Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Fjernelse af brystimplantater.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej igen,

    Undskyld den dårlige formulering:-) Det jeg mente var, at mine bryster nu, efter fjernelse af implantater, ikke ser væsentligt anderledes ud end før jeg fik indlagt implantaterne (forinden var de lidt slappe pga. amning, men jeg var ikke super utilfreds). Jeg var meget nervøs for om huden ville have givet sig meget, idet implantaterne var store, men det er ikke så slemt. Jeg er positivt overrasket, og da det kun er 2,5 uge siden jeg fik dem fjernet er det jo stadig ikke det endelige resultat jeg ser, for huden kan stadig nå at trække sig meget mere sammen. Jeg er blevet anbefalet at se tiden an i hvert fald 4 måneder, hvor jeg så har en tid hos min kirurg. Hvis du går ind på http://www.realself.com/Breast-implant-removal/reviews kan du se mange forskellige før- og efter-billeder og også der danne dig et billede af hvad du kan forvente dig. Der er mange forskellige historier. Det var den side der gjorde at jeg tog min endelige beslutning. Før min BFO var jeg 70C, efter en 70G. Da jeg ikke må gå med normal BH endnu (går med sports-BH) ved jeg ikke om jeg er tilbage ved 70C, men det gætter jeg på.

    Jeg håber du finder ud af at gøre, hvad der føles rigtigt for dig. Du skal bare lytte til din indre stemme, så går du ikke galt i byen!

    Bedste hilsner:-)
  • Indstillinger
    p.s. Glemte lige at svare på det med ar. Jeg fik implantaterne lagt ind gennem armhulen. De måtte imidlertid tages ud under brystet, men jeg synes arrene ser meget fine ud og er lagt i min nuværende brystfold, så det er min midste bekymring.
  • Indstillinger
    Tusinde tak for det perfekte svar :-)
  • Indstillinger
    Hjælp. Har lige fået lavet mine bryster. ... har det så underligt. Græder hver dag og har følelsen af at jeg vil have dem ud. Er der nogen der ved hvordan det vil se ud efter en bryst forstørrelse . Ar o.s.v
  • Indstillinger
    Kan man ege tlig ikke få fjernet ar med laser behandling ????
Log in eller Registrér for at kommentere.