Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

AAAAAAv !!!

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    hej :/

    Har godt hørt om det der honey moon -cystitis før,. denne følelse har altid været der når jeg er sammen SAMMEN med nogen.

    og jamen det er også sådan det lige præcist er med mig. jeg går til læge fordi man tror man har blærebetændelse fordi det sviger vildt meget. men der er ingen tegn på blærebetændelse i urinen.

    Ja, blev så ked af det da hun sagde det, for jeg elsker jo dem jeg er sammen med. :( fik det dårligt indeni.

    Jeg har været i matas for at få membrasin og tager dem nu. føler ikke at der er nogen virkning endnu, men jeg håber at det kommer.

    igår var jeg også til læge med det, og der fik jeg også noget medicin, som hedder avelox. noget pinselin af en slags. så nu tager jeg 2 slags medicin imod det samme tror jeg.

    Ja det er det eneste der hjælper på svigen det er at drikke tonsvis af vand for at neutraliser området dernede.

    Tak.

    Mvh.
  • Indstillinger
    Neeej, du kan ikke forvente membrasin hjælper efter nogle ganske få dage. Der skal mindst gå 14 dage før du eventuelt kan mærke en bedring, måske længere tid. Det er ikke smertestillende medicin, men fedtsyrer, som styrker slimhinderne.
    Jeg håber du vil have gavn af dem. En anden på debatten skrev de hjalp hende. Mig hjalp de også. Såe, måske kan de hjælpe dig også. Måske.
  • Indstillinger
    Hej Philipsen

    Jeg kan godt forstå, at du blev ked af lægens kommentar.

    Jeg kender én, som fik samme problem. Hun havde lige truffet en dejlig mand, som hun senere blev gift med. Manden var overlæge! Dog ikke specialist i underlivssygdomme, men noget andet. Desværre ved jeg ikke, hvordan hun løste problemet. Men det er i hvert fald væk.

    Jeg håber, at den beretning kan hjælpe dig lidt ;o)

    Og jeg håber, at du snart må få det bedre.

    Mange hilsner

    Kameliadamen

    P.S. Hvis det var mig, ville jeg også forsøge mig med de andre alternative råd, hvoraf de meste kendte vel er tranebær og te af krydderurten salvie (fås tørret i helsekostforretninger). Dog ville jeg vente med det alternative, til kuren fra lægen er overstået. Membrasin kan du godt tage under alle omstaændigheder.

    http://politiken.dk/tjek/sundhedogmotio ... taendelse/

    http://www.helsenyt.com/frame.cfm/cms/i ... =8/menu=3/

    http://www.hvordan.dk/hvordan-undgaar-m ... etaendelse
  • Indstillinger
    Hej igen :)
    Jeg har fået det meget bedre siden jeg begyndte med at tage membrasin så tak for de mange gode råd !!! nu går jeg i det mindste ikke og har ondt hverdag. vil lige spørge om der er nogen der ved om der er C vitaminer i membrasinen :) ?
  • Indstillinger
    Godt du har fundet noget der virker. Mht. indhold spørg hvor du køber dem, hvis ikke det er deklareret.
Log in eller Registrér for at kommentere.