Hjem Øre, næse og hals Hørenedsættelse og tinnitus

Øreproblemer

24

Kommentarer

 • Okay, var bange for at man skulle have fys massage flere gange om ugen, hvilket er svært at få råd til som studerende, men er det en gang om året er det jo noget helt andet!! :) Hvad med de propper i ørerne, kan man mærke at de forsvinder, så man igen kan få ørerne til at sige klik? :)
 • En gang om året, det har jeg ikke skrevet. Men nogle gange, alt efter hvor slemt det er.
  Jeg vil tro, jeg skal have 5 til 10 behandlinger. Der gå fra en uge til to mellem hver gang, fordi fysioterapeuten har travlt. Jeg ville ønske det var en gang om ugen for det mener jeg er bedst for mig.
  Man når desværre at spænde igen, når der er for længe imellem.

  Derefter går der forhåbentlig et godt stykke tid før det er galt igen.
  Ørerne, ja det hjælper på dem efter hver behandling. Men så begynder det igen. Jeg håber snart hun får det til helt at stoppe med at genere mine ører.

  Det koster godt 300 kr første gang og 160 næste gang. Plus det beløb de får fra sygesikringen. De penge er let tjent mener jeg, for de har travlt som en læge med at tjene penge.
  Som du kan læse er jeg ikke helt tilfreds, for gav de sig lidt mere tid til hver enkel, så fik man hurtigere hjælp. Men det må man åbenbart finde sig i.

  Ørerne sige klik, det skulle man sandelig helst ikke have brug for, når det er bragt i orden.
 • Tak for svaret, det er helt sikkert noget jeg vil prøve i den nærmeste fremtid, så kan jeg lige vende tilbage med et svar omkring hvordan det er gået med mig :) held og lykke til dig! :)
 • Tak skal du have og i lige måde. Jeg vil meget gerne høre, hvordan det går med dig. I øjeblikket er jeg selv rimelig træt af mine ører, men jeg vil dog helst ikke undvære dem alligevel.

  Ps.
  Læste lige det hele igennem. Jeg kan se, jeg den 30/10 2011 skriver jeg trænger til massage. Men jeg fik det jo ikke, så det er blevet slemt denne gang.
  Det bør man ikke gøre, vente for længe.
 • okay, det husker jeg lige på :) har snakket med min ørelæge i dag, og hun sagde at hun ikke kunne hjælpe mig, da hun har gjort at hvad hun kunne, men anbefalede at jeg skulle prøve akupunktur, så det vil jeg også prøve, melder tilbage om det er noget der virker for mig! ;) mvh
 • Akupunktur, det er hammerdyrt. Men jeg tror da også det muligvis kan hjælpe. Det er ret godt til mange ting. Men lige som så meget andet, det skal være en dygtig behandler.
  Tak, jeg vil meget gerne høre, hvordan det går. Måske jeg også burde prøve det.

  Brilleglas, akupunktur og massage.
  Man har jo snart ikke salt til et æg.
  Men hvad gør man ikke for at blive fri for kvaler. !!!
 • Så betyder penge ingenting, ham jeg skal til, skulle være meget dygtig, så jeg krydser fingre! ;)
 • hej gimles 91 har du fået noget lavet og gik det godt vil vide døjer også med øre hilsen kirsten
 • Hej alle

  Kan se det er et par år el 3 siden I har skrevet på denne tråd men vil meget gerne vide hvordan I har det i dag?? Jeg fik pludselig propper i ørerne efter en virus. Da jeg var yngre kunne det vare to uger men denne gang kom og gik de og kunne være væk en dag for så at komme tilbage, Til sidst fik jeg dræn i det ene øre hvilket kun gjorde det værre og det blev derfor fjernet næste dag. Det er i dag to uger siden og jeg er helt lukket til på det øre stadigvæk og det andet blev i samme forbindelse helt lydoverfølsomt. Jeg er ved at blive sindsyg af at befinde mig i den her osteklokke, det er begge ører den er gal med. Har brugt næsespray i mange år og skal ud at det misbrug som det jo er men det hjælper en smule på propperne har også fået ræntgenfotograferet mine bihuler og det viste at jeg havde en minimal hævelse i slimhinden,menørelægen kunne ikke svare på om det er det der giver propperne i ørerne. Har været ved 3 ørelæger og ingen kan hjælpe. De tager en høreprøve, måler trykket i ørerne og siger de ikke anse noget galt i det...
  Hører meget meget gerne fra andre hvis nogen har samme oplevelse.
  På forhånd mange tak.

  Vh
 • Hejsa.

  Jeg har siden 2011 haft susen, trykken, brummen og knasen i ørene (for bare at nævne nogle få af dem). Det started pludseligt en aften, da jeg sad og så fjernsyn og er siden kommet og gået periodevis.
  Jeg er blevet undersøgt af stort alle specialister herhjemme - fra privatpraktiserende øre-, næse- og halslæger til specialister på Hamlet , Gentofte Hospital og Rigshospitalet.
  Jeg har et lille høretab på mine ører, men ellers har de ikke kunne finde noget, der skulle kunne forårsage disse symptomer.
  I perioder er jeg meget lydoverfølsom og føler, at jeg høre alt som var mit hovede I en klokke. Nogle gange får jeg "tunnellyd" dvs. det runger I mine ører og jeg har ligesom proper for ørene (dog uden at have det).

  Jeg har nu muligvis fundet svaret på, hvad der er galt og det har et navn. Det hedder Kæbedysfunktionalitet.
  Der er skrevet mange artikler om det og jeg kan ikke forstå, at ingen af specialisterne har overvejet, at det kunne være det, som var galt.

  Købedysfunktionalitet kan behandles bl.a. ved massage af kæben og man kan blive næsten helt symptomfri.

  Jeg afventer en udredning fra en specialist om dette i begyndelsen af 2015 så snart jeg ved mere, så skal jeg nok skrive det her på siden.

  I mellemtiden så findes der en del litteratur om kæbedysfuktionalitet på nettet.
Log in eller Registrér for at kommentere.