Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

16 år med Skoliose!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Mange tak for din grundige forklaring, det hjælper en del :-)
    Men hvad med bagefter operationen, hvor lang tid gik der inden du kunne gå i skole, og lave de ting du plejede? Nu skal jeg jo opereres i starten af sommerferien, så jeg har lang tid til at komme ovenpå men på den anden side er det jo også rimelig surt at skulle ligge indenfor hele sommeren...
  • Indstillinger
    Kære alle.

    I forbindelse med genoptræning ved Øfeldt Centrene i Karlslunde og Rødovre kan jeg kun anbefale hurtigst muligt at få en lægehenvisning fra den praktiserende læge, for minimum en vurdering ved Øfeldt Centrene.

    Her opdager du som patient en særdeles højt specialiseret genoptræning, som i langt de fleste tilfælde, efter få uger eller måneders træning, resultater som ingen troede muligt. 90% af patienterne, uanset diagnose som skoliose, sclerose eller som i mit tilfælde discus-prolapser og Dystonia har været igennem det etablerede system, uden de brugbare resultater.

    Men læs alt på deres hjemmeside, herunder de forskellige patient-udtalelser og de vedhæftede videoer, eksempelvis denne http://ofeldt.dk/index.php?id=87

    Bedste hilsner til jer alle
    Peter Hansen 33 års erfaring i smerter og optræning
    http://ofeldt.dk/index.php?id=108
  • Indstillinger
    Folk har MEGET delte meninger om Øfeldt, min gamle fys nægtede at behandle mig, hvis jeg også gik hos Øfeldt..
  • Indstillinger
    Ja, Brumbrum92, så skal du jo ikke modtage den højt specialiserede genoptræning, som 1200 danske læger henviser til, når en enkelt fysioterapeut nægter dig videre behandling, hvis du imod reglerne skulle modtage behandling 2 steder.

    Til din orientering er de vederlagsfri henviste patienter underlagt Sundhedslovens §79 stk.3 som Folketinget netop har besluttet. Hvorfor mon Folketinget har vedtaget dette?

    Med venlig hilsen
    Peter
Log in eller Registrér for at kommentere.