Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Min kæreste kan ikke få orgasme!

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    # Persille1

    Jeg forsøger ikke at tryne dig på nogen måde, men beder dig lade være med at kommentere i min debat hvis ikke du kan komme med noget konstruktivt, det er dig der starter med at tryne.

    - Jeg syntes at vi skal lukke den der, tak for dit svar :-)

    # Victoria94

    Tak for dit svar, det er noget Jeg kan bruge. Jeg vil fortsætte som vi plejer, og stadig gøre hende opmærksom på at Jeg ikke sætter nogen forventninger andet end at vi begge to nyder det :-)
  • Indstillinger
    Jeg kommer til at gøre dig opmærksom på, der er IKKE noget der hedder din debat.
    Men at jeg bestemt ikke bryder mig om at debattere med dig er en helt anden sag. Men jeg skriver her, hvis det passer mig.
  • Indstillinger
    Persille1, endten har du en dårlig dag, eller også er du, som trådstarteren også nævner, meget fordomsfuld. Og nedladende overfor yngre mennesker for den sags skyld. At manden som har startet debatten er ung, har absolut intet med sagen at gøre. Der er ingen grund til at føle sig hævet over folk, fordi man er ældre end dem, og føler man har mere livserfaring.
    Fordi man bruger størstedelen af sit liv på at sidde på netdoktor og debbaterer dagligt, får man ikke højere status herinde end alle andre, og har derfor heller ikke ret til at være nedladende overfor nogen, unge som gamle. Og da slet ikke på bekostning af at folks alder....

    Nå, nok brok..

    Til den anonyme dreng - jeg ved ikke om din kæreste onanerer, men hvis ikke, så skulle hun tage at gøre det :-) primært for at lære sig selv bedre at kende, og derefter bedre kunne guide dig i hvad der virker for hende.
    Jeg har erfaret at de piger jeg har været sammen med, har det altid været de piger som ikke onanerer, som har haft sværere ved at få orgasmen. Muligvis har det et sammenhæng, da det ikke er så spændende at onanere hvis man ikke kan få orgasmen, men man kan da altid øve sig ;-)

    Desuden tror jeg at et af de forrige svar også er ret fornuftige, nemlig at hun måske ikke slapper HELT af.. Nu kender jeg ingen af jer, så kan umuligt sige noget om jeres forhold, men jeg tror muligvis der går lidt præstationsangst i den..
  • Indstillinger
    # o86

    Tak for dit svar. Hun onanerer faktisk aldrig når Jeg tænker mig om, det har hun også tidligere sagt til mig. Når vi er sammen, så siger hun at hun prøver at slappe helt af, men Jeg vil gerne have at det er helt naturligt.

    Jeg er ret ny på "sex-markedet" og kender derfor ikke så meget til det, min nuværende kæreste er min 2. sex-partner. Jeg vil som nævnt tidligere snakke med hende om det :-)
  • Indstillinger
    Persille 1

    Måske ramte du en forkert tråd....
    Men jeg kender dig, som en der ikke generer nogen... og du er dejlig seriøs...

    Jeg glæder mig til at møde dig i en anden tråd....
  • Indstillinger
    Mange tak, MandAarg61 , det var pænt sagt af dig. Det blev jeg meget glad og rørt over. Tak igen.
  • Indstillinger
    Redigeret 22 december, 2016, 00:02
    Provestra mod manglende orgasme - http://shytоbuу.dk
  • Indstillinger
    Sidste indlæg er fra en udlænding der endnu ikke er slettet af netdoktor.
    Da han reklamerer for en hjemmeside med fup medicin lavet i Østeuropa.
  • Indstillinger
    Kære familiefar 33

    Tak, fordi du er så opmærksom på spam og uvelkomne indlæg i vores debat. Det sætter vi stor pris på.

    Spam-indlægget, som du omtaler, er hermed slettet.

    God weekend til dig og alle andre her i debatten.

    De bedste hilsner

    Redaktionen, Netdoktor
  • Indstillinger
    Kunne i redigere i spamtossens indlæg så i fjerner hans link og låser indlægget så han ikke kan redigere i det og så skrive at det er spam?
    Jeg er bare træt af svindlere.
Log in eller Registrér for at kommentere.