Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Smerter i brystvorten

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Maria

    Jeg havde selv i et stykke tid, hvor mine bryster væskede og det var også gulligt og ikke i forbindelse med min menstruation!
    Det gjorde også ondt, og var ved lægen, som roligt kunne sige til mig det var normalt, men alligevel gennemsøgte mine bryster.

    Jeg håber på, at det er det samme i dit tilfælde, men tag endelig til lægen for at være på den sikre side og få nogle svar, så du ligesom kan komme videre :)

    Knus Beware
  • Indstillinger
    Maria. Jeg tror da Beware har helt ret - at det ikke er noget, men for pokker; du er kun 14 år! Det er helt urimeligt og dybt forkasteligt, at du skal gå og bekymre dig om sådan noget helt alene.

    Tal med din mor - eller en anden voksen i din nærhed.

    Du har krav på at få nogle ordentlige informationer om, hvad der sker med din krop - og det kan være ganske mange ting her i puberteten, og du bør altså blive ordentligt informeret af en voksen.

    Jeg bliver virkelig så forstemt, når jeg læser alle de indlæg fra helt unge piger og drenge, der bare ikke har nogen som helst voksne, som det er naturligt for dem at tale med, og som simpelt hen overhovedet ikke ved noget om helst elementære ting ved deres krops udvikling, fordi forældre efterhånden er blevet så kønsforskrækkede, at de lader deres børn sejle i egen sø.

    Jeg vil altså påstå, at forældre har pligt til at tale med deres børn - også om disse ting, der opstår i puberteten.
  • Indstillinger
    Det lyder godt :-) hvornår stoppede smerterne hos dig
  • Indstillinger
    Hej Lotte ! Mig og min mor snakker tit sammen om min pubertet ! Min far og mor er skelet og jeg holder sommerferie ved min far resten af ferien ..! Og jo jeg kunne jo godt snakke med min far om det ...! men synes altid det nemmere og snakke med sin mor når det gælder ens krop ...
Log in eller Registrér for at kommentere.