Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Jagende smerter i fod

Redigeret 3 december, 2012, 12:56 i Åben debat om smerter
Jeg har for nylig PLUDSELIG, lige ude i den blå luft (om aftenen) fået en enorm jagende smerte i min venstre fod, i venstre side, næsten helt ude ved de sidste tre tæer. Det varede meget kort, med lidt pause, og PLUDSELIG kom den enorme smerte igen. og sådan blev det ved i noget tid.
Derefter stoppede det, og så tænkte jeg ikke mere over det.
Men dagen efter, om aftenen igen, skete det PLUDSELIG igen! Det føltes som om at en hakkede en stor kniv direkte igennem min fod. og så stoppede det. Men senere på aftenen, blev det ENDNU værre. Det gjorde endnu mere ondt, med pludselige smerter hvor jeg faldt helt sammen af en enorm smerte. og der var det også med nogle pauser. og efter jeg havde oplevet det lidt, så forsvandt det igen.
så dagen efter skete det igen, men det var så om dagen, under en cykeltur, hvor jeg nærmest smed cyklen fra mig af smerte og krøb mig sammen af den.
og sådan er det begyndt, med akutte smerter der IKKE er til at holde ud.

det sker ud i den blå luft, ikke af at stå, eller gå, eller slappe af eller noget andet bestemt. bare sådan lige pludselig.

Jeg går ikke i høje hæle, jeg har aldrig slået foden før, eller haft den brækket, eller haft noget sår der. Jeg skåner mine fødder med ekstra indlæg i skoene, så de har det godt, når jeg går. jeg plejer dem regelmæssigt.

Og det føles ikke som noget i knoglerne overhovedet, men inden i. (jeg ved ikke hvordan jeg skal beskrive det)

Men jeg er bekymret for om det kan være noget alvorligt, da det er så enorme akutte smerter jeg får. Men jeg er ret dårlig til at søge læge, så derfor prøver jeg med at starte det her først.

Mvh mig
«1

Kommentarer

  • Indstillinger
    det er svært at have et bud på hvad det kan være ---men hvis det var mig --ville jeg søge min læge --og få det undersøgt
  • Indstillinger
    Det lyder som det samme som jeg har lidt problemer med og jeg vil henvise til følgende link, som passer på mine problemer:

    http://www.foddoktor.dk/?Fodlidelser:Ne ... i_forfoden
  • Indstillinger
    Jeg har læst det link du vedhæftede, men der står jo at det ofte sker i forbindelse med høje hæle eller smalle sko og tit forværres af aktivitet. Og at det kommer af et traume.
    Men intet af disse ting passer jo til mig. De første gange smerten kom, skete af at jeg slappede af i min seng, og andre gange mens jeg har cyklet og også bare sådan pludseligt i den blå luft.

    Hvis det bliver ved, må jeg da tage mig sammen og opsøge læge.

    Men tak for svar!
  • Indstillinger
    Det er rigtigt at de skriver at det kommer af at gå i smalle sko eller høje hæle, men det gør jeg heller ikke. Mit kom denne gang efter at jeg sejlede kajak :-)

    Prøv at tjekke det som de skriver, der kan jeg tydelig mærke smerterne men ikke nogen knude som de skriver :-)
  • Indstillinger
    Ja det har du jo ret i. Jeg kan heller intet se ved min fod. Men alligevel er der enorme smerter:)
  • Indstillinger
    Det lyder precis som mine smerter, da det kan gøre så undt at jeg må smide mig på gulvet i smerte :-)

    Af erfaring plejre det at gå i sig selv, men vil prøve med træsko eller ligendesom de skriver :-)
  • Indstillinger
    Jeg bruger i forvejen nogle slagt træsko, bare i en blød model. Dem går jeg i ofte da de er ret behagelige og jeg har brugt dem
    Længe, så det vil nok ikke hjælpe mig:) da jeg bruger det i forvejen.
  • Indstillinger
    Hej

    Mine smerter / symptomer lyder præcist magen til dem, jeg har – og slet ikke som i linket ovenfor.

    Har du fundet ud af, hvad det er, gået til læge eller er det gået væk af sig selv?

    Jeg har selv haft smerten i to uger nu og det kommer pludseligt 2-3 gange dagligt og i mindst én gang hver nat i ca. 20. minutter hvor det kommer og går. Det er meget foruroligende og smertefuldt.

    Peter
  • Indstillinger
    Hvorfor går man ikke til læge med så frygtelige smerter.
    Tænk, hvis det var en blodprop.
  • Indstillinger
    For mere end 20 år siden fik jeg ulidelige smerter i en fod. Smerten kom som et lyn fra en klar himmel. Jeg kunne gå på gaden og pludselig gjorde det så ondt at jeg måtte stoppe. Smerten trak vand i øjnene, og jeg er ellers ikke så sart.
    Lægen anede ikke, hvad det var.

    Nå, men vi var lige flyttet og i huset var der en trappe, som vi syntes var for for stejl. Vi fik skiftet trappen.
    Til min store overraskelse forsvandt smerten sammen med den gamle trappe. Forstå det, hvem som kan. Jeg må have gået forkert på denne stejle trappe, men hvordan, jeg aner det ikke.
Log in eller Registrér for at kommentere.