Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

I chok og lettelse... vulvodyni???

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej Mistee
    Tak. Jeg har fået rigtig god hjælp på skejby, det eneste der mangler nu, er opfølging på den syste der sidder på min æggestok, men det er imorgen, så det hele skal nok gå :-)

    Som sagt har min mand været utroligt forstående, og involveret, så det har også været en rigtig stor hjælp :-)
  • Indstillinger
    Uff...jeg kan se jeg har glemt at svare. Det beklager jeg MEGET MEGET MEGET.

    Og jeg vil gerne takke mange gange for adresser mm. Min kone og jeg er så småt i gang.

    Hvis jeg lige skal komme med årsagen til det manglende svar...ikke en bortforklaring men bare årsagen så er det at hele dialogen gav mig et andet perspektiv på vulvodynien og min kone og jeg tog en dialog om det. Det fik min kone til at undersøge rundt omkring på nettet omkring de her muskelspændinger og fandt selv frem til Birthe Bonde og er nu igang med diverse øvelser. Med andre ord så overtog min kone egentlig derfra og er nu igang med øvelser. Det betød også at jeg ikke gjorde så meget ud af videre debat og sådan. Jeg beklager selvfølgelig at jeg så ikke har fået svaret på indlæg, specielt når nogen har brug tid og energi på det. Som sagt...beklager MEGET MEGET MEGET.

    Jeg kan fortælle om min kones vulvodyni at hun nu har lavet øvelser for afspænding af underlivet/den der mørbrad mm. og hun synes selv måske det har hjulpet lidt. Som sagt har hun levet med vulvodyni i 16 år så jeg oplever hende som temmelig "rutineret" og dermed stoler jeg også på hendes fornemmelser når hun siger at hun føler det har hjulpet lidt.

    Vi har haft en dialog med Helene Braun fra Center For Vulvodyni som har henvist til en fysioterapeut i nærheden af hvor vi bor. Den fortsatte plan er så, at min kone fortsætter med at lave øvelser et par md. endnu (Så hun ialt har lavet øvelser i ½ år selv) Derefter slår vi et smut forbi fysioterapeuten og ser hvad hun kan gøre/assistere med. Hvis det fortsat gradvist hjælper med egne øvelser og fysioterapi så holder vi det nok ved det da min kone ikke er så begejstret for tanken om operation/Botox. Hvis det viser sig at øvelser og fysioterapi ikke hjælper eller kun delvist hjælper så skal vi ind til Helene Braun og Knud Damsgaard. Vi har valgt selv at betale for det får at undgå køen på Holbæk Sygehus som p.t er på 4 år. Men det tager vi til den tid, indtil videre er det fysioterapi mm. der er vores vej frem.

    Tak for input og fra tid til anden følger jeg med herinde og som sagt vil jeg gerne undskylde MEGET KRAFTIGT at jeg ikke har svaret tilbage. Det er virkelig beklageligt og står slet ikke mål med hvor meget jeg værdsætter input jeg har fået herinde.

    Jeg har været lidt mere inde på siden http://vulvalivet.dk/ som er en nyopstartet side som omhandler netop vulvodyni og dem der lider under det samt de pårørende. Der sker ikke så meget derinde lige nu men det er nok fordi der mangler medlemmer inden det kommer rigtig igang.
Log in eller Registrér for at kommentere.