Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

syg efter p-pillestop - hjælp/erfaring efterlyses!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Er der mulighed for, at du kan fortælle mig, om hvordan du har det i dag? Jeg har oplevet nogenlunde samme forløb som dig, dog uden svamp og immunlidelser samt lidt andre modifikationer. Min læge mente bare ikke, at det kunne lade sig gøre, at en så lille pille som P-pillen, kunne påvirke så meget som jeg påstod. Han tog derfor blot mit jerntal og anbefalede mig derudover at finde mig en psykolog.
    Det betød, at jeg selv tog sagen i egen hånd, og langsomt fandt jeg ud af at der var visse dagligdags ting og fødevarer, jeg skulle undgå og hvilke kosttilskud der kunne hjælpe. Bl.a gode multivitaminer og Neurexan. Sidstnævnte er det eneste der har kunnet få mig til at få søvnen tilbage efter to års forbrug af melatonin og perioder med sovepiller.

    Summa summarum, der er stadig lidt bøvl tilbage, og jeg er bare interesseret i at høre, hvordan tingene har udviklet sig for dig.
  • Indstillinger
    Hej,

    Jeg har desværre først set din besked nu, 1 år efter du har skrevet herinde.

    En update er, at jeg fortsat er lige så syg, som jeg hele tiden har været, om end endnu mere. Efter mit sidste skriv i tråden eskalerede despression og angst så meget, at jeg endte med at blive indlagt på psykiatrisk i 2013.

    I 2015 har jeg fået scannet hjernen, og det viser sig, at jeg har en tumor i hypofysen. Det er nu 1/2 siden, at jeg har fået den konstateret. Jeg ved endnu ikke, hvad der skal ske med den. Ved kun at den er 1,5 cm. Jeg skal scannes yderligere før de kan sige mere om den. På rent forsøgsbasis er jeg blevet sat i behandling med østrogen, for at se, om det kan gøre noget positivt for mig. Så det er status på nuværende tidspunkt.
  • Indstillinger
    Hej


    Stakkels dig. Det lader til at din krop ikke kunne komme i gang med at producere progesteron efter at du stoppede med p - pillerne. En spytprøve hos en NHT terapeaut vil sikkert vise at du mangler naturligt progesteron i den grad. Progesteron virker også kræfthæmmende. Gestagen som lægerne anvender er ikke naturlige hormoner og har bivirkninger i modsætning til bioidentisk progesteron.

    Læs evt. mere her

    http://naturligehormoner.blogspot.com/p ... moner.html

    Ps. Jeg skal lige slå fast at jeg hverken er læge eller NHT terapeaut.
  • Indstillinger
    Ps. At give dig østrogen på forsøgsbasis virker ikke helt logisk i min verden eftersom østrogen virker modsat progesteron. Held og lykke fremover
  • Indstillinger
    Har du fået hpv-vaccinen? Efter at have gennemlæst min journal, har jeg erfaret, at alle mine symptomer kom i forlængelse af at have fået hpv-vaccinen. Jeg har mødt flere, der døjer med det samme som jeg selv - og der er uhyggeligt mange, som har fået en svulst i hypofysen efterfølgende.
Log in eller Registrér for at kommentere.