Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Blowjob og sexsygdom?

2»

Kommentarer

 • Indstillinger
  Det her er et debatforum, hvor helt almindelige mennesker kan debattere de emner, der nu kommer.

  Ingen - heller ikke fagfolk -kan da på det grundlag vurdere, om det er risikofrit.

  Jeg har skrevet - endda flere gange - at hvis det er, som du fortæller, så sker der nok ikke det store ved det, men det må da være op til din kæreste at vurdere, om hun vil eller ikke vil.

  Du får i hvert fald ikke mig til at fortælle, at det er risikofrit, når du også samtidig fortæller, at hverken du eller din kæreste er undersøgt for kønssygdomme, så derfor ved du altså ikke, om en af jer eventuelt har en - men det har da nok ikke noget med den bums at gøre.
 • Indstillinger
  Ja, jeg har ikke benægtet at det er et debatforum, men af gode grunde synes jeg det er godt - også for andre - at have en konkret konklusion på et spørgsmål, fremfor at blive genfortalt det samme flere gange (hvis det er et problem at gentage dig, så lad vær, for spurgte ikke om en gentagelse), hvilket i øvrigt ikke hjælper det mindste. Bare en konkret konklusion som jeg og evt. andre kan få gavn af, hvilket i øvrigt var mit spørgsmål som du tilsyneladende undlod at besvare og derimod bare gentog dig selv.
  Hvis du igen har tænk dig at besvare uden konklusion, så spar dig selv og mig for besværet med endnu en gentagelse. Derimod også spare andre for besværet at læse det samme igen og igen.
  Det var blot et spørgsmål om blowjob og sexsygdom, og ikke for at lege idiot eller tilstrækkelig uvidende, på trods af du påstod det var en joke.
  Hvis du bare vil være offensiv, så er din såkaldte hjælp ikke til nogen gavn.

  End of topic.
 • Indstillinger
  Okay - vi er vist nok efterhånden nogenlunde lige irriterede på hinanden. :-)

  Konklusionen er, at hvis man har en sexsygdom, så kan man godt både smitte og blive smittet af blowjob. Hvis ingen af parterne har en sexsygdom, kan man ikke blive smittet, for man kan nu en gang ikke smitte med noget, man ikke har.

  Og med fare for at gentage mig selv - så er det faktisk, hvad jeg skrev i mit første indlæg til dig.

  En almindelig bums er ikke en sexsygdom, men du har også gjort klart at hverken du eller din kæreste er undersøgt for seksuelt overførte sygdomme, hvorfor I heller ikke kan vide, om en af jer eller jer begge altså har en.

  Derfor vil ubeskyttet sex - både af den ene eller den anden slags - være risikabelt.
 • Indstillinger
  Enig. Og det er også derfor man bør blive tjekket for kønssygdomme, når man skifter partner.
 • Indstillinger
  Må jeg have lov til at udtrykke en stille undren over din opfattelse omkring samfundets økonomi. Jeg vil da mene, det er meget dyrere med alle de kønssygdomme, der nu florerer på grund af den skødesløshed der udvises. Som dit nævnte eksempel med en enkel aften. Det må koste formuer, at hjælpe og behandle de mennesker, der smittes. Uden at ville blande mig, så undrer jeg mig over nogle er så ligeglade, eller ubetænksomme, over for hvad de udsætter sig selv og samfundets økonomi for.

  citat

  Lotte, hvis jeg tager i byen lørdag aften og gir et blowjob til en fyr, skal jeg så til lægen ugen efter og blive tjekket? før jeg kan tage i byen igen?

  sorry, men det er uholdbart, det har vi ikke råd til i samfundet

  citat slut


  http://www.netdoktor.dk/sex_vi_glemmer_kondomet.htm


  http://medianet.dmjx.dk/site/underaarhu ... nssygdomme


  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id- ... domme.html
 • Indstillinger
  Tak lotte, det fik jeg mere ud af, men jeg tænkte også, at i tilfældet af man har dyrket ubeskyttet sex og der måske er eller ikke er sygdom i "kredsløb", så hvis tilfældet var at der var sygdomme, så skader det vel ikke mere gennem et blowjob, end gennem sex hvis man allerede har dyrket sex en hel del gange? Og så tænker jeg, at hvis skaden er sket eller ej, så er der vel ikke risiko for yderligere skade fordi man hygger sig på en anden måde? Og hvis det passer ville jeg mene at det var risikofrit, som du nødig ville nævne, eller har jeg helt misforstået det?
 • Indstillinger
  Jeg ved godt, hvad det er, du vil have mig til at skrive - og et eller andet sted, vil jeg som sådan give dig ret, men kun hvis det hele er en teoretisk diskussion. Du kan da også have ret i, at metoden for sexakten er ligegyldig.

  1. Hvis man er helt sikker på, at ingen af parterne har en sexsygdom, så smitter man ikke. Og den sikkerhed har man kun, hvis man enten er blevet undersøgt, begge to, og ikke har haft andre partnere siden undersøgelsen - eller hvis begge parter var jomfruer, og altså ikke har haft andre partnere end hinanden.

  2. Hvis den ene part har en sexsygdom, så kan man smitte den anden - og
  ja, man kan faktisk godt være "heldig" at det kan være sådan i et forhold, at der kan gå tid, før den anden bliver smittet. Og - i et tilfælde med en bums, der kan gå hul på, ER risikoen væsentligt større, så derfor har jeg ikke svaret anderledes.

  3. Hvis begge parter har en sexsygdom - og vel at mærke har den samme sexsygdom, så kan man ikke smitte "mere", og det er vel det, du i bund og grund mener? Men man kan jo kun vide, at man har den samme sygdom, hvis man er undersøgt - og det er da fuldstændigt sygt at være vidende om en sexsygdom, og så ikke få den behandlet, da disse sygdomme kun bliver værre af ikke at blive behandlet, og kan have katastrofale følger for resten af ens liv.

  4. Og så den sidste - hvis parterne har hver sin sexsygdom - ja, så kan man da virkelig få lavet "rav" i den.

  Ligegyldigt hvad, så spiller man altså virkelig russisk roulette ved at dyrke ubeskyttet sex med en partner, der ikke er undersøgt.

  Men, kære ven. Smut dog til læge begge to og få foretaget en test. Det er ikke slemt, og lægen vil kun komplimentere jer for, at I er fornuftige, og så håber jeg, at denne diskussion så viser sig at have været udelukkende teoretisk. :-)
 • Indstillinger
  Skal man til en speciel læge, eller den almindelige læge?
 • Indstillinger
  Bestil bare tid hos egen læge.
 • Indstillinger
  Okay, skal se om jeg kan få kæresten med til lægen efter vi er flyttet sammen.
Log in eller Registrér for at kommentere.