Netdoktor.dk - Danmarks uafhængige leksikon om sygdomme
Indstillinger

Personlighedsspaltning

2»

Kommentarer

  • Indstillinger
    Hej sandheden9 ja de kan saktens have en bestemt ting de går efter disse mænd. det er bare lige hvilken personlighed hun præsentere når hun går ud og finder dem , er hun den bløde kvinde , søde rolle , eller hun den barske mande type som du møder, når hun kommer hjem. måske er hun det sidste, og finder enten underdanige mænd , hvor hun bestemmer over. eller den hårde voldlige mand der bare vil have sex, lige meget hvem personen er. og det er en farlig situation hun kommer i hvis det er den sidste type mænd hun vælger, de er forholsvis nemme at få fat i . Hun må have en god tiltrækning og kan dreje mændene. som hun vil have dem . hun kan også lade sig gå med de lidt mere ligglade mænd , og lad dem bestemme over hende , så hun får sit behov opfyldt. men måske ikke af glæde . bare en trang der kommer, der skal stoppes inden den tager overmagten for hende. og så bliver mere vred på sig selv. Jeg tænker hun Har en grund til hun , misbruger sig selv sexuelt til mange fremmede mænd, jeg tror hun har været udsat for omsorgssvigt sådanne ting kan stamme fra incest . sex med far, bror, anden familie. eller en voldtægt. Hun må have gået med det selv og ingen har trøstet hende . måske går hun stadig alene med sandheden til hun har det sådan. og det er ganske forfærtelig at bære på sådan en hemlighed.
  • Indstillinger
    Jeg tænker hun har været meget præget af en mand, da hun tager manderollen , på sig hele tiden , kender du hendes far . og kan genkende de ting hun siger til dig , i ham . Måske er hun hele tiden blevet rettet i det hun har lavet. og nu retter hun på dig. Dem der har personligshedsforstyrelse . har lært ting af deres forældre, og forstår så ikke at andre mennesker gør tingene på en anden måde. det kan være forkert set med deres øjne. for dem er der kun en rigtigt måde at gøre tingene på. Jeg synes du skal tale med hendes læge og spørge om han, hun kan hjælpe hende via dig i første omgang. eller han vil tage hen og besøge hende der hjemme. jeg er ikke sikker på hun vil komme til ham. Fortæl hun misbruger sig selv sexuelt. og du er bekymret hun møder den forkerte mand en dag. og at hun skifter personlighed fra mand til kvinde. og håbe på lægen vil hjælpe dig , jer.
    Hun er tryg ved dig , tør sige strenge ord ,til dig. det er godt hun kan det. du skal bare ikke tro det er dig der er noget galt med. Hun skal først lære at tale til andre mennesker. og det skal hun have hjælp til. når hun taler grim , så prøv at aflede hende. og se om det virker. Hvis hun siger flyt spanden. Så spørg feks Har du set solen skinder. se der er en sommerfugl. . Hvis du maler Kan du lide farven. Jeg tænker det er en slags tvangstanke hun har i hovedet der vil sige du skal gøre som hun vil have. Så du skal ikke lade hende styre dig. men hun ville være tilfreds hvis du gjorde alt det hun forlanger. men så kommer hun ikke ud af at være sådan. hun er nød til at miste kontrol over dig. og andre. for hun kan rykke sig. og det bliver svært. Du må ikke sige til hende du er dum . du er træls. Bare sig . jeg vil ikke flytte kosten. jeg hviler mig, kommer om lidt. kom vil du sidde sammen med mig. eller hvis hun går afsted , og skal ud til en anden mand. pas nu godt på dig selv i aften. Jeg venter på dig. Så tror jeg hun begynder at tænke hov , her sker noget. her er en der giver modspil. og en der bekymre sig om hende. det er længe siden hun har oplevet det. og hvis det lykkes for dig vil det også lykkes for dig du får noget fra hende. kærligst
  • Indstillinger
    Det er ret komplicerede det hele
  • Indstillinger
    Hej sandheden9

    citat
    Kan hun også være lystløgner og teatralsk, skuespiller.
    citat slut

    Det var min eksmand. Han kunne komme med så overbevisende løgne, så man troede ham. Skuespiller, ja.
    Efter hvad du fortæller minder din kone meget om min eksmand.
    Jeg ved ikke, hvor meget du kan klare, men jeg var fuldstændig færdig. Jeg vejede kun 46 kg til sidst, så meget gik det mig på.
    Det er jo meget godt at prøve på at holde sammen, men det kan blive for meget.
    Jeg holdt ud i alt for mange år, så hvis jeg har fortrudt noget var det jeg holdt ud så længe. Jeg forstår dig godt, for man håber hele tiden på at tingene vil ændre sig. Bare man gør det og det. Pas på dig selv.
  • Indstillinger
    Sandheden ja som der bliver skrevet skal du passe på du ikke selv bliver slidt psykisk op. og ikke tage det personlig på dig det der bliver sagt og gjort negativ. hvis du ikke magter situationen må du give det til lægerne og bede om at få hende indlagt , hvis hun er til fare for sig selv eller andre, at der evt bliver sat hjemmepleje på hende der kommer og ser til hende hver dag. og ser hvordan hun har det. hvis det også er ved at ødelægge dit liv. vi mennesker får ikke altid tak for det gode vi vil gøre for at hjælpe andre. og det er hårdt , Jeg synes du selv skal søge hjælp til hvad du kan gøre , om du skal blive ved at hjælpe, og selv få store psykiske traumer derfra. eller du er stærk som person der kan tale med en psykolog eller anden hvor du kan komme af med du oplever vedrørende , hendes triste liv. du kan også fortælle herinde hvad du føler , så du kommer af med det. håber snart du og i får noget profesionel hjælp. hej
Log in eller Registrér for at kommentere.