Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

min mand slår mig, men sjældent.HJÆLP.

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Som I andre har skrevet så kan det ikke gå for stærkt med at komme væk fra denne mands person.

    Med hensyn til Islam så er det godt at høre at I har oplevet enkelte gode blandede forhold, statestikken tegner ikke højt, men ok.

    Hvorfor er det billede vi hører om muslimer at de holder på deres ret til deres religion, hører vi dem sige : Det er ok at vi både kan holde jul og ramadan.
    Jeg spørger bare.

    Hvorfor er det vi ofte hører, er at det er muslimens religion som dominerer i det forhold hvor de kommer fra to kulturer. Det kan vel ikke fornægtes.

    Og at man ikke kan spise ikke halal slagtes kød eller spise af gryder hvor der før har været tilberedt svinekød dagen før.

    Jeg kan altså godt spise halal slagtet kød selvom jeg ikke går ind for det, og har svært ved at acceptere den måde de bliver slagtet på.
    Jeg er jo desværre tvunget til at spise halal slagtet kylling, som der er blevet bedt for( hvilket simpelthen ikke kan være rigtigt)

    Mon muslimer ville spise kød eller mad som kristne havde bedt for i Jesus navn.

    Det kan jeg ikke udtale mig om, men svaret er sikkert nej, men det er åbenbart i orden at alle vi andre spiser noget som der er blevet bedt for i Muhammeds navn.

    Jeg blev bare lidt provokeret, har det vidst på tæt inden på livet, er bare så træt af hele tiden at skulle tage hensyn til muslimers religion.

    Sorry,Ved godt at det ikke er stedet for religions debat.

    lisbeth
  • Indstillinger
    Aarhus2 skrev:

    "Pige 65.
    Nada er absolut ikke den første til at sige at Islam ikke undertrykker kvinder.
    Det er en kendsgerning, en fakta at kvinder har rettigheder i Islam og det manden i denne historie har gjort ikke har nogen plads i Islam. "

    Citat slut

    http://www.avisen.dk/15-aarig-hustru-dr ... 77093.aspx


    15-årige Tamana blev forgiftet og slået til døde, fordi hun var en ulydig hustru, der ikke villle holde op med at studere. Hun var mod sin vilje bortgiftet til sin fætter.
    _________

    Broder skar sin søsters hovede af for ærens skyld. Mange andre sager.

    __________

    Afrikas kvinder skal underkaste sig og tugtes

    __________

    Seks unge dødsdømt for at synge og danse

    __________


    I alle lande i Mellemøsten trak kvinderne det korteste strå i de nye samfund. De faldt fra anden rangs personer til noget lavere.

    ___________

    Citat slut
  • Indstillinger
    Jeg synes det er synd for dig og at jeg forstå dig.
    Min mand slå også mig men måske omkring 5 gange om året.
    Han slå mig igår fordi jeg spg om vi kunne købe nogle gardiner så vores baby Can sove om dagen, han blev sur og vi råbt af hinanden, efter sagde han hvis jeg siger noget så smider jeg dig ud og skille med dig, efter slå han mig to gange i hovedet, mens jeg holdt min baby på 11 måneder.
    Jeg ved heller ikke om jeg skal gå eller blive. Hvor skal man tage hen når man har ingen familie eller noget andet. Min mand er ellers sød hele året undtage 5 de gange ham slå og bander af mig siger luder, du er ingen ting.
  • Indstillinger
    Til Miss 22

    Hvor bliver jeg dog trist af at høre din historie. Det er ikke ok hvad din mand gør. at slå dig er strafbart. Han truer med at smide dig ud og vil skilles. Har du overvejet at acceptere hans forslag om skilsmisse, eller er du bange for at give ham svaret pga du er bange for at han slår dig. Måske du er bange for at du ikke får dit barn med, hvis du bliver smidt ud. Hvis jeg var dig ville jeg melde ham for vold, måske du stadigvæk har nogle skrammer som bevis og derefter ville jeg opsøge et krise center med dit barn. De kan hjælpe dig. For din mand ser sagen ikke god ud med hensyn til at få forældre myndigheden over jeres barn. Da han har været voldelig overfor dig, får han aldrig forældre myndigheden. Tænk på dig selv og dit barn. I fortjener det bedste.

    Lisbeth
  • Indstillinger
    Hej!
    Kunne fristes til at sige: Lige børn leger bedst! Altså, lad være med at vælge en muslim. Her tænker jeg på filmen. Ikke uden min datter. Se den sammen med dine børn inden de er 15 år. Gang på gang hører vi om hvor galt det går når en ikke muslim vælger en muslim.
    Du kan med stor fordel læse en bog der hedder. Kvinder der elsker for meget.
    Du kan ikke lave om på ham. Den eneste du kan ændre er dig selv. Du kan vise dine børn at det er muligt at opleve lykken. Husk dine børn spejler sig i dig og dine gerninger.
    Taler af erfaring. Har været gift med en alkoholiker i 19 år. Han slog mig ikke, men det var psykisk vold. Han fik mig til at tro jeg ikke var noget værd. Heldigvis var der gode venner der hjalp mig. Han kom i behandling. Det gjorde jeg også. Han drikker stadigvæk.
    Jeg er i dag lykkelig og gift igen.
    Jeg ønsker du finder en løsning. Det starter med dig selv og et lille ord som er meget svært. HJÆLP!
  • Indstillinger
    Trist at høre din historie:o(

    Der er INGEN undskyldning for vold.

    Du skal væk fra ham.

    Du finde en mand der sætter pris på dig som du er og kan rumme dine børn.

    Knæk og bræk her fra.
  • Indstillinger
    Vold mod kvinder er det mest forfærdelige jeg kender, men så længe kvinder finder sig i at blive slået, vil der altid være så triste historier som her.

    Hvis alle kvinder forlod deres mand første gang han slog, så tror jeg på, at vi kunne udrydde den form for vold, men disse stakkels kvinder kommer hele tiden tilbage til deres voldsmand, og ja jeg forstår det ikke.

    Så miss22 du skal forlade denne mand, og det kan kun gå for langsomt. Han vil blive ved med at slå dig, og du skriver kun fem gange om året, ved du hvad, det er fem gange for meget.

    Din mand er et svin, og han trænger til hjælp, men tro mig du kan ikke hjælpe ham.

    Ja jeg bliver rasende, når jeg læser sådan en historie, og tænke på hvornår disse kvinder mander sig op, og siger stop en gang for alle…

    Hilsen Sofie
  • Indstillinger
    Tak fordi i svar det betyder meget for mig.
    Det er nemt at sige gå fra ham, forlad ham.
    Jeg har opgivet alt for denne mand også min familie.
    Vi har været sammen siden 2003 jeg var 17år.
    Jeg har ingenting end ham og vores børn heller ikke nogle veninder( er virkelig ensom)
    Jeg ved det han gør er forkert, jeg er socialrådgiver og hjælper andre kvinder og børn men ikke mig selv.
    Lidt doublt moral af mig,..... I know

    Mit liv er som der er, må bare holde det ud.
    Skal nok gå.håber jeg.

    Det er dejligt at lette mit hjerte her, har ingen at snakker med. Men
    Det går. Er Van til det.
  • Indstillinger
    Hej igen!
    Kan ikke lade være med at undre mig over at du siger at du ikke har andre end ham???
    Du har da dine børn og ikke mindst DIG SELV!
    Typisk job du har. Hjælp andre før dig selv. Da jeg var gift med min alkoholiker så jeg samme mønster. Mange af konerne var sygespejske eller socialrådgivere. Gode til omsorg. Du om nogen må da have mange kontakter som du bruger til dine klienter.
    Og er overbevist om at hvis du går til din familie og beder om hjælp vil de hjælpe.
    Hjælp dine børn til et normalt liv uden vold men med kærlighed og ligeværdighed.
    Du er åbenbart ikke langt nok ude til at bede om hjælp, men det skal nok desværre komme.
    Håber virkelig at du komme væk og får lov til at opleve ægte kærlighed.
  • Indstillinger
    Jeg kan regne ud at du må være en kvinde på 28 år, og du mener at du må finde dig i at blive slået af din mand.

    Hvis jeg skal være helt ærlig, forstår jeg dig ikke og du mener også, at det er nemt for os at sige, du skal forlade ham, men vil du virkelig finde dig i så ydmygende en behandling, ja så er valget dit.

    Du har sandelig også et ansvar overfor dine børn, ønsker du at de skal vokse op med en far, der slår deres mor, endda imens du har den lille på 11 måneder på armen, det kan du ikke byde dem. En dag bliver de så store, at de har lært at det er ok, og hvad tror du så, de selv gør når de bliver voksne.

    Brug din sunde fornuft, du har ikke været heldig med den mand du har valgt, han er hverken en god mand eller en god far, for så havde han aldrig slået dig.

    Bare jeg kunne banke lidt fornuft ind i dit hoved, for den vold du er udsat for bliver ikke mindre med årene, tværtimod så siger alle tal om hustruvold, at det kun vil blive værre.

    Din mand har jo ingen respekt for dig, han mener at han har ret til at slå dig, når det passer ham, hvad er det for et menneskesyn han har, hvad er det for en primitiv holdning han fører sig frem med.

    Du skriver at du er socialrådgiver, hvordan i alverden kan du råde andre kvinder, der ligesom dig lever med en voldelig mand, ja jeg indrømme at jeg undres.

    Tag dig sammen og kom ud af det ægteskab, eller forlang han kommer i behandling, for en skønne dag risikere du det der er værre end at blive slået.

    Hilsen Sofie
Log in eller Registrér for at kommentere.