Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Alprox

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    VIGTIGT !!!

    Hun skal gå til sin læge og hører om muligheden for at få lyrica. Det har hjulpet på mig. De føles lidt som benzoerne hun tager, bare uden at man bliver afhængig og uden tolerance opbygning.

    KSH
  • Indstillinger
    Redigeret 2 december, 2016, 22:56
  • Indstillinger
    Jeg får 8mg alprox pr.dag. 2mg 4 gange dagligt på tiende år. Hvis du ser dette lille indlæg her så vil jeg råde din veninde at få noget der kaldes pregabalin. Det tager angst og uro overlegent i forhold benzoer.. hvis jeg havde vidst det var til da jeg startede med benzoer, tja så var jeg ikke startet.
  • Indstillinger
    Synes ikke man skal undvære Alprox hvis de hjælper en. Efter en rigtig slem depression som er ovre - men har præget af meget angst - som stadig ligger under overfladen - jeg får stadig -Alprox - 1 1/2 om morgenen - resten af dagen får jeg, afhængig af hvordan dagen er tager jeg nogle dage ikke flere - andre dage er det nødvendigt med flere - det svinger fra 1 til 3 stk.
    Jeg tror ikke jeg kommer af med dem mere - vil absolut også foretrække det sådan frem for at mit liv ikke skal være så godt som overhovedet muligt !! Der er altid nogle der er imod disse beroligende midler - det kan kun skyldes de ikke har prøvet at have det rigtig slemt og følt livet gøre så ondt - at kun en der har prøvet er klar over hvilket helvede det er. Det er absolut ikke en skam at få den slags hjælp - livet er så kort og vi har det kun en gang - så det skal og fortjener at blive brugt på bedst mulige måde.
    Håber der er nogen derude der vil og kan leve med den hjælp de har brug for uden dårlig samvittighed over det - lad være at høre på fordømmelse men lev livet alt det bedste du/I kan ❤️
Log in eller Registrér for at kommentere.