Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Utroskab

2

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej
    Det jeg menet var at hun kun søger bekræftelse hos personer der er højere i herakiet end hende selv, burde betyde et eller andet ??? måske
    HUn siger selv at hun ikke ved hvorfor, men at hun lader sig rive med af stemningen ?????
    Hun siger også at hun ikke har et særligt stort sexbehov, og jeg kan se her bagefter at de uger hvor hun er blevet "bekræftet" af de andre har der ikke været den store aktivitet på lagnerne hos os
  • Indstillinger
    Hej igen,

    Det lyder som en meget umoden lægefantasi! Hendes adfærd virker generelt meget umoden. Hvis hun keder sig i jeres forhold, synes du så ikke hun burde sige det og gøre en indsats for at løse det sammen med dig, fremfor at plastre kedsomheden til med gamle, ligegyldige overlæger?

    Det er da en mulighed, at du kan hjælpe hende med at blive voksen og ansvarlig. Du kan måske også gøre dit til at I ikke keder jer sammen?
    Men det kan du kun gøre hvis du virkelig elsker hende og hvis du er i stand til at sætte meget klare grænser for hvad du vil være med til.

    En ting undrer mig dog: Det er ikke nok at du elsker hende! Bør hun ikke også elske dig? Eller er du ligeglad med det?

    Kh.
  • Indstillinger
    Hej
    Jeg føler ikke at jeg keder mig i forholdet, åbenbart kun hende.... hun siger dog at hun ikke har manglet sex, hvad jeg også kan se, når hun fik hos de andre fik jeg intet :-(
    Det der bekymre mig er at hun ikke ved hvorfor hun mangler bekræftelse, det gør mig lidt bange ang fremtiden :-(
    Håber at psyk kan hjælpe os, men jeg føler at det er hende der mangler hjælp, ikke mig der knaldet rundt til højre og venstre.
    Også meget mærkeligt at hun siger hun elsker mig og for alt i verden ikke vil miste mig, vi tjener ca det samme i løn så det er ikke mine penge hun vil ha.
    Hun var meget ked af det i dagene efter at jeg havde fundet ud af hendes sidste eskapade, var sygemeldt 2-3 dg fra job, græd foran børnene osv, hvilket jeg tillæger hende at hun gerne vil mig..... men ville hun ikke også det før, var hun da ellers ikke skredet ?????
    Her ca 1 1/2 mdr efter er hun lidt sur og tvær over at jeg stadig har det dårligt, (tabt ca 8 kg), og at jeg må se at komme videre hvis jeg vil hende
  • Indstillinger
    Uden at kunne vide det, så lyder I lidt som et par, der har kendt hinaden meget længe, men undervejs har glemt at fortsætte med at lære hinanden at kende?

    Kan der mon være noget om at I har glemt at tale rigtigt sammen undervejs? Glemt at fortælle hinanden hvordan I har det, hvad I føler, hvilke drømme I har hver især? Har I glemt at overraske hinanden? Er I blevet bedste venner og har I glemt at være kærester?

    Man er ikke den samme efter 19 år. Så hvis man ikke fornyer sig selv og hinanden gennem interesser, dialog og ved at fortælle hvad man har af tanker og følelser, så kan det godt blive svært.

    Hun har valgt den umodne løsning på jeres problemer. Det er op til dig hvad du vil vælge. Men en ting er givet: Du har ret til at være ked af det og hun har ingen ret til at afkræve, at du må se at komme videre, hvis du vil hende. Du må simpelthen tage føringen i dit eget liv her! Hun har brugt ni år på at være illoyal overfor dig. Så nu synes jeg nok det må være på sin plads at du får tid til at mærke hvad du vil. Det er ikke noget hun kan bestemme eller styre. Og det er jo ikke noget du gør for at genere hende, det er åbenlyst noget du gør i jeres begges interesse.

    Opsummering:
    Du må gerne være ked af det og bruge al den tid du har brug for til at finde dig selv i alt dette. Det er ikke noget hun skal bestemme.
    Hun er den der har hovedproblemet. Derfor må du vælge om du vil satse på at løse det sammen med hende eller om du ikke mener det er det værd.

    Kh.
  • Indstillinger
    Jeg er fuldstændig enig med karmacure, og dit første helt kategoriske krav til din kone må da være, at hun ikke bruger børnene til at hjælpe hende med at få din medlidenhed eller sympati. Det er en metode, der under ingen omstændigheder kan komme i anvendelse. Du skal ganske enkelt forbyde hende at opføre sig sådan foran jeres børn.

