Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Venlafaxin

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    skriver dette i håb om at det måske kan hjælpe andre

    husk at medicin virker forskelligt på forskellige mennesker, så det jeg har oplevet måske ikke gælder for dig...

    jeg fik ordineret venlafaxin 75 mg (1gang dagl.) og prøvede det

    men jeg oplevede store bivirkninger med det samme så jeg måtte stoppe igen med det samme

    mine bivirkningerne var meget kraftige og kan beskrives som koncentrationsbesvær, forvirret, rastløshed "speedet", "hyperaktiv", nervøs, kvalme, ingen apetit.

    som sagt stoppede jeg så med det samme

    jeg forsøgte at genoptage behandlingen en uge senere med halv dosis, men med samme resultat

    jeg forsøgte endnu en gang nogle uger efter, også med den halve dosis, men endnu en gang måtte jeg stoppe og har nu droppet dette medikament helt

    når jeg læste om medicinen bemærkede jeg desuden, at mange patienter har oplevet store problemer med at stoppe/trappe ud af behandlingen. blandt andet søvnløshed og flere der rapporterer noget der beskrives som "elektrisk stød gennem hjernen" det lyder meget ubehageligt og er ikke ligefrem tillidsvækkende. det sidstnævnte her har jeg dog ikke prøvet selv det er bare en videregivelse af andres beskrivelse af at stoppe med medicinen

    mr
  • Indstillinger
    Venlafaxin er det tredie anti-depressive som jeg har prøvet med så mange bivirkninger at jeg måtte trappe ud af det også. De andre to var Cipramil og Sertralin. Jeg er nu gået over til naturlægemidlet St. John's Wort. Har taget 3 kapsler i ca. 10 dage- før det 2 kapsler i ca.3 dage. Da min depression mest er årtsids bestemt af moderat grad er den til at overskue mere eller mindre. Ikke desto mindre er jeg meget trist mest om morgenen og opaf dagen og har det helt fint om aftenen. Venlafaxinen gav mig mave smerter i den grad og, gjorde mig speedet og forstyrrede min nattesøvn. Jeg mærkede at mit humør blev bedre men det kunne ikke opveje bivirkningerne. Jeg har besluttet aldrig, ALDRIG mere at prøve anti-depressive og holder mig til naturlægemidler.
    Jeg trappede langsomt ud af 75mg Venlafaxin og mærkede ingen abstinenser heldigvis. Jeg er lykkelig for at være fri af medicinal industriens jerntag i form af mere eller mindre skadelige stoffer. Det er under al kritik.
Log in eller Registrér for at kommentere.