Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

VÆSKE INGEN APPETIT HJÆLP!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Jeg har sat her i snart 5 måneder og min rådgiver er ligeglad med det hele om jeg har det godt eller noget fuldstændig. og hun siger at jeg ik kan bo derhjemme fordi jeg ikke får omsorg og at disse pædegoer kan give mig omsorg da jeg boede hjemme havde jeg det godt og kunne spise osv.
  • Indstillinger
    Jeg bliver helt forfærdet over, at der ikke er nogle der gør noget! Det er næsten 2 mdr. du ikke har spist.

    Ja, altså det med at blive svimmel og besvime kan helt sikkert have noget med, at du ikke får mad at gøre. Det er sikkert dit blodsukker der er meget lavt. For at have et stabilt blodsukker er det vigtigt, at man får 5-6 små gode sunde måltider om dagen.

    Kroppen har brug for kulhydrater ellers bliver man helt mat og mister krafterne. ( rugbrød, grovboller, groft knækbrød, frugt, grønt, kartofler, ris, pasta osv). Du får kun lidt kulhydrater i honning og det frugt der er i din smoothie. Men du får slet ikke protein ( kød, fisk, kylling, vildt, mælkeprodukter, bønner osv), som er kroppens byggesten til muskler, hår negle osv. Og hvis kroppen ikke får tilført protein ( du får ubetydelig lidt i din mælk) "stjæler" den det fra dine muskler , og derved mister du flere krafter og energi. Desuden er du i underskud med livsnødvendige fedtstoffer, vitaminer og mineraler.

    Man kan få ondt alle steder, selv i ens tænder hvis man ikke får tilført ordenlig mad.

    Så det at du ikke spiser rammer virkelig dig selv.
  • Indstillinger
    Man kan få meget ondt i maven af ikke at spise.

    Men det med nyrene, der må jeg komme til kort - derfor er det også bare så vigtigt, at du kommer til lægen da der kan være flere ting i vejen - det jo ikke til at vide før du er blevet ordentlig undersøgt.
  • Indstillinger
    Jewg takker virkelig meget for din hjælp endelig en der virkelig kan se hvor dårligt det er at de ikke sender mig til lægen. jeg takker virkelig for din tålmodighed for at svare mig da jeg har ventet på svar i så lang tid. men her i weekenden når mine forældre kommer viser jeg dem lige alt det vi har skrevet om også håber jeg de siger noget til dem heroppe! men tusind tak for alle dine svar så har jeg endelig svar på hvorfor jeg har det så skidt og ikke kræfter eller noget har. tusind tak
  • Indstillinger
    Det var skam så lidt!

    Ja du skal i hvert fald undersøges/ tale med lægen og jo før du kan få noget rigtig mad jo bedre. Du straffer ikke pædagogerne ved ikke at spise, du straffer dig selv. Det er jo dig der har al det ubehag og det kan få alvorlige konsekvenser for dig.l

    Det lyder rigtig godt, at dine forældre kommer så må de banke i bordet, så du kan komme til læge. Uanset hviken pædagogik de kører på det opholdsted, er det uansvarligt at lade nogen gå uden rigtig mad i 2 mdr.


    Mvh
Log in eller Registrér for at kommentere.