Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

pigen 65

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Selv tak Helle, det var mig en stor glæde, at presentere dig for Guds vilje og evne til at helbrede..:):) og skønt at du står frem med din oplevelse.. tak for det. :):)
  • Indstillinger
    -- Tja, det med reklame.....
    Hvad nu hvis en af os finder noget medicin (eller andet) der bare VIRKER.
    Så har vi vel nærmest PLIGT til at fortælle om det.
    Det bliver da reklame . EVT. navnet på nogle piller .
    Hvis jeg fandt et middel mod min leddegigt ville jeg dæleme
    råbe det ud over hele verden, da mange lider hårdt af den sygdom.
    vh søren .
  • Indstillinger
    For det første, hvis ingen klager får reklamerne lov til at ligge her.
    Jeg har lagt et eks.

    For det andet går det nok lettere igennem, hvis nogen går ind i en debat, og kommer med et råd eller lægger et link.
    Derimod, hvis en lægger en reklame for noget, i flere fora, så vil reklamerne dukke op på rad og række under de seneste indlæg.
    Det var det Zelma gjorde, dog ikke så mange steder.
    Her ligger jo mange reklamer på netdoktor, og de bliver liggende, men Jesus er ikke populær herinde, og det får nogen til at se rødt, og sender klager.
    Min mening er, at det eneste netdoktor skulle have gjort, det var at fjerne Zelmas link.
    At slette en lang tråd, hvor især en person, havde brugt meget tid på, at fortælle om hendes oplevelser, jeg tror hun skrev 3-4 lange indlæg, det er respektløst at slette dem!
    Man kan ikke "snakke frit" herinde, og meget ender i fnidder fnadder, for nogen bor jo nærmest herinde, og dem skal man ikke sige imod uha da da :-)
    Jeg trækker mig nu, du må have det godt Søren
  • Indstillinger
    Soeren.. jeg er fuldstændig enig med dig. Det er også derfor jeg er her. Jeg ved ikke hvorfor, der er regler mod, at anbefale hjælp, men jeg ved at jeg er gået imod de regler, og vil gøre det igen, hvor som helst, hvor jeg ved der sidder mennesker låst fast i sygdom, paralyseret i troen på, at livet skal være sådan.. når der er en vej ud.. pigen 65. Ja, nogen meldte det jo.. der er en grund til at nogle reagere sådan, hvor lidt vi end forstår nogle gange. Religionen har lavet meget ballade og gør det stadig, og det blænder for udsynet, for det er jo bare mennesker der tager bibelen og misbruger den til egen fordel og river ting ud af en kontekst.. fakta er, at Jesus representerede Gud og Jesus kom med tilgivelse, nåde, helbredelse, frihed og kærlighed. Det er kristendom. Vi skal skelne og ikke flygte når vi hører navnet Jesus, bare fordi nogen misbruger det.. vi skal selv finde ud af hvad Jesus kan gøre og være for os, ikke generalisere Hans navn og forbinde det med krig og ødelæggelser, fordi nogle misbruger det. Ja, de kunne have flyttet debatten, hvis de havde set det som en debat, som vi gør her, men det gjorde de ikke, de så det som, reklame for behandling.. og det er det jo også. :) .. kh
  • Indstillinger
    Hvis jeg må give dig et råd Zelma :-)

    Du lægger linket til din hjemmeside i din profil, det har vi lov til.

    Så følger du med på netdoktor, og hvis du ser en person, der efter at have prøvet lægerne, men nu fortvivlet søger hjælp, så tilbyder du din hjælp.
    Du henviser til din profil, og så kan de kontakte dig :-)
  • Indstillinger
    God ide 65 :) men er det ikke derfor alle er her? Fordi man enten er syg eller har pårørende der er? Der er altid en risiko ved operation, selvom den mulighed er der.:) jeg sender jævnligt links til min hjemmeside, til mennesker der har brug for helbredelse, men mange tror desværre det er en dårlig joke..;) sådan er det ofte, hvis vi bliver præsenteret for noget vi ikke kender, og som lyder for vildt til at være sandt, men kan i hvertfald ligge et link på min profil. Kh
  • Indstillinger
    Godt med linket i din profil :-)

    Jo, de fleste kommer jo for at få hjælp eller gode råd, her på netdoktor.

    Når jeg ser ned over siden for de sidste indlæg, så er der nogen der ikke har fået svar.


    Nu kan du så tilbyde at bede over telefonen, ved at henvise til din profil.
    Det kan ingen da forbyde dig :-) og folk kan jo selv vælge til eller fra.
  • Indstillinger
    Det er ret smart 65.. ;) Tak for tippet. ;)
  • Indstillinger
    Jeg kan desværre ikke svare jer her mere. Jeg har fået endnu en mail fra netdoktor. Man må gerne skrive om oplevelser, så jer der skriver om jeres helbredelse, skal formentlig ikke frygte, at de også bliver slettet. Men når jeg svarer jer, deler jeg ikke erfaringer, men reklamerer. Jeg kan formodentlig svare jer, under alternativ gruppen. Kh
Log in eller Registrér for at kommentere.