Hjem Hud og hår Uønsket hårvækst

Permenant fjerning af hår - hjælp mig, har virkelig brug for

Redigeret 14 februar, 2012, 13:09 i Uønsket hårvækst
Hej jeg overvejer permenant fjerning af hår med laser... nogle der har erfaring med dette?

Er der nogle der har fået behandling der?
«1

Kommentarer

  • Du overvejer at lægge en formue et sted, hvor du har set en yderst dårlig anmeldelse?

    Ja, det kan da sagtens være, at en enkelt har været uheldig og det ellers er et super godt sted, men hvis jeg var dig, så ville jeg måske opsøge stedet, bede dem om en vurdering af lige præcis din situation, og så - som det aller vigtigste - bede om en skriftlig garanti inden behandlingen, og denne garanti skal naturligvis være uddybende og indeholde en aftale om tilbagebetaling af hele beløbet, hvis behandlingen ikke lykkes, og/eller en aftale om, hvad betalingen er, hvis kun dele af behandlingen lykkes.

    Det er rigtigt mange penge, det handler om, så muligvis jeg også ville runde en advokat med en sådan aftale, før jeg gik i gang.

    Hvis ikke stedet vil give dig en sådan skriftlig garanti, ja - så ville jeg holde mig langt væk der fra.
  • Redigeret 31 januar, 2012, 12:23
    Jeg vil ikke længere have dette til at stå her. Tak skal i alle have for jeres hjælp.
  • Jeg har ikke forstand på hårfjerning, jeg hæftede mig udelukkende ved, at du overvejer at henvende dig et sted med et øjensynligt dårligt ry, hvorfor det er endnu mere vigtigt at sikre sig, at man ikke bliver narret.

    Det er derfor af afgørende betydning, at man vil give dig en skriftlig garanti - og vil man ikke det, så skal du holde dig væk, og jeg vil påstå at selv Ålborg ikke ligger længere væk, end at det altså er muligt at komme til en anden større by. Så vanvittigt langt er der heller ikke til f.eks. Århus - og så vidt jeg er orienteret, så er der stadig udmærkede togforbindelser. Øh :-) Men - du er altså ikke tvunget til at lægge dine penge et sted med dårligt ry.

    Men - til det lidt mere alvorlige. Du skriver, at du er nødt til at få foretaget hårfjerning? At du faktisk er flov over det? Det fortæller mig, at du øjensynligt har et noget voldsomt problem, så mit forslag er da i høj grad, at du i stedet henvender dig til din læge, der evt. kan henvise dig til en hudlæge - og er dit problem så voldsomt, som du udtrykker det, så har du faktisk gode muligheder for at få hjælp via sygesikringen.

    I øvrigt er der altså ingen grund til at være flov - du har jo ikke fået alt det hår med vilje, vel? Du kan således ikke gøre for, at du er sådant skabt, hvorfor der heller ikke er nogen grund til at være flov over det.

    Hvor har du al denne voldsomme hårvækst?
  • Redigeret 31 januar, 2012, 12:23
    Jeg vil ikke længere have dette til at stå her. Tak skal i alle have for jeres hjælp.
  • Du er for flov til at tale med din læge - men du vil gerne vise det frem for en kosmetolog, der endda muligvis ikke en gang har forstand på dit problem???

    Det hænger ikke sammen - sig mig, hvor gammel er du? Har du overhovedet nogen omkring dig til at støtte dig?

    Og igen - hvor har du alt det hår?

    Jeg har kigget på den der hjemmeside - bemærk, at hun IKKE skriver hårfjerning, men hårreduktion, dvs. at for hende kan det være en succes, hvis hun får fjernet et enkelt hår, og vil du virkelig betale en formue for det??

    Nej, nej og atter nej - hold dig fra noget sådant, når du ikke en gang har fået dit problem vurderet af en læge.

    En garanti vil sige, at du beder om at få skriftligt, hvad de lover dig. Og - det er faktisk af afgørende betydning, at du har en med dig, der kan støtte dig i dine krav. Og det er ligeledes af afgørende betydning at denne garanti er fuldstændig klokkeklar og ikke til at misforstå, hvorfor det kan være en ide at få en advokat til at se på den. Vi taler om temmelig mange penge - hvorfor det er fuldstændig tåbeligt af dig, at du ikke vil have en læge ind over.

    Og tænk over det en gang til - hvis dit problem var stort nok, ville du rejse frem og tilbage til København, for at få en ordentlig behandling.

    Hvorfor vil du lægge en masse penge et sted, der med overvejende sandsynlighed ikke kan hjælpe dig? Og - som oven i købet har et dårligt ry?
  • Redigeret 31 januar, 2012, 12:23
    Jeg vil ikke længere have dette til at stå her. Tak skal i alle have for jeres hjælp.
  • Hej
    Du skriver at hår problemet ikke er synligt? Hvordan ved du så at det er der?

    Har du hår hvor jeg ikke har det?

    For jeg har ikke (har i hvert fald ikke set det) hårvækst i håndflader under fødderne, på neglene, i selv øjnene. Inde i munden og heller ikke på glans.
    På resten mit synlige legeme er der hårvækst...
  • Okay. Du lader til at have foretaget et valg.

    Du læser ikke, hvad jeg skriver - og hvad værre er, du læser tydeligvis heller ikke hvad hverken firmaet eller advarslen fortæller.

    Du VIL åbenbart smide dine penge lige ud ad vinduet - god fornøjelse.

    Men husk lige - du skal ikke bagefter komme og sige til nogen overhovedet, at du ikke blev advaret.

    MandAarg.61 har pointe; Hvorfor kan du ikke skrive i et anonymt debatforum, hvor du har alt det hår? Så kunne det jo være, der her var nogen, der kunne hjælpe dig med, hvor frygteligt dit problem i grunden er.
  • Redigeret 31 januar, 2012, 12:23
    Jeg vil ikke længere have dette til at stå her. Tak skal i alle have for jeres hjælp.
  • Hvor vokser disse hår??
Log in eller Registrér for at kommentere.