Hjem Diabetes Åben debat om diabetes

Kolesterol

13

Kommentarer

 • Hej igen Boyeser5

  Du kan spise havreKLIDgrød, det sænker kolesteroltallet.
  Måske du kan låne bogen på biblioteket. Den er skrevet af Robert E. Kowalski med forord af hjertespecialisten Peter Schnohr.
  Jeg kan ikke helt leve efter den bog, men jeg fik ideen med havreklidgrød.

  Jeg blev på et tidspunkt så træt af altid at koge grød, så jeg holdt op. Det skulle jeg vist ikke have gjort, for mit kolesteroltal kom op på 7,4.

  Hvis bare jeg kan holde tallet omkring 6 med et lavt tal af det "dårlige" kolesterol og triglycerider, så er jeg mere end godt tilfreds. Og det skal være med naturlige ting. Guarmin skulle også være godt, men jeg kender det ikke.
  Jeg nægter at tro på, det skal være så lavt, som nogen siger. Vi kan jo ikke leve uden kolesterol.
 • http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id- ... .html?rss=

  http://avisen.dk/eksperter-hjerteforeni ... 64289.aspx


  Ja, det gør hjerteforeningen. Vi skal skræmmes og trues til at tage den medicin. Hvorfor skal man tage medicin, der giver en masse modbydelige bivirkninger, så man bliver syg.

  Jeg kan forstå hjertesyge med et højt kolesteroltal måske bør tage den. Men hvis de bliver endnu mere syge og får ødelagt livskvalitet kan jeg ikke se fornuften.

  Og jeg kan slet ikke indse vi andre også skal fyldes med medicin, fordi man f.eks. får blodtryksmedicin. Nu må de knagme holde op inden vi får blodpropper af alle de trusler. Stress kan være farligt.
 • Persille


  Du har godt fat i tingene... Men jeg orker ikke kigge på officielle sider om kolesterol...
  Du har een mening..... og den deler de med medicianlfirmaerne..

  Jeg nøjes med at læse lidt af Uffe Ravnskov...... Han ønsker ikke at aflive folk


  Men sikkert godt nok for andre at kigge med
 • Jeg har lavet en gruppe om emnet kolesterolmedicin i al almindelighed på Facebook. Søg på Kolesterol og find gruppen, der er åben.

  Mvh
  Ulla
 • Hvis I har lyst at udveksle flere erfaringer og tanker ang. kolesterol, har jeg en gruppe på Facebook, - søg under kolesterol - I er velkommen til at blive medlemmer. :)
 • Hej Nulle

  Tak for linket. Men det hjælper jo ikke noget, at man lever supersundt, hvis det er den medicin, man tager for andre ting, altså f.eks. vanddrivende medicin eller kolesterolsænkende medicin, der øger risikoen for diabetes.

  Jeg har HELE mit liv spist sundt, motioneret meget, aldrig røget og er helt holdt op med at drikke alkohol. Alligevel stiger både mit blodsukker og mit kolesteroltal. Ingen i min familie har højt kolesterol, og ingen har diabetes. Så det kan ikke være en arvelig tendens

  Sådan er det bare ;o(

  Mange hilsner

  Kameliadamen
 • Råd hjælper hverken her er der. Havreklidgrød, som jeg troede ville holde mit kolesteroltal nede gør det ikke mere. Tallet stiger. Så nu gider jeg ikke koge grød mere.

  Hverken min bror eller jeg har nogensinde været rygere. Eller drukket eller gjort noget som helst vi ikke måtte. Jo, måske kunne min bror godt tabe sig en smule, men det er nu ikke særlig slemt.

  Min brors tal stiger også trods kolesterolmedicin og "jeg skal komme efter dig".
  Han har også fået diabetes. Tilmed har han haft stærke smerter og hudkløe af statiner. Nu får han noget andet, det har hjulpet.
  Nej, jeg gider ikke tænke på det mere. Man lever til man dør, færdig.

  Min veninde fik blodpropper selv om hun spiste statiner som bolsjer. Hun fik diabetes, hudkræft, madlede, besvær med hukommelsen alt det som Uffe Ravnskov nævner man får af statiner. Hun skulle have ladet være med at ryge. Det var sikkert bedre end alt det medicin skidt. Hun døde af en blodprop.

  Det der kan gøre mig gal er alle de skrivelser om man selv er skyld i tingene. Vist er man ikke nikke nej. Det er kun hjernevask, fordi man skal sluge en masse medicin og nogen skal tjene en masse penge. Så skidt være med vi bliver syge af skidtet.

  Uffe Ravnskov siger jo, at højt kolesteroltal er godt for ældre. Det vælger jeg at tro på. Det er sikkert derfor det stiger, når man bliver ældre.

  Lægevidenskaben har fundet på mange tåbeligheder i tidens løb og det med kolesterol er sikkert en af dem også. Bare tænk på vuggedød, indført af læger i tresserne. Jeg husker det tydeligt. Mange vidste den var gal, men lægerne var jo så kloge. Det hvide snit o.s.v. Jeg kan nævne meget mere.

  Nå, jeg kan se, jeg har skrevet det før, men så fik jeg igen en smule "luft".
 • Hej

  Tak for disse youtube link....

  De gives mere basis for nogle af mine tanker omkring hudkræft og kost...
 • I Uffes Youtube nævnes Bill Cosby... han er 75 år.. og hans kolesteroltal er på 17.....
Log in eller Registrér for at kommentere.