, at du tager mange ting for givet. Husk på at det er DIG der bestemmer, hvad du vil acceptere. Jeg tror, at din kone kender dig så godt, at hun ved at hun får lov til at slippe afsted med det, fordi du er bange for at miste hende.

    Du er nødt til at sætte nogle grænser for, hvad du vil acceptere i et forhold. Hvis du ikke vil acceptere kys og det der værre samt mandlige FB-venskaber med kendte playere, så må du sige det til hende og forlange at det stopper, hvis i fortsat skal være sammen. Hvem siger i øvrigt, at du ikke kan forlange et jobskifte? Hvad er vigtigst, jeres ægteskab eller jobbet?

    Lad være med at lade hende træde på dig. Sig til hende, at det skal stoppe, og hvis ikke det gør, så download skilsmissepapirer, udfyld dem og bed hende skrive under. Så vil hun om ikke andet vide, at du kan sætte en grænse og så håndhæve den. Du behøver ikke hverken råbe eller skrige, du kan jo ikke bestemme over hende. Men du bestemmer, hvilket forhold du ønsker at være i, og hvor meget du vil finde dig i.

    Mand op!
    Held og lykke.
  • Indstillinger
    Hej igen. tja jeg forlange i fredags at hun skulle slette ham dom FB ven. Det har hun så gjort nu. Vi er separeret det blev vi da hun sagde hun ikke elskede mig mere efter 5 dage efter jeg kom hjem fra Augestenborg. Hun mener jeg bebrejder hende hele tiden og at jeg smider mange ting i hovedet på hende hele tiden. Gør jeg nok også. Er stadig bange for at hun ikke har fortalt mig alt. og har sagt at det skal hun. hvis jeg finder ud af noget senre er der ikke mere at rede jo. så jeg håber meget at vi får det til at fungere. og har mandet mig lidt op. men det er svært at kæmpe med samtidig at min depression jo ikke gør det lettere.
  • Indstillinger
    Hej Jesper
    Jeg bliver sgu altid så ked af det, når jeg læser om alle de prøvelser folk gennemgår, når der er mulig utroskab i horisonten.

    Personligt synes jeg du skal løbe væk så hurtigt som muligt inden hele situationen låser dig fast i bitterhed.
    Det er jo tvivlen der er syren der ætster dig op indefra. Om alle de skrækscenarier du forestiller dig og som du jo ikke føler du får svar på.

    Jeg synes det er stort af dig at prøve og ønsker ikke at være sort-seer, men når du beskriver hvordan det er gået efter hun er krybet lidt til korset, og givet dig brødkrummer mht. at hun har kysset lidt, krammet lidt osv. synes jeg at læse et tillidsbrud der er så stort at det, med mindre I virkelig genfinder ind til det der førte jer sammen, betyder slutningen på jeres forhold.

    Samtidig kæmper du også en kamp imod en depression. Hold kæft det må være hårdt.

    HVor ondt det end må føles i dit mandehjerte synes jeg helt bestemt du nu skal koncentrerer dig om dig selv og så tage den sørgeperiode der skal til, for du kan være der 100% for dine børn og ikke længere bruge krudt på at finde ud af hvad der er i pandoras æske.

    Alt held og lykke til dig
  • Indstillinger
    Hej. Tja har da overvejet det kraftig bare at smutte. Men vi har 3 børn sammen og jeg holder stadig rigtig meget af hende. Jeg prøver ikke at være bitter og sur men det er godt nok svært. Det er selvfølgelig rigtig svært for hende at leve med mig lige nu. jeg stoler ikke på hende og tror heller ikke hun har sagt alt endnu. Men jeg har også taget en beslutning der hedder at vi skal prøve at finde ud af det sammen. Og den står jeg ved. Hun har det rigtig svært bla andet at hun i weekenden var til julefrokost og først hjemme kl 5. og glemt nøglen, så istedet for at ringe mig op lagde hun sig til at sove i værkstedet til kl 6.30. fordi hun var bange for min reaktion. så det er en hård kamp fra begge sider lige pt. men jeg tror og håber at tiden vil hjælpe os her.
  • Indstillinger
    Hej tja nu har jeg så lidt brug for hjælp igen. Har fundet ud af hun har skrevet med ham i søndags mens de begge var på nattevagt. jeg havde det lidt på fornemelsen, og spurgte så af. Hun siger nej men jeg bad om lov til at se hendes tlf og hendes forbrug på hjemmesiden for hendes teleselskab. og så stod der jo sort på hvidt. 6 beskeder og hun indrømmer så at det var hende der startede. Hun kan hans nr udenaf. Er faktisk klar til at tilgive hende det også. Men hun vil nu ha at vi skal flytte fra hinanden. Og siger at det slet ikke har noget med ham at gøre. men hun vil så gerne have at vi venter med at flytte indtil hun har fundet et sted at bo, og vi skal heller ikke fortælle børnene det endnu. Skal jeg bare tage mine ting og skride og så sige at vi går tilbage til en 7/7 ordning NU eller skal vi vente. Hun vil heller ikke have at vi skal fortælle det til nogen rigtig endnu. Det hænger nok sammen med at vi skal til en 50års fødselsdag v hendes bonus mor. Jeg er pænt meget fortvivlet lige nu.
  • Indstillinger
    Lige lidt extra info. Hun siger hun bare skrev til ham om de havde travlt. men har alligevel slettet dem.
  • Indstillinger
    prøv at hør her. du kommer aldrig videre sammen med en der tydeligvis ønsker noget andet.

    Hun fortsætter sit maskebal hvor du kun får info om det der er på overfladen.

    Inden du tværer dig sig helt ned i selvværets bundløse dyb så se at få pakket dine ting.

    Glæd dig over de gode stunder I havde og se frem til den positive hverdag du vil få
    uden mistro, fortvivlelse, og ikke mindst kærlighed der ikke gengældes.
  • Indstillinger
    Tja det har jeg faktisk også besluttet mig for. Men hvornår skal jeg skride.???
  • Indstillinger
    Men det er jo ikke let når man stadig er forelsket i sin kone vel???
  • Indstillinger
    Enig det er ikke let. Men forelskelse er jo også på lige fod som sindsyge, hvilket er skønt hvis man er 2 men en forbandelse hvis det kun er envejs.

    Jo mere du presser på nu jo mere vil hun vende sig imod dig - det er sikkert.

    Du har fortjent så meget bedre og selvom hun er dit livs lys lige nu garanterer jeg dig, at når den største sorg har lagt sig efter ca. 12 måneder vil du kigge tilbage og føle dig dum over at have spildt dine kræfter, bekymringer og ikke mindst din kærlighed på en som ikke giver tilbage af samme skuffe.

    Du bør blot sætte dig ned med hende og fortælle hende at du er såret og det ikke var det du havde drømt om, men at du ikke kan kigge dig selv i spejlet og have det godt når du skal have en kugle om benet der tynger dig(hende der lyver, bedrager, ikke ønsker nærhed, manglende ansvarsfølelse osv. osv.) - Derfor er det bedre I finder hver jeres og for børnenes skyld kommer videre.

    Du kommer 100% videre - trust me. Gør det inden det er for sent.
Log in eller Registrér for at kommentere.