    Jeg ser egentlig, at din kone har nogle ganske voldsomme problemer, som jeg virkelig håber parterapeuten/psykologen vil kunne gennemskue, og som kan hjælpe hende/jer til en fornuftig løsning.

    Du skriver, at det ikke er for pengenes skyld, da I tjener lige meget. Jeg ser endog meget tydeligt, at hendes behov for at ligge i med overlægen - overklassetyper - da langt hen ad vejen, sagtens kan være et forsøg på at denne overlæge vil vælge hende, og hun derfor kan blive overlægefrue - og dermed komme til endnu flere penge/prestige, end dem I har nu. Så, hvis en eller anden overlæge siger, at han vil have hende på "fuld tid" - så er jeg da ret sikker på, at din kone er smuttet, før du kan tælle til ti.

    Noget tyder desværre på, at din kone efterhånden overhovedet ikke kender til betydningen af ordet kærlighed - hun søger og higer efter noget mere, som hun i øvrigt med stor sandsynlighed ikke vil blive lykkelig med.

    Jo - hun har bestemt brug for hjælp. I øvrigt - hvis hun har sin gang på sygehuset, hvor hun så har/ har haft diverse forhold, så er hun jo allerede kendt som en, man nemt kan få noget uforpligtende sex med - og ingen, ingen overhovedet - vil have interesse i mere end det, hvorfor hun på den måde aldrig møder den fantastiske overlæge, der vil leve sit liv med hende.

    Jo mere, du skriver - jo mere har jeg i grunden ondt af hende.

    Men - det betyder ikke, du skal satse dit liv på hende. Din største hjælp kan muligvis være, at hun bliver tvunget til at se virkeligheden i øjnene.

    Håber I får en god og fornuftig hjælp ved parterapeuten/psykologen - det har I brug for.
  • Indstillinger
    Tak for alle gode indlæg, skal nok følge op, og kom gerne med flere
    Thanks
    D
  • Indstillinger
    Redigeret 22 januar, 2012, 13:18
    Sletter tekst og ønsker held og lykke
  • Indstillinger
    HEj Vimmer9

    Tusinde tak for dit/dine indlæg, specielt de sidste linier giver mig meget håb for fremtiden, for jeg tror også hun vil mig.....

    Thanks
    D
  • Indstillinger
    Hej.Ja det fik mig sku op af stolen da jeg læste at du var blevet bed om at tage dig sammen og komme vidder, hvis du ville hende.Større egoist skal man da lede længe efter.Du har 9 års utroskab du skal takle,hvis hun ikke har bare den mindste smule forståelse og ydmyghed over for det, så ville jeg tage mit gode tøj og gå.Ud fra det du der har skrevet ville jeg ikke bruge mere tid på hende.Du vil miste din selv respekt og dit selv vær.Hvis hun i 9 år har dyrket utroskab og jo i virkeligheden kun stopper fordi du opdagede det, så vil hun enten begynde igen på et tidspunkt eller også vil hun blive en så sur og bitter kone at have rendende rund der hjemme at hun ikke var til at holde ud..Men som sagt,at hun allerede har bedt dig om at komme vidder hvis du vil have hende gør hende til små psykopat i min verden og jeg ville ikke bruge 5 min sammen med hende.Du er for god en mand og hun har på ingen måde fortjent dig.Se du at komme vidder men uden hende. Som der var en der skrev du er kun 38 år brug du dine kræfter på at skabe dig et nyt liv for dig og dine børn og en tilværelse uden mistro,bedrag og utroskab..held og lykke
  • Indstillinger
    Vimmer er du lige så forskruet som Dennis kone der.Hvor fra kommer det stolte lige ind i billet ved at vide at ens kone har knaldet udenom i 9 år med personalet på hendes arbejdsplads og at hun var på vej ud i et 3 mands drama uden over hoved at tænke på børn mand eller familie hvis det blev opdaget.Ja undskyld jeg kan overhoved ikke se noget som helst at være stolt over, hvis jeg havde været ude for den samme oplevelse som dennis..Smiler..men jeg havde nu heller ikke været der så længe efter som han er...Håber du traffer den for dig rigtige beslutning Dennis..kram..
Log in eller Registrér for at kommentere